דילוג לתוכן

מחיר למשתכן מתי ההגרלה הבאה?

נדל"ן
21 11 866 9

נושאים מוצעים

• יש סיבה ומסובב

כלכלת המשפחה השגחה השקעה מחיר למשתכן
    2
    16 הצבעות
    2 פוסטים
    115 צפיות
    חופש כלכליח
    מיוחד מאוד!!! @ניסן-עציוני כתב ביש סיבה ומסובב: בעיקר כי אני לא איש מקצוע זה הדבר היחיד שלא הסכמתי עליו.
  • 2 הצבעות
    10 פוסטים
    179 צפיות
    ש
    @בוטח-בה בהחלט צעד חכם וצודק אני מדבר על כאלה שלא קנו דירה ובינתיים אין להם כ"כ אופק שיש להם עוד תקוה
  • 4 הצבעות
    89 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    לכל המתעניינים לגבי דירות בבית שאן יש דירות מצויינות החל ממחיר של 550,000 ש"ח. בית שאן אכן עיר מצויינת להשקעה וגם למגורים כיום יש בעיר למעלה מ250 משפחות אברכים ובני תורה והיד עוד נטויה בעז"ה יש לאחרונה ביקוש גדול של אברכים שמתעניינים לקנות גם למגורים. חשוב לי להדגיש שלא כל דירה זולה היא בהחלט מציאה וכואב לי לשמוע כל פעם מחדש, כתושב בית שאן 15 שנה, על האברכים שקנו כאן בלי להתייעץ ונתקעים עם דירה ללא שוכרים. מי שמכיר אותי יודע שאני זמין לכל שאלה ויעוץ, מוזמנים להתקשר 058-716-5616 / 052-66-555-29
  • 0 הצבעות
    20 פוסטים
    462 צפיות
    אבי ר.א
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: האם גם במחיר למשתכן ניתן לצרף ערבים למשכנתא במקרה שההכנסות של הרוכשים לא מספיקות בהחלט. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: ב. עפ"י החוזה התשלומים פרושים ל3 שנים לוח תשלומים.pdf איך עושים את זה במשכנתא האם זה בבת אחת או כל תשלום צריך אישור חדש למשכנתא באישור הראשון מאשרים את כל הסכום שיצא במספר פעימות. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: כמו"כ אם אני מבין שאפשר בהתחלה לקחת רק כמה שצריך אז גם מי שאין לא מספיק הכנסות יכול? כיון שעכשיו ההחזר נמוך? לא. זה משכנתא אחת על הכל, ומחשבים מהתחלה את ההחזר כפי איך שהוא יהיה בשעת ביצוע כל הסכום.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    293 צפיות
    ד
    @אביב זה נראה כרגע שהכי שווה אום אל פחם