דילוג לתוכן

עשרות אחוזים בשנה מנדל"ן

שוק ההון והשקעות
4 4 68 4
  • שלום חברים,
    מחר יום ג', ה' אלול - אני מעביר שיעור בזום
    איך ניתן להגיע לרווח שנתי ממוצע של מעל 50% מנדל"ן בארץ (בהשקעה פסיבית לגמרי).
    המטרה היא לא לשכנע שזה יותר טוב משוק ההון וכו',
    וגם לא להציע את המהלך לכל אחד ללא ניהול סיכונים מותאם -
    רק לפתוח את החשיבה לאלו שעדיין לא נחשפו למושג של צבירת הון מנדל"ן.
    ההרשמה מכאן - תביאו חברים!
    יהיה מעניין בע"ה

• שלום חברים,
    יהיה מעניין בע"ה

@משה-חיים
    אין לי זום ב''ה
    אפשר האזנה טלפונית ? אפ' שנבין רק חלקית
    תודה

• מסקרן מאד

• שלום חברים,
    יהיה מעניין בע"ה

50 אחוז בשנה?
    כידוע המאמר,
    מעל עשרה אחוז תשואה בשנה?
    זו לא השקעה, זו עקיצה בטוחה.

@משה-חיים said:

שאלה נוספת, זה גם מדובר על רכישת דירה שנייה?
    נשמח לקצת יותר פרטים שנבין על המדובר.
    תודה!!

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    17 פוסטים
    797 צפיות
    אבי ר.א
    @צמיחה כתב בלענות תשובה 'על רגל אחת'..?: כנראה שההשתדלות צריכה להיות לפי מה שהכי הגיוני. מי שנמצא בשלב יותר מתקדם והוא כמעט מחתן, מומלץ שיפנה לייעוץ מקצועי מה הוא יכול לעשות, אולי עוד אפשר להציל את המצב. לפעמים אין ברירה וצריך להסתמך על הגמ"חים. זה בס"ה מה שרציתי להבהיר, ולשלול את התפיסה שאומרת בשום פנים ואופן אין לקחת הלוואה. Spoiler גילוי נאות: אני לגמרי נגד הלוואות ב"ה אין לי כאלה ואין לי אשראי ולא מסגרת בחשבון, ובכ"ז אני מפקיד לגמ"ח כי אני חושב שזה חלק מההשתדלות שלי, ובתקווה שלא אצטרך לזה. (אולי החתן שלי ירצה במקום משכנתא...)
  • -2 הצבעות
    30 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @הקול-השפוי כתב בהאם הציבור החרדי זנח את הנדל"ן לטובת שוק ההון?: אני חושב שרוב האנשים חושבים שיש אפשריות נהדרות בנדל"ן, בעיקר למתווכים והמשווקים...
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    659 צפיות
    מ
    יש מקום לעוד 2 משתתפים ביום שלישי י"א אב רמה ד' ב"ש בשעה 10 בבוקר 50 ש"ח דמי השתתפות לא מעמד מכירתי!! אפשר ליצור איתי קשר בפרטי
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    185 צפיות
    טריידרט
    @משהמשה כתב באני כבר מפקיד לגמ"ח, להפסיק את ההפקדות?: האם יש מקום שמאפשר הפקדות בסכום קטן ומנהל עבור כל הלקוחות את ההשקעה כמו סוחרי נדלן למי שמחפש סיכוי מוגבר בסיכון מוגבר (מעל המוכר) - מובחרים במדד ה"נאסדאק", המדד מרכיב את 100 החברות החזקות בארה"ב, לרוב בתחום הטכנולוגיה, שם עיקר התנודיות וגם עיקר הכסף, ובכל זאת מדובר במדד מפוזר על פני כלל החברות הגדולות והבינוניות, כך שזה מאזן סיכון משמעותי, [image: 1748573874872-2ef75648-1904-45f6-bbd1-753929be06e9-image.png] [image: 1748573927886-ff2e596e-e527-4374-97ed-c50864cf0124-image.png]
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    3k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר