דילוג לתוכן

לקחת משכנתא עם יועץ או לבד?

נדל"ן
4 4 40 5
  • לקחת משכנתא עם יועץ או לבד? אם התשוב לבד אשמח לדעת במפורט מה הם השלבים מה התמהיל המומלץ ומה סדר גדול ריביות....
    תודה

• עדיף לבד לעשות סבב בנקים
    אבל כן להתיעץ לפני כן עם מישהו שמבין כדי שידריך אותך מה לבקש

אלא אם זה משכנתא מסובכת שאז עדיף יועץ ממולח..

• זה תלוי בכמה משתנים בסופו של דבר הראשון זה כמה הכנסות יש לך וכמה מהם הם הכנסות מחשידות כמו צקים ודברים כאלו בסופו של דבר אתה צריך חוץ מלשכנע את הבנקאי לתת לך ריביות טובות גם לתת לך בכלל משכנתה או שיש לך מספיק הכנסות אאבל אם באמת יש לך מספיק ואתה יודע לשאת ולתת באמת לא כזה חשוב יועץ

נ.ב. אני לקחתי יועץ קרוב משפחה שנתן לי מחירים ברצפה כך שבאמת שלא עשיתי בפועל משכנתא אני אומר מה שמעתי מחברים

• מציע לגשת שלני בנקים שנחשבים זולים (דיסקונט למשל) ואז לגשת ליועץ. אם נותן ריבית טובה יותר, סוגר איתו.

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    16 פוסטים
    262 צפיות
    A
    כל הנושא של שכנים, קפידות, וכו' תלוי מאוד באיזור/בנין בו הדירה נמצאת.. שכן יש אזורים/בנינים למשל בפ"ת וכן בעוד ערים שכל הדירות שם (כמעט) מושכרים לעובדים או דברים בסגנון, ובכל מקרה מה ש @השומר כתב מאוד חשוב להזהר.. מנסיון..
  • 8 הצבעות
    20 פוסטים
    679 צפיות
    פ
    @שמח-לעזור כתב בעולם הנדל"ן לאן: @פושט-רגל-מרמה-ד כתב סליחה שאני חולק, אבל במצב הנוכחי לבן אדם ממוצע (שצריך יעוץ) אין מה לחפש בשוק הנדלן להשקעה. מסכים עם ההדגשה? דירה ראשונה בפרט דרך הגרלות, עדיפה לכאו׳ משוק ההון כן אבל גם בדירה ראשונה להשקעה יכול להיות המון בעיות כמו בבאר שבע שהמשקיעים שם מכרו בהפסד. וגם בדירה למגורים כשלוקחים משכנתא גדולה זה גם בעייתי.
  • 2 הצבעות
    277 פוסטים
    8k צפיות
    מ
    אפשר למקד אותי איפה פרטי העיסקה? כנראה פיספסתי בכל האשכול
  • 3 הצבעות
    5 פוסטים
    190 צפיות
    התותח זה אניה
    @י.-ויסבקר לכן ציינתי כתב במדד המחירים לצרכן- חודש יוני: חוץ ממקרים שזה ישתלם ללקוח
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    937 צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.