דילוג לתוכן

רכסים - פריפריה מנודה ?

נדל"ן
19 11 570 11

נושאים מוצעים

• 8 הצבעות
    1 פוסטים
    140 צפיות
    חופש כלכליח
    [image: 1766013979496-image-24.png]
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    218 צפיות
    מ
    @אבי-ר. קראתי את דבריך הנחמדים. לדעתי, המעלה הגדולה מכל המעלות - זה כאשר האבא מוצא את הדרך להיטיב לעצמו ולהימנע מהתחייבות מופרזת שאין לו איך להשיג, מתוך הלחץ שבהצעות השידוכים. על כן, אם 'שטיק' כזה של קניית דירה בעסקת 15% נעשית בצורה מחושבת ומושכלת (כן - עם תשלום מלא לאיש מקצוע שידע איך לגשת לזה מכל ההיבטים!) - אני אומר שההורים שחסכו 300 אל"ש שאין להם - זו מצווה גדולה יותר מאשר אפשרות של הבת לקנות את דירת החלומות במקום החלומי עם משכנתא חלומית... (ואם מישהו מתווכח עם הנקודה הזאת - אעשה בל"נ מאמץ למחיקת התגובה שלו:))
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    144 צפיות
    א
    @דירה-על-הקרקע לא כ"כ הבנתי אתה בעצם סוג של מתווך? ומה אתה מתכוון בשאלה איזה מוסדות אתם צריכים כל אחד מקווה בעז"ה להצטרך את כל המוסדות לגידול בניו ובנותיו והעיקר חסר מן הספר מה בעניין התעסוקה
  • 9 הצבעות
    45 פוסטים
    1k צפיות
    ל
    @שמח-לעזור גם אני כבר קניתי קניתי דירה בפריפריה... אני חושב בעיקר על הבנות שלי שיוכלו לגור לידי, אחרת נשלח אותם לפריפריה דפריפריה.... בעצם, מסתבר שעד אז ישתנו קצת הגדרות הפריפריה.....
  • 1 הצבעות
    69 פוסטים
    2k צפיות
    ו
    לגבי הדיון על הגירה ערבית \ חילונית \ חרדית מעולם לא הייתה הגירה ערבית לעיר, הנושא נופח מאוד כחלק ממסעות הבחירות לראשות העיר בין 2 מועמדים, היה מקרה ספציפי של קבלן שמכר כמות דירות לערבים כיוון שנתקע עם הפרויקט שלו והענין טופל בבתי משפט. סיפור עתיק. עיריית עפולה מקדמת את השכונות גבעת המורה ועפולה עילית כשכונות חרדיות גם בתוכניות בעירייה וגם מול הממשלה, בהבנה שאם החרדים יתרכזו בשכונות והחילונים יגיעו לשכונות במרכז ובדרות העיר, לא יווצרו גם בעתיד חיכוכים שקיימים בערים אחרות. כיום אין כמעט רכישת דירות בשכונות ע"י חילונים לבד מהאזורים החדשים בעפולה הצעירה, שמסתבר שכשתתקדם ההתפתחות החרדים שם, הם ינטשו.