דילוג לתוכן

יש כאן מישהו שרכש דירת 3 חדרים לא להשקעה ברמה ד' בבית שמש בשנתיים האחרונות?

הועבר נדל"ן
40 8 1.2k 3

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    2 פוסטים
    389 צפיות
    י
    מדובר בחברה רקורד חברה אחראית ומנוסה בתחום הנדלן זה קבוצת רכישה שמנוהלת ע"י עו"ד שפטלר שהוא העו"ד מאוד חזק בתחום ומנהל מספר קבוצות כמו שדה דוב, האחים גינדי , קבוצת חגג' המטרה של החברה להביא את האותו קונספט שנמצא בציבור הכללי דהיינו קבוצות רכישה ברמה גבוהה ללא חירטוטים וסיבובים מיותרים של שינו תב"ע וכו' אלא קניית מגרש הוצאת היתרים וביצוע של בניה.....
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    734 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    128 צפיות
    צ
    @נחמן-רוזנבלום אתה לא יכול לשאול את הרב גוטמן ??? טיפ קטן, תעשה את זה רק אחרי שאתה גר בדירת החלומות שלך, כי אם הדירה שלך שווה 2 וחצי מליון לצורך הדוגמא, וקנית דירה להשקעה בשווי מליון, אז כרגע הדירה שלך נחשבת דירה שנייה, נפק"מ אם תרצה לשפר דיור תשלם מס.
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    332 צפיות
    פלוספ
    @טריידר כתב בתכל'ס - בכמה נמכרים דירות בשכונה / בבנין ?: הפקיד המאשר אמור להרים מיידית טלפון למשטרה, עד כדי כך?
  • 4 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @טריידר האותיות הקטנות גם לא מענינות כאן כ"כ, בתחום הזה יש לבחור את הבנאדם לפי איך שהוא מתנהל בשטח. כי בפועל לא תתבע אותו על הפרת חוזה וגם בלי להפר חוזה הוא יכול לסובב אותך בלי בעיה