דילוג לתוכן

האם הציבור החרדי מתעורר לכלכלת המשפחה? דיון על מגמת החיסכון וההשקעות לחתונות ילדים

כלכלת המשפחה
34 14 1.1k 12

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    12 פוסטים
    75 צפיות
    I
    @צמיחה אין מישהו שיכול לעשות מחשבון +אינפלציה...?
  • 3 הצבעות
    3 פוסטים
    131 צפיות
    מ
    אכן, אך לעובדי הוראה גם מצוי שמקבלים חלקים מהמשכורת חלקים על גמול מקצוע ופיצול כתה ויוח"א באיחור ולעתים אף תקופה ארוכה לאחר כך (לדוג' על שנה פ"ה יכולים לקבל בבת אחת באמצע שנת פ"ו) כך שיש לשים לב לאו דווקא בבחודשים אלו
  • דיסקונט מביאים כסף על העו"ש

כלכלת המשפחה בנקים
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    178 צפיות
    אבי ר.א
    @יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט מביאים כסף על העו"ש: המענק מיועד עבור כל ילד שנולד החל מה7 באוקטובר 23 ועד סוף שנת 2025 לבעלי חשבון במזרחי ולמצטרפים חדשים מצטרפים חדשים יכולים לקבל גם על ילד שנולד לפני שהצטרפו? @יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט מביאים כסף על העו"ש: המענק יופקד לפיקדון עבור הילד באיזה תנאים?
  • 5 הצבעות
    9 פוסטים
    211 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמיל-שמיל כתב באיך כולנו משלמים מס על מס, ואז מס הכנסה על המס על המס.: @ניסן-עציוני בא נשאל כך חוץ ממס הבלו יש מדינה בעולם שלא פועלת בצורה דומה? אין לי מושג למען האמת אני לא מתעסק בכלל במיסים ואני בספק כמה הטורים האלו נחוצים יש דעה שאומרת שהידע הזה הוא חשוב כדי להסתכל על התמונה הרחבה, אבל יש גם דעה שאומרת לא להטריח עם הפרטים הקטנים, שאלה.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    109 צפיות
    ס
    @מזומנים אתה בטוח? ממה שאני הבנתי מהחוק כפי שהביא אותו המתורגמן הפיננסי מדובר רק על זיכוי מס על ילדים, שהחוק מעלה את סכום הזיכוי מ-2,000 דולר ל-2,200 דולר לילד, אבל לא את כל הזיכוי ניתן לקבל כמענק לחשבון הבנק (כשגובה המס המתחייב נמוך מסכום הזיכוי) אלא רק את חלקו, והחלק הזה נשאר על סך $1,700 כמו שהיה עד היום. תקן אותי אם אני טועה (הלוואי )