דילוג לתוכן

הרווח החרדי מביטול מחיר למשתכן לחייבי גיוס

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
11 7 2.1k 2

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    5 פוסטים
    240 צפיות
    י
    זה שיווקי ותו לא פשוט מאד 99% מהאלו שקונים דירה במיוחד בפריפריה הם עריקים המבוגרים יותר כבר קנו ובעלי מוגבלות שיש להם פטור משירות, דרך כלל יש להם זכאות לדירה [במרכז] או לפחות תקציבים חודשיים
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    438 צפיות
    יודה לויי
    בס"ד בהגרלות האחרונות שהתקיימו בנוף הגליל זכו מאות חרדים וכעת עובדים לגבש קבוצות לפי קבלנים על נת להקים שם קהילה יפה שזה צמוד לאיפה שכבר קיימת קהילה חרדית עם מוסדות וכו' מי שיודע על זוכים שם נשמח שיפנה אותו לאיגוד הזוכים החרדי בנוף הגליל בכתובת המיל W046565734@nail.com איגוד זוכי נוף הגליל ופרטים על הקהילה במקום.pdf
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    882 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    473 צפיות
    ש
    @מנסה-להבין כתב בהנחה רק בפריפריה? - מועצת מקרקעי ישראל תדון בצמצום חד של מחיר למשתכן !: מישהו יודע מתי זה הולך להתחדש? אם בכלל ???
  • מכירה לצורך מחיר למשתכן

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מחיר למשתכן
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    553 צפיות
    מ
    @סתם-אדם כתב במכירה לצורך מחיר למשתכן: @מנסה-להבין על פי דברי עו"ד נתן רוזנבלט מי שנרשם למקומות הפחות נוצצים שזה אומר ערים שאינם חרדיות, שגם בהם יש רווח של כחצי מליון, מבחינה סטטיסטית בסוף יזכה לצערי מטעים את הציבור, להלן האחוזים בהגרלה האחרונה במקומות עם האחוזים הגבוהים ביותר כמובן חוץ מאום אל פאחם ונצרת הנתונים הם מתוך אתר שמשכלל את האחוזים: נוף הגליל-1.6, אשקלון-0.98, דימונה-0.94, אופקים-0.73, וכן הלאה. בשאר המקומות האחוזים נמוכים בהרבה. ישמע חכם ויוסיף לקח ואל ישגו הציבור באשליות שווא. מי שרוצה בכל אופן יכול למלא פיס.