דילוג לתוכן

פטור מעמלות בבנק

כלכלת המשפחה
6 5 275 1

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    87 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני ב''ה מציעה שירות של פגישות מיפוי לקראת רכישת דירה, תוך התחשבות מעמיקה בתכנון הכלכלי שלכם, עלויות נלוות, הון עצמי ראשוני ויכולת החזר, ומביאה דוגמאות של איזורים להשקעות שמתאימים לכם, סיכונים וסיכויים של כל סוג השקעה- לפי מה שקורה כעת בשוק. 02-6-310-301 שלוחה 1, או במייל TAZRIM@TAZRIM1000.COM
  • איך משיגים תור במשרד הפנים?

כלכלת המשפחה
    19
    2 הצבעות
    19 פוסטים
    107 צפיות
    אבי ר.א
    @פלוס כתב באיך משיגים תור במשרד הפנים?: סתם שתדעו, אם אתם לא רוצים לחכות הרבה זמן על הקו (לא משנה באיזה משרד ממשלתי), תבדקו בשלוחה של השפה העברית מה מקישים - תעשו את אותו דבר בשלוחה הערבית, והמענה שם - מהיר מאוד. אני עושה ככה תמיד. ותתפלאו, הפקידה הערבייה שם, יודעת לדבר גם בעברית... חזק ביותר!! רק שמעכשיו יצטרכו לעשות את זה בשלוחה הצרפתית....
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    347 צפיות
    ב
    מה הכונה לא עובד בכלל ישנם עבודות בלי הכנסה מרובה
  • 12 הצבעות
    54 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @תיווך-בית-שאן אני גם פניתי דרך האתר
  • קרן כספית - כמה שאלות

כלכלת המשפחה קרן כספית
    95
    1 הצבעות
    95 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @בן-עליה כתב בקרן כספית - כמה שאלות: מה זה PFIC? לא כולנו בקיאים בשוק הוון ומיסוי תודה זה מס גדול שרשות המיסים האמריקאית מחייבת אזרחיה, על השקעות במוצרים פיננסיים שאינם מונפקים בארה"ב העניין הוא לעודד שכסף אמריקאי יישאר בתוך ארה"ב מי שאינו אזרח אמריקאי- לא רלוונטי אליו כלל. מי שאזרח אמריקאי (או בן זוגו) - צריך לבדוק לפני כל השקעה שהיא, מה המשמעות מבחינת מיסוי לארה"ב מלבד המיסוי לישראל.