דילוג לתוכן

מחיר למשתכן מתי ההגרלה הבאה?

נדל"ן
21 11 866 9

נושאים מוצעים

• מה אומרים על עמנואל החרדית ?

נדל"ן עמנואל דיור
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    219 צפיות
    בוטח בה'ב
    מה בעניין התחבורה?
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    203 צפיות
    יודה לויי
    בס"ד בהגרלות האחרונות שהתקיימו בנוף הגליל זכו מאות חרדים וכעת עובדים לגבש קבוצות לפי קבלנים על נת להקים שם קהילה יפה שזה צמוד לאיפה שכבר קיימת קהילה חרדית עם מוסדות וכו' מי שיודע על זוכים שם נשמח שיפנה אותו לאיגוד הזוכים החרדי בנוף הגליל בכתובת המיל W046565734@nail.com איגוד זוכי נוף הגליל ופרטים על הקהילה במקום.pdf
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    80 צפיות
    התותח זה אניה
    מצרף כתבה מתוך ביזפורטל אם זה מה שיקרה אז כל מי שהדירה שלו עדיין בבניה יעלה לו המחיר בצורה משמעותית
  • 0 הצבעות
    20 פוסטים
    462 צפיות
    אבי ר.א
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: האם גם במחיר למשתכן ניתן לצרף ערבים למשכנתא במקרה שההכנסות של הרוכשים לא מספיקות בהחלט. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: ב. עפ"י החוזה התשלומים פרושים ל3 שנים לוח תשלומים.pdf איך עושים את זה במשכנתא האם זה בבת אחת או כל תשלום צריך אישור חדש למשכנתא באישור הראשון מאשרים את כל הסכום שיצא במספר פעימות. @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: כמו"כ אם אני מבין שאפשר בהתחלה לקחת רק כמה שצריך אז גם מי שאין לא מספיק הכנסות יכול? כיון שעכשיו ההחזר נמוך? לא. זה משכנתא אחת על הכל, ומחשבים מהתחלה את ההחזר כפי איך שהוא יהיה בשעת ביצוע כל הסכום.
  • מחיר למשתכן-העברת זכאות

הועבר נדל"ן מחיר למשתכן
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    174 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @סתם-אדם כתב במחיר למשתכן-העברת זכאות: עיקר כוונתי לשאול האם אני יכול לבחור דירה ע"י יפוי כח ואם יש עוד דברים שיכולים לתקוע אותי בהמשך אם באמת אתה הוא בעל הנכס והכסף מגיע ממך יש לזה השלכות מאוד לא פשוטות בהמשך ונחשב לרמת סיכון לא קטנה שלא מומלצת ע'י הרבה יועצים כלכליים. מעבר לכך שזה גם לא חוקי, כמובן.