דילוג לתוכן

הנחה רק בפריפריה? - מועצת מקרקעי ישראל תדון בצמצום חד של מחיר למשתכן !

נדל"ן
6 5 308 5

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    10 פוסטים
    179 צפיות
    ש
    @בוטח-בה בהחלט צעד חכם וצודק אני מדבר על כאלה שלא קנו דירה ובינתיים אין להם כ"כ אופק שיש להם עוד תקוה
  • 8 הצבעות
    81 פוסטים
    1k צפיות
    א
    אני חושב שפחות או יותר ענין סיקור מעלותיה לטב ולמוטב של העיר חריש נכתב כאן באריכות והענין די מוצה וכעת הנתונים קצת התחילו לחזור על עצמם. כל המעוניין לקבל סיקור על העיר מוזמן לדפדף באשכול זה בדפים הקודמים ובפרט בעמוד הראשון. אני חושב שלהמשיך לדבר על כך זה לחזור על אותם דברים וזה קצת יכול להלאות את הקוראים ככל שתהיה התפתחות נוספת ו/או יהיו למישהו שאלות ספציפיות שלא קיבלו מענה עד כאן בטוחני שתושבי חריש יענו על כך. בהצלחה.
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    490 צפיות
    איש קישא
    @ה.-שלמה הי יעקב רייניץ כתב כלכלי בהמודיע מומחה בזה, פעמים רבות שמעתי ממנו שיש מלא פתרונות חוקיים בעניין
  • 0 הצבעות
    23 פוסטים
    499 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן: ואם ההכנסות שלי כרגע נמוכות האם אפשר להוציא עכשיו בשביל התשלום הראשון שצריך 20% עד 45 יום מהחתימה ורק אח"כ לקראת התשלומים האחרים שמתחילים 8 חודשים אח"כ להגדיל הכנסות ? או שחייבים הכל באישור משכנתא אחד חייבים הכל בהתחלה. לא בטוח שההכנסות שלך לא מספיקות, האם אתה עם יועץ? לפעמים הבנקים מתחשבים גם בהכנסות ללא תלוש...
  • מחיר למשתכן-העברת זכאות

הועבר נדל"ן מחיר למשתכן
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    176 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @סתם-אדם כתב במחיר למשתכן-העברת זכאות: עיקר כוונתי לשאול האם אני יכול לבחור דירה ע"י יפוי כח ואם יש עוד דברים שיכולים לתקוע אותי בהמשך אם באמת אתה הוא בעל הנכס והכסף מגיע ממך יש לזה השלכות מאוד לא פשוטות בהמשך ונחשב לרמת סיכון לא קטנה שלא מומלצת ע'י הרבה יועצים כלכליים. מעבר לכך שזה גם לא חוקי, כמובן.