דילוג לתוכן

קובץ גיליונות - סקירה מקיפה על עשרות קהילות בפריפריה

נדל"ן
7 4 283 2
נושא זה פוצל מתוך הנושא מגורים בפריפריה - תעסוקה מונטיפיורי

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    12 פוסטים
    324 צפיות
    ו
    א. ראשית יש להודות לארגון 'יד שמשון' ולעומד בראשו הרב אריה ליבוביץ שליט"א שלקח על עצמו להעלות למודעות הציבור את הפתרונות המצויינים שיש כיום לזוגות צעירים שאין ביכולתם לרכוש דירה במרכז. כחלק מהנגשת המידע נענה הרב ליבוביץ לבקשתנו ואף לקח על עצמו את עלויות העיצוב וההדפסה של החוברת שהוכחה כמועילה למתעניינים ברכישת דירה בפריפריה. ב. החוברת היא הרחבה של עמודי המידע ב'קובץ גליונות' שזכה לחשיפה חלקית, כשהחוברת המעודכנת והמורחבת הודפסה בצורה מסודרת ומכובדת. ג. לדעתי האישית ארגון 'יד שמשון' מוביל חשיבה חדשנית בשלל תחומים, ובזכותו משפחות רבות חיים עם קצת פחות התמודדות וקושי.
  • מה אומרים על עמנואל החרדית ?

נדל"ן עמנואל דיור
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    217 צפיות
    בוטח בה'ב
    מה בעניין התחבורה?
  • חוברות מבית דירה על הקרקע

נדל"ן קניית דירה פריפריה
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    150 צפיות
    מ
    @הדוכס ציטוט מהחוברת: פרק ה' מקומות עבודה במרכז משלמים יותר מאשר בפריפריה במרכז החיים יקרים יותר יש עבודות שאין הבדל במשכורות בין הפריפריה למרכז ואז גם אם גרים במרכז מרויחים כמו בפריפריה ומשלמים על המחיה כמו במרכז אכן יש עבודות שהמשכורות גבוהות יותר במרכז אבל מאידך משלמים יותר על החיים במרכז וצריך לעשות חישוב מה יותר רווחי האם לגור במרכז להרויח יותר ולשלם יותר או לגור בפריפריה להרויח פחות ולשלם פחות. החוברת מאוד יפה ומסבירה הכל, בכדי לתת לזוצ באמת לקבל החלטה מושכלת ולשמור על אמינות כמו בשאר הפרקים בחוברת אודה לך אם תוכל להוסיף כמה משפטים בסגנון הבא: יש מקומות בפריפריה שרק בציבור החרדי היא פריפריה בגלל המרחק מהמרכז, אבל מבחינה כלכלית הקהילה נמצאת ליד מרכזי תעסוקה, ויש תעסוקה בשפע ואין קשיי פרנסה. ויש מקומות בפריפריה שגם מבחינת המדינה זה מוגדר פריפריה כלכלית שיש שם פחות מקומות תעסוקה. הקהילות עושות מאמץ רב לדאוג לכל משפחה לתעסוקה, לעיתים בשכר נמוך יותר ולעיתים זה רחוק יותר מהעיר, אבל מאוד משתדלים לעזור ....
  • 1 הצבעות
    13 פוסטים
    966 צפיות
    יודה לויי
    מודעה שנצפתה השבוע בנוף הגליל אם כל שבוע בבין הזמנים זה ככה אני חושב שבסוף זה מדבר יותר מהכל [image: 1754425659472-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94-%D7%A9%D7%A0%D7%A6%D7%A4%D7%AA%D7%94-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%A1%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9C.jpg]
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    844 צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.