דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן
348 51 23.4k 46

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    29 פוסטים
    547 צפיות
    נ
    @ברמיזא הסיפור עם טווערסקי זה אחת מההוכחות של ההתנכלות של ראש העיר לציבור החרדי! הובטח להם לפני הבחירות שמיד אח"כ הם יקבלו הקצאה ומאז עבר שנתיים! היה איזו קראוון שהיה מונח והציעו את זה לא ובמקום שראש העיר יראה משילות לציבור בוחריו, הוא השאיר את הקראוון דווקא אצל מתנגדיו! ולא פעל בכלום... ויש לו הרבה דרכים איך לפעול! וגם לגבי הכמות! אין לו הרבה אנשים שרוצים להתפלל איתו! אבל אתה יודע איזה פעילות הוא רוצה לעשות? הוא רוצה להפעיל כולל ערב ולהביא את ר י"מ ארלנגר שליט"א בכל שבוע, ועוד היד נטויה... ולפעילויות האלו יהיו לו במצטבר מאות רבות ואולי אלפים! ודוחים אותו כל הזמן.
  • 1 הצבעות
    50 פוסטים
    814 צפיות
    חופש כלכליח
    @סמארט-הון כתב בהשכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת: בנווה יעקב זה לא יביא חילונים, בעיקר דתיים בסגנון אחר. דתיים זה סוג של חילונים אם בונים בניין של עשרים קומות ומגיע סוג אחר של הדתיים הסוג הנוסף של החילונים יגיע בקלות
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    632 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 4 הצבעות
    25 פוסטים
    1k צפיות
    הקול השפויה
    יש התעניינות רצינית של אברכים מפסגת זאב מרכז לעבור למזרח בעקבות המחסור החמור של דירות 4+ במרכז. אם זה יקרה, זה יכול להיות דחיפה משמעותית מאוד.
  • 4 הצבעות
    89 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    לכל המתעניינים לגבי דירות בבית שאן יש דירות מצויינות החל ממחיר של 550,000 ש"ח. בית שאן אכן עיר מצויינת להשקעה וגם למגורים כיום יש בעיר למעלה מ250 משפחות אברכים ובני תורה והיד עוד נטויה בעז"ה יש לאחרונה ביקוש גדול של אברכים שמתעניינים לקנות גם למגורים. חשוב לי להדגיש שלא כל דירה זולה היא בהחלט מציאה וכואב לי לשמוע כל פעם מחדש, כתושב בית שאן 15 שנה, על האברכים שקנו כאן בלי להתייעץ ונתקעים עם דירה ללא שוכרים. מי שמכיר אותי יודע שאני זמין לכל שאלה ויעוץ, מוזמנים להתקשר 058-716-5616 / 052-66-555-29