דילוג לתוכן

סקירות ודיונים על פתרונות דיור

נעוץ נדל"ן
5 4 1.6k 10

נושאים מוצעים

• ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן נדלן בנקים ריבית כלכלה
    25
    2 הצבעות
    25 פוסטים
    393 צפיות
    כ
    @שמיל-שמיל רק בשביל ההקבלה. באופן קלאסי במשכנתא זה מינוס 0.5
  • מה אומרים על עמנואל החרדית ?

נדל"ן עמנואל דיור
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    217 צפיות
    בוטח בה'ב
    מה בעניין התחבורה?
  • קובץ גליונות על הפריפריה

נדל"ן פריפריה
    3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    220 צפיות
    ש
    אפנה בזאת לבעל ידע שיהיה לי לעזר, כיצד לפתור את הבעיה שכתב @שבתי-בבית-ה , אציין שאין סימון של נטפרי בעת העלאת הקבצים, וגם הקבצים 'החלקים' - במקור הם עמודי צבע ולא טקסט שחור לבן אולי זה קשור לזה? וכן אחרי ההורדה למחשב זה מראה את כל הדפים, ואילו כמו שטען @שבתי-בבית-ה כשמעלים את הקובץ לפורום הזה זה מתעוררת לה הבעיה הנ"ל.
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    844 צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.
  • דרום [אופקים-נתיבות]

הועבר נדל"ן פתרונות דיור
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    I
    @מנסה-להבין היום היה חנוכת אבן הפינה לבית הלוי ורמות מאיר והבנייה תחל בעוד מספר שבועות