דילוג לתוכן

הר יונה ג לליטאים !

נדל"ן
4 2 77 2

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    54 פוסטים
    671 צפיות
    ב
    @סמארט-הון כתב במחירי הנדל"ן יזנקו אחרי המלחמה?: יש תחזיות לכאן ולכאן [כמובן שזה אומדן גס מאוד ולפני כל עסקה של השקעה מומלץ להתייעץ עם יועץ נדל''ן ללא אינטרסים שמכיר את השוק באותה עיר] אני חושב שזה אחד הבעיות של המשקיע הפשוט ואני מאלו הוא לא מכיר יועץ נדל"ן טוב ללא אינטרסים הוא לא מכיר יועץ משכנתא טוב ואותו דבר בשוק ההון הוא מכיר יועץ השקעות טוב ללא אינטרסים וכן בביטוחים וכו' ובמיוחד עם הטבע החשדני שלנו נ.ב אולי היה אפשר להעלות המלצות של משתמשים שבדקו ועבדו מול יועץ וראו את היושר וההגינות
  • וולטי יעוץ משכנתאות

נדל"ן נדלן
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    161 צפיות
    ח
    @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: מישהו מכיר או יודע משהו על האמינות והשירות שלהם? תבדוק מה כותבים עליהם בגוגל, (קח בחשבון שחלק מהפירגונים יכולים להיות ע"י קרובי משפחה חברים או אפי' עובדים בחברה, ולכן חשוב לראות בעיקר את אלה שמאוכזבים) @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: והאם ההצעות שלהם טובות בפער משמעותי? אני משער שלאחד שרק חשוב לו הריביות הם יהיו לו טובים, אבל לאחד שהמשכנתא שלו קצת יותר מורכבת מסתבר שפחות, (הם לא מתמקדים בזה)
  • 5 הצבעות
    1 פוסטים
    156 צפיות
    ו
    התוכן בעריכה
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    201 צפיות
    fishelF
    @חופש-כלכלי כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: @fishel כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: ביטוח דירה מחריג מלחמה וטרור ואין פיצוי אחר? לא...
  • אופקים תשכ"ג - תשפ"ה

נדל"ן אופקים
    9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    610 צפיות
    נ.ר.א.נ
    החיידר החדש באופקים - חינוך מיוחד [image: 1754311174369-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%93%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%9A-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93.png]