מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?
-
בנוגע לשאלה האם אני מתכוון להשקיע יותר שעות ביום התשובה יותר מורכבת. אין לי כוונה לוותר על הסדרים לצורך מסחר, בוודאי לא לפני שאני צובר הון משמעותי. מהנסיון הדל שלי זה לא באמת עוזר לשבת שעות מול המסך, ועדיף לחלק את הזמן ל׳ביקורים׳ קצרים יותר פעמיים או שלוש בזמן המסחר.
את הניתוח הטכני אני מעדיף לבצע בזמן שהשוק סגור, כשקל להתרכז בלי רעשי רקע. אני מסמן לי נקודות עניין עם התראות, ובזמן המסחר עצמו אני רק עוקב אחרי השינויים בהתאם לתכנון המקדים שלי.
אולי כשיצטבר לי נסיון אני אנסה להשריע בלמידת מסחר קצר טווח, שהוא מסוכן הרבה יותר, אבל ניתן להרוויח בו יותר בניצול הזדמנויות. אני מבין את הסטטיסטיקה שאומרת שרוב מוחלט של הסוחריים היומיים מפסידים כסף, אבל גםמכיר את האנשים שיודעים להרוויח, והם מדגישים שהתנאי הראשון הוא נסיון של שנים בשוק. אז אני מחכה בסבלנות, ומשקיע את הזמן שלי בלימוד כשאני מאמין שזה ההשתדלות העיקרית לברכה בפרנסה. -
בנוגע לשאלה האם אני מתכוון להשקיע יותר שעות ביום התשובה יותר מורכבת. אין לי כוונה לוותר על הסדרים לצורך מסחר, בוודאי לא לפני שאני צובר הון משמעותי. מהנסיון הדל שלי זה לא באמת עוזר לשבת שעות מול המסך, ועדיף לחלק את הזמן ל׳ביקורים׳ קצרים יותר פעמיים או שלוש בזמן המסחר.
את הניתוח הטכני אני מעדיף לבצע בזמן שהשוק סגור, כשקל להתרכז בלי רעשי רקע. אני מסמן לי נקודות עניין עם התראות, ובזמן המסחר עצמו אני רק עוקב אחרי השינויים בהתאם לתכנון המקדים שלי.
אולי כשיצטבר לי נסיון אני אנסה להשריע בלמידת מסחר קצר טווח, שהוא מסוכן הרבה יותר, אבל ניתן להרוויח בו יותר בניצול הזדמנויות. אני מבין את הסטטיסטיקה שאומרת שרוב מוחלט של הסוחריים היומיים מפסידים כסף, אבל גםמכיר את האנשים שיודעים להרוויח, והם מדגישים שהתנאי הראשון הוא נסיון של שנים בשוק. אז אני מחכה בסבלנות, ומשקיע את הזמן שלי בלימוד כשאני מאמין שזה ההשתדלות העיקרית לברכה בפרנסה.אבל גםמכיר את האנשים שיודעים להרוויח, והם מדגישים שהתנאי הראשון הוא נסיון של שנים בשוק.
תוכל לשתף אותנו מי הם, ואיך אתה יודע שהם אכן מרויחים?
-
אבל גםמכיר את האנשים שיודעים להרוויח, והם מדגישים שהתנאי הראשון הוא נסיון של שנים בשוק.
תוכל לשתף אותנו מי הם, ואיך אתה יודע שהם אכן מרויחים?
@סייעתא-דשמיא אנשים מהשורה, לא משפיעני רשת למיניהם. אני בקשר די רציף איתם בקבוצה קטנה של משקיעים, והם מפרסמים בכל פעם לפני ואחרי עסקאות, בודקים רעיונות ומבצעים. יש רווחים ויש הפסדים. אחד הקשיים הגדולים במסחר בכלל ובמסחר יומי בפרט זה הצורך להמתין בסבלנות לטרייד מתאים ולא לחפש בכוח עסקאות מסוכנות
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות