טבלאות של הרב גוטמן על תכנון נכון של חתונות הילדים
-
@איציק-התותח
יש טבלה מוכנה כבר? יכול לעזור לנו מאד. תודה@משפחת-כהן
כדי להכין טבלה טובה, אשמח לדעת אילו חישובים ונתונים חשוב לכם שאקסל יחשב? -
@משפחת-כהן
כדי להכין טבלה טובה, אשמח לדעת אילו חישובים ונתונים חשוב לכם שאקסל יחשב?@איציק-התותח
1 שנת הפקדה
2 אחוז תשואה שנתי
3 משיכות חלקיות באמצע המועד
4 כמובן כמות הכסף להפקדה חודשית [עם אופציה להכניס הפקדה חד פעמית בהתחלה לכה"פ]יש לסנדרס מחשבון דומה רק באתר, לא יזיק משהו קצת יותר מפותח באקסל
מחשבון חיסכוןאגב הטבלא של גוטמן לא כ"כ מדויקת להשתלמות משום שאחרי שמשכת פעם אחת אתה צריך להמתין 6 שנים עד למשיכה הבאה [בנוסף לחישובים נוספים שאין לי כח לפרט כרגע]
-
@איציק-התותח
1 שנת הפקדה
2 אחוז תשואה שנתי
4 כמובן כמות הכסף להפקדה חודשית [עם אופציה להכניס הפקדה חד פעמית בהתחלה לכה"פ]יש לסנדרס מחשבון דומה רק באתר, לא יזיק משהו קצת יותר מפותח באקסל
מחשבון חיסכוןאגב הטבלא של גוטמן לא כ"כ מדויקת להשתלמות משום שאחרי שמשכת פעם אחת אתה צריך להמתין 6 שנים עד למשיכה הבאה [בנוסף לחישובים נוספים שאין לי כח לפרט כרגע]
@שמיל-שמיל כתב בטבלאות של הרב גוטמן על תכנון נכון של חתונות הילדים:
הטבלא של גוטמן לא כ"כ מדויקת להשתלמות משום שאחרי שמשכת פעם אחת אתה צריך להמתין 6 שנים עד למשיכה הבאה [בנוסף לחישובים נוספים שאין לי כח לפרט כרגע]
לא צריך להמתין עוד שש שנים
ויש גם אפשרות לפתוח כמה קופות כלומר כל שנה קופה -
@איציק-התותח
1 שנת הפקדה
2 אחוז תשואה שנתי
1 שנת הפקדה
2 אחוז תשואה שנתי
4 כמובן כמות הכסף להפקדה חודשית [עם אופציה להכניס הפקדה חד פעמית בהתחלה לכה"פ]האקסל הראשון שהכנתי עונה על כל הדרישות שציינת: שנת הפקדה, אחוז תשואה, אפשרות למשיכות חלקיות וחישוב הפקדה חודשית וחד פעמית. אני מצרף אותו שוב כאן. מחשבון ריבית דריבית 2025.2.xlsx
-
עבודה מדהימה!!
שני דברים
א לא הצלחתי לבצע שינויים בכחול בדוגמאות הנוספות [אא"כ לא הבנתי את הקונספט טוב]
ב' האם יש אפשרות לבצע שינויים בעלות ובטיימינג של כל חתונה [לא כל חתונה עולה 150 או 200 רוצה לחשב גם את הכסף לדירה, וגם לא כל חתונה נמצאת בפער של שנתיים] -
@איציק-התותח @שמיל-שמיל @צופה-ומביט
לא יודע למה הם שומרים על שתיקה,
אבל @ארגון-בנקל עומד בשלבים אחרונים להעלאת מחשבון מורחב ומפורט באתר שלהם.
(עם אפשרות שינוי כל הפרטים + השוואה להפקדות בתוכנית בגמ"ח) -
עבודה מדהימה!!
שני דברים
ב' האם יש אפשרות לבצע שינויים בעלות ובטיימינג של כל חתונה [לא כל חתונה עולה 150 או 200 רוצה לחשב גם את הכסף לדירה, וגם לא כל חתונה נמצאת בפער של שנתיים]@שמיל-שמיל כתב בטבלאות של הרב גוטמן על תכנון נכון של חתונות הילדים:
עבודה מדהימה!!
שני דברים
ב' האם יש אפשרות לבצע שינויים בעלות ובטיימינג של כל חתונה [לא כל חתונה עולה 150 או 200 רוצה לחשב גם את הכסף לדירה, וגם לא כל חתונה נמצאת בפער של שנתיים] -
עבודה מדהימה!!
שני דברים
ב' האם יש אפשרות לבצע שינויים בעלות ובטיימינג של כל חתונה [לא כל חתונה עולה 150 או 200 רוצה לחשב גם את הכסף לדירה, וגם לא כל חתונה נמצאת בפער של שנתיים]@איציק-התותח
תודה על העדכון [לא צריך את בנקל
לא ניתן ליגוע בכחולים בדוגמאות?? -
לא ניתן ליגוע בכחולים בדוגמאות??
זה דוגמא ולכן נעלתי אותו
-
@איציק-התותח @שמיל-שמיל @צופה-ומביט
לא יודע למה הם שומרים על שתיקה,
אבל @ארגון-בנקל עומד בשלבים אחרונים להעלאת מחשבון מורחב ומפורט באתר שלהם.
(עם אפשרות שינוי כל הפרטים + השוואה להפקדות בתוכנית בגמ"ח)