דרמה! בג"צ פסק לבטל את ההגרלות למשתמטים. ומנסים לבטל אף זכיות קודמות
-
לכאורה-
מי שכבר זכה הזכייה שלו נשארת בעינה, נכון? -
לכאורה-
מי שכבר זכה הזכייה שלו נשארת בעינה, נכון?@מרים-הורביץ-נכסים כתוב "תביא לשלילת הזכאות, הזכייה וביטול הרכישה" זה לא אומר שזה גם רטרואקטיבית?
-
@מרים-הורביץ-נכסים כתוב "תביא לשלילת הזכאות, הזכייה וביטול הרכישה" זה לא אומר שזה גם רטרואקטיבית?
-
@מרים-הורביץ-נכסים נראה לי זה הולך ככה "תביא לשלילת הזכאות הזכיה וביטול הרכישה" כלומר זה העונש/התוצאה, ואז בהמשך זה הסיבה/ההגדרה מי אינו זכאי :"הזכאות להשתתף בהגרלה...." ודו"ק...
-
@שששששש א"א לדעת כי כמו שאמרת יש אנשים שמפחדים לעשות צעד כזה דרמטי בחייהם, אבל ממה שאני מכיר מהסובבים אותי יש כבר כמה שמחפשים עכשיו לקנות, ואני מאמין שאם תסתכל סביבך תראה אותם גם.
@בית-שמש לרוב מוחלט של הציבור אין את היכולת לרכוש במרכז, כך שזה לא אמור להשפיע על המחיר, ובמיוחד בבית שמש שיש שם היצע ענק של דירות, ואפילו גריידינגר נפל בכתר הרמה.
-
עכשיו זה סופי:
ההגרלה תפתח היום לכלל הציבור,
כאשר צה''ל יעביר את רשימות המשתמטים כדי למנוע מהם להשתתף בהגרלה.שפל כואב של המדינה שלנו,
ורעידת אדמה אמיתית מבחינת הציבור החרדי (ולו רק מבחינה פסיכולוגית)@המוצלח , לכאורה, אין עדיין בהירות בזה.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות