דילוג לתוכן

רשות המסים פתחה לאחרונה את האפשרות לתרום מניות.

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    1 פוסטים
    179 צפיות
    רחל עומסיר
    עדכון מסלול השקעה עוקב מדדי מניות בחברת כלל בוצע עדכון במדיניות ההשקעה של מסלול עוקב מדדי מניות בחברת כלל, כחלק מהתאמות שוטפות של מסלולי ההשקעה למדיניות ולתנאי השוק. המסלול ממשיך להיות מסלול מנייתי פאסיבי, המבוסס על השקעה באמצעות מכשירים עוקבי מדד, תוך שמירה על חשיפה למניות דרך מספר מדדים מרכזיים. במסגרת העדכון, בוצע שינוי בהרכב המדדים המרכיבים את המסלול, כאשר החלוקה מתמקדת בשלושה סקטורים מרכזיים בשוק האמריקאי: טכנולוגיה שירותי תקשורת צריכה מחזורית המסלול ממשיך להיות בכשרות בד"ץ העדה החרדית. הכותבת הינה יועצת פנסיונית מורשית ומתכננת פרישה [image: unnamed.png]
  • מסלול עוקב מדדי מניות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות פנסיה
    13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    593 צפיות
    צ
    @חיים2 עלות הגידור משתנה מעת לעת, זה תלוי בפערי הריבית בין ארה"ב לישראל. אולי אפשר לומר שזה ממוצע של 1% בשנה. האם כדאי לגדר, ברור שההיגיון אומר שלא כדאי לגדר מט"ח כאשר הדולר נמוך, ומצד שני א"א לדעת מתי הדולר יעלה. תחפש ע"ז כאן בפורום, יש הרבה חומר שנכתב ע"ז.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    305 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • כל המידע על החזר מס, כאן!

כלכלת המשפחה החזר מס מס הכנסה
    8
    8 הצבעות
    8 פוסטים
    702 צפיות
    הקול השפויה
    @כותב-רק-מה-שיודע פקידי שומה בצפת וירושלים עבר בלי לבקש עו"ש על תרומות גדולות. ובצפת בלי אקסל סיכום.
  • 4 הצבעות
    6 פוסטים
    412 צפיות
    רחל עומסיר
    @ה.-שלמה אכן, אנו לא יכולים לתזמן את השוק. השקעה פאסיבית הוכחה כיעילה. יכולה לספר על לקוח שלא הסכים לשים בסנופי בתחילת 2024 כי דוד שלו אמר לו שאחרי העליות של 2023 יהיו רק ירידות. יש כסף, אתם רוצים להשקיע לטווח ארוך- תשקיעו, אל תנסו לתזמן את השוק כי אף פעם לא תצליחו.