דילוג לתוכן

הנחה רק בפריפריה? - מועצת מקרקעי ישראל תדון בצמצום חד של מחיר למשתכן !

נדל"ן
6 5 308 5

נושאים מוצעים

• יש סיבה ומסובב

כלכלת המשפחה השגחה השקעה מחיר למשתכן
    2
    16 הצבעות
    2 פוסטים
    116 צפיות
    חופש כלכליח
    מיוחד מאוד!!! @ניסן-עציוני כתב ביש סיבה ומסובב: בעיקר כי אני לא איש מקצוע זה הדבר היחיד שלא הסכמתי עליו.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    104 צפיות
    מ
    יש לי קרוב משפחה שקיבל עדכון על זכייה במחיר למשתכן בכרמיאל -במחיר 7430 ש"ח למ"ר (הגרלה מ-2017) לקרוב הנ"ל אין אפשרויות מימון, ואני מחפש עבורו שותף לעסקה תמורת חצי מהרווחים במכירה. הדירות שנשארו הם במחיר 2.3-2.5 מיליון הדירה הזולה יותר היא 196 מ"ר (כולל מרתף) + 136 מ"ר חצר כפי הנראה יש כאן איזה הנחה של 700 אלף ממחיר שוק. -האיכלוס ב-2026, אז צריכים הון עצמי 25% +יכולת מימון המשכנתא עד למכירה. אשמח ליצירת קשר אם יש לכם רעיון לשותף. [כמובן - הכל באופן המותר ע"פ חוק, דהיינו הלוואה כספית תמורת ריבית וכדו']
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    100 צפיות
    צ
    @נחמן-רוזנבלום אתה לא יכול לשאול את הרב גוטמן ??? טיפ קטן, תעשה את זה רק אחרי שאתה גר בדירת החלומות שלך, כי אם הדירה שלך שווה 2 וחצי מליון לצורך הדוגמא, וקנית דירה להשקעה בשווי מליון, אז כרגע הדירה שלך נחשבת דירה שנייה, נפק"מ אם תרצה לשפר דיור תשלם מס.
  • מגורים בפריפריה פרק ט' - מיצד

נדל"ן מיצד קהילות פריפריה מרכז
    9
    3 הצבעות
    9 פוסטים
    548 צפיות
    ש
    @תיווך-בית-שאן כתב במגורים בפריפריה פרק ט' - מיצד: למעלה עמוס עברו איזה חסידות ביאלא
  • מחיר למשתכן-העברת זכאות

הועבר נדל"ן מחיר למשתכן
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    176 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @סתם-אדם כתב במחיר למשתכן-העברת זכאות: עיקר כוונתי לשאול האם אני יכול לבחור דירה ע"י יפוי כח ואם יש עוד דברים שיכולים לתקוע אותי בהמשך אם באמת אתה הוא בעל הנכס והכסף מגיע ממך יש לזה השלכות מאוד לא פשוטות בהמשך ונחשב לרמת סיכון לא קטנה שלא מומלצת ע'י הרבה יועצים כלכליים. מעבר לכך שזה גם לא חוקי, כמובן.