דילוג לתוכן

לשכור רכב או מונית?

כלכלת המשפחה
11 4 619 4

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    123 צפיות
    הקול השפויה
    @השומר said: @הקול-השפוי דווקא יתכן הפוך שמוגבל זה טריק שיווקי ליצור רושם שזה שווה, ומעל סכום יתכן כמוך אבל בסופו של דבר אם אתה משלם יותר בסכום הראשוני אז מה הרווחת? מוגבל זה כשחלק מוגבל וחלק לא מנסיון שלי (בעיקר מחסני השוק) זה המבצעים המשמעותיים אני מדבר כשממלא התכוונת לקנות בסכום
  • קיצוני או משוגע?

כלכלת המשפחה חוק הגיוס בני ברק הפגנות
    13
    14 הצבעות
    13 פוסטים
    904 צפיות
    מ
    @שבתי-בבית-ה בגלל זה כתבתי לא צריך להתמקד כל הזמן במה להתקד בעיקר זה כבר מחלוקת ישנה...
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    142 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמחת-ישראל בצעירותי בזמן משבר 2008 שאלתי שאלה כזאת את החלפן העירוני בעיר מגורי בחדר קפה בבית הכנסת לגבי שער הדולר ותשובתו הייתה: אם הייתי יודע את התשובה לא הייתי עומד ומדבר איתך עכשיו אלא רץ לקנות או למכור דולרים עכ"פ לעניננו הצפי הוא שבנק ישראל יתערב אם הדולר יירד מתחת ל3 כך שמבחינת טווח הספיגה של בנק ישראל זה במקום די קרוב לשפל האם התערבות תעזור זה כבר שאלה אחרת. בכל מקרה אל תשקיע בזה יותר זמן מזמן עבודה ששווה לך 200ש"ח כי זה המקסימום של התנודתיות הריאלית של הסכום הזה (אולי אפילו זה כבר ממש מקרה קיצון)
  • 3 הצבעות
    18 פוסטים
    633 צפיות
    ביזנייעסב
    @אבי-ר. כתב בשירות או שיעור?: זה לא משבר הנהגה, הפוך, אנחנו שומעים בקול רבותינו, ונכון גם את דבריהם אנו מנסים ללמוד ולהבין, אבל לא עושים בגלל שקפץ להם בראש!! למען ה', מי דיבר על ציות לגדולי ישראל ????
  • השוואת ביטוחי רכב לנהג חדש וצעיר

הועבר כלכלת המשפחה
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    189 צפיות
    הקול השפויה
    עשיתי השוואה גדולה כשעשיתי ביטוח כחדש וצעיר, מסקנתי הייתה שהכי זול באופן די משמועתי ב"לוביט" חוץ מהמחיר הזול הם נותנים ביטוח לכל נהג ובחלק מהמקרים גם ביטוח גניבות. אשמח אם מישהו השווה ומצא משהו יותר זול שיעדכן כאן. (נא לא להוסיף כאן השוואות בקטגוריות אחרות לתועלת העניין)