דילוג לתוכן

קורס ייעוץ השקעות

שוק ההון והשקעות
1 1 71 1

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    204 צפיות
    מ
    האם מישהו כאן חבר בקורס? והאם זה לא אותו תוכן בדיוק מהמיני קורס של אבנר סטפק שהיה בירושלים ובב''ב? (כי מהתוכן ענינים שאיצה אמר זה היה ממש אותו דבר)
  • -3 הצבעות
    112 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    @משהמשה כתב בהשקעות אברכים: בין "אידישע קאפ" לכללי אוניברסיטה: @יושב-בגנים למה ? לי יש דרך עם 0 סיכונים ועשיתי את זה עם אחיין שלי... וב"ה אחד הרוויח הרבה והשני ירוויח בע"ה הרבה. לפני שהרב @הקול-השפוי יכתוב שיש כלל שאין דבר כזה בלי סיכונים. אבהיר שיש בזה הרבה סיכונים, רק שאני מודע להם מראש ויודע איך לפתור אותם. ולכן מבחינתי זה 0 סיכונים או איך שתקראו לזה בכללים שלכם. אני חושב שכאן @משהמשה הסביר את כל הדרך שלו בגדול איך שזה נראה הוא מסכים שצריך להזהר מסיכונים רק אצלו זה לא נקרא סיכון בגלל שיש לו דרכים לפתור את הבעיות החולקים עליו סוברים שדרכים לפתור את הבעיות לא נקראים אין סיכון אלא שיש פתרון אבל הסיכון קיים אחרי זה אני חושב שאין בכלל מחלוקת בדברים וכל אלו שמיד עונים נגד יכולים להבין את כוונתו ולהגיב בהתאם תנסו להבין את הראש שלו לפני התגובה
  • 3 הצבעות
    4 פוסטים
    335 צפיות
    מתעניין 1מ
    אין את המגזין המלא ?
  • כמה מחשבות על חובת ייעוץ והשקעה נבונה

שוק ההון והשקעות
    2
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    150 צפיות
    פ
    הכי פשוט להשקיע בשוק ההון בצורה סולידית לטווח ארוך, ואז גם אין צורך בייעוץ. אפשר להתחיל עם קופ״ג להשקעה או קרן השתלמות בבנקל הם נותנים דמי ניהול סבירים, ולהמשיך ללמוד ע״י קריאה ושמיעה יש כבר כמה קווים בתחום הכלכלה כמו הקו החדש עולם הכלכלה שנפתח לאחרונה 03-5004545, ולאט לאט להתקדם למסחר עצמאי אופציות מינופים וכו׳. יש היום המון יועצים גם חלקם כותבים מאוד יפה בכל מיני מקומות, חלק מזה זה העתקות מאתרים אחרים כמו הסולידית בניסוח מחודש, אבל הייעוץ שלהם לא משהו או שזה רלוונטי לאותו זמן, גם נתקלתי ביועצים שמצהיר שהם ללא אינטרסים, בפועל הלקוח קיבל תנאים מאוד גרועים בדמי ניהול.
  • 0 הצבעות
    95 פוסטים
    5k צפיות
    שמיל שמילש
    צירפתי מדריך סיכום, מקוה שיהיה לתועלת סיכום אופני ההשעות לאזרחי ארה"ב