דילוג לתוכן

לשכור רכב או מונית?

כלכלת המשפחה
11 4 619 4

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    123 צפיות
    הקול השפויה
    @השומר said: @הקול-השפוי דווקא יתכן הפוך שמוגבל זה טריק שיווקי ליצור רושם שזה שווה, ומעל סכום יתכן כמוך אבל בסופו של דבר אם אתה משלם יותר בסכום הראשוני אז מה הרווחת? מוגבל זה כשחלק מוגבל וחלק לא מנסיון שלי (בעיקר מחסני השוק) זה המבצעים המשמעותיים אני מדבר כשממלא התכוונת לקנות בסכום
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    195 צפיות
    אבי ר.א
  • 3 הצבעות
    7 פוסטים
    447 צפיות
    אבי ר.א
    @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: והגר"ח ענה לו שעל מנהל גמ"ח לבחון אך ורק את יכולת ההחזר של הלווה ומעבר לכך אין זה בסמכותו @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: וכמדומני שזה כן מוטל על בעל הגמ"ח לבחון/ להריח האם השגת התשואה היא באמצעים קונבנציונליים או שלא ובזה מאחריותו, עליו לא לסייע לדבר שבעיני רוב האנשים הוא מעשה טיפשי קצת סתירה. @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: אינני מובן מה הבעייתיות בלקיחת הלוואה לצורך חיסכון עלות למשכנתא/השגת תשואה כנראה שעיקר הנושא הוא על תשואה, ובזה יכול להיות שיש קדימה לאדם שצריך את זה לכדי חייו, וודאי שאדם שצריך להעמיד אותו עכשיו עדיף על להעמיד אחר לעוד 20 שנה.
  • 2 הצבעות
    40 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @שמיל-שמיל אני גם נוטה לחשוב כמו רואה את הנולד @רואה-את-הנולד כתב בטסלה לאברכים?! דירת ארעי או קבע: אדם חרדי שיש לו כסף ימצא בקלות בסביבה שלו אנשים שמחתנים ילדים יוכל לעזור להם לא הגיוני שאחד יקנה את הרכב הכי יקורתי והשכן שלו יהיה לפני התקף לב. אלא שיש לעיין בגמ' עירובין נד. אמר ליה רב לרב המנונא בני אם יש לך היטב לך שאין בשאול תענוג וכו'
  • 9 הצבעות
    7 פוסטים
    558 צפיות
    ב
    @טריידר אני חושב שההגרדה עוני היא לא נכונה ההגדרה היא לאלחיות בפזרנות ואם אה מחמיר אתה יכול לקרוא לזה לחיות בצמצום אבל זה לא עוני