מגורים בפריפריה פרק א' - הקדמה
-
@צרכי-רבים מבלי לגרע מתוכן הדברים,
ראוי לציין שזה פרסום לכל דבר, ולא סתם שיחת אחיות אקראית.@הקול-השפוי כתב במגורים בפריפריה פרק א' - הקדמה:
ראוי לציין שזה פרסום לכל דבר, ולא סתם שיחת אחיות אקראית.
הגם שהכתבה עצמה היא פרסומת, התגובות לא.
והם הדבר היותר מעניין וחשוב בה. -
ראוי לציין שזה פרסום לכל דבר, ולא סתם שיחת אחיות אקראית.כתב במגורים בפריפריה פרק א' - הקדמה:
ראוי לציין שזה פרסום לכל דבר, ולא סתם שיחת אחיות אקראית.אני לא יודע אם זה בכוונה או בטעות,
אבל ברוב הכתבה הם טשטשו את השם, חוץ מפעם פעמיים. -
הצ'אט הזה מאד נחמד ואולי מוסיף ,אם זאת אני חושב שמי שזה נוגע לו למעשה כדאי מאד שהוא יכיר ,לפחות חלקית מישהו שעשה כזה דבר בשביל לקבל את זה באמת ,גם בשבילו וגם בשביל אשתו.
אפשר לברר מספרים בפל' של ועדת הדיור (הוא לא לפני כרגע ,רשמתי אותו מתי שהוא) -
הצ'אט הזה מאד נחמד ואולי מוסיף ,אם זאת אני חושב שמי שזה נוגע לו למעשה כדאי מאד שהוא יכיר ,לפחות חלקית מישהו שעשה כזה דבר בשביל לקבל את זה באמת ,גם בשבילו וגם בשביל אשתו.
אפשר לברר מספרים בפל' של ועדת הדיור (הוא לא לפני כרגע ,רשמתי אותו מתי שהוא)המספר הוא:
0534176226 -
מההיכרות שלי עם בני פריפריה,
לפחו אחד מבני הזוג, בנים להורים שעברו בעצמם לפרויקטים דאז.
לדעתי מסביר הרבה על הגישה לחיים, על הנורמות המשפחתיות, ואולי גם על הדור השני לעוני (במידה מסוימת).@דרור כתב במגורים בפריפריה פרק א' - הקדמה:
מההיכרות שלי עם בני פריפריה,
לפחו אחד מבני הזוג, בנים להורים שעברו בעצמם לפרויקטים דאז.אני גר בפריפריה בלי שום עבר פריפריוני אצל ההורים ואני מכיר באופן אישי כמות של עשרות (כן ,עשרות) משפחות כמונו.
-
זירת החדשות
בעקבות זינוק מחירי השכירות במודיעין עילית – כ־700 משפחות מהעיר אורזות ועוברות לפריפריה, בהמלצתו של הגר"מ קסלר רבה של העיר. (קולדצקי)יש למישהו מושג על מה מדובר?
-
זירת החדשות
בעקבות זינוק מחירי השכירות במודיעין עילית – כ־700 משפחות מהעיר אורזות ועוברות לפריפריה, בהמלצתו של הגר"מ קסלר רבה של העיר. (קולדצקי)יש למישהו מושג על מה מדובר?
כתב במגורים בפריפריה פרק א' - הקדמה:
זירת החדשות
בעקבות זינוק במחירים: מאות משפחות עוזבות את מודיעין עילית - JDN
בעקבות זינוק מחירי השכירות במודיעין עילית, כ־700 משפחות אורזות ועוברות לפריפריה, בהמלצתו של הגר"מ קסלר רב העיר. המהלך מגיע לאחר שמצוקת הדיור המחריפה בארץ שברה שיאים בעיר החרדית
JDN (www.jdn.co.il)
-
זירת החדשות
בעקבות זינוק מחירי השכירות במודיעין עילית, כ־700 משפחות אורזות ועוברות לפריפריה, בהמלצתו של הגר"מ קסלר רב העיר. המהלך מגיע לאחר שמצוקת הדיור המחריפה בארץ שברה שיאים בעיר החרדית
JDN (www.jdn.co.il)
@רבנאי-יתרעם-גאון
לא שמעתם??
היה מכתב של הרב קסלר,
ולמחרת התחילה אריזה המונית.סתם ברבורים של תקשורת
אבל כנראה שבאמת מחירי השכירויות בק"ס הזיזו כמה אנשים. -
זירת החדשות
JDN (www.jdn.co.il)
@רבנאי-יתרעם-גאון זה נירא פרסומת לכרמיאל ,לא ידוע לי שיש איזה נהירה לכרמיאל
-
זירת החדשות
JDN (www.jdn.co.il)
@רבנאי-יתרעם-גאון
אפשר ספויילר עם ציטוט של הכתבה? זה חסום לי
תודה -
@רבנאי-יתרעם-גאון
אפשר ספויילר עם ציטוט של הכתבה? זה חסום לי
תודה@משהמשה לא היה כתוב הרבה רק כתבו שמאות משפחות עוברת לפריפריה בעידוד של הרב קסלר ועיקר הביקוש זה לכרמיאל