דילוג לתוכן

חשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש

מסחר עצמאי
6 3 266 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    133 צפיות
    מ
    אפשר לפתוח חשבון בבנק אחר על שם כל המפקידים וכן על שם בעל הקופה. וכל אחד עושה הו"ק מהחשבון שלו לחשבון המשותף. ומהחשבון המשותף מעבירים הו"ק אחת לקופה.
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @צמיחה בהחלט, הכוונה לפתוח את הראש לעוד כיון חשיבה
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    35
    3 הצבעות
    35 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    אני יודע שלניתוח טכני איו כאן הרבה אהדה, אבל אני רוצה לשתף מנקודת מבט של מי שחושב שאפשר להצליח בזה. אני מציין עוד מעט שנה בשוק, כשכמובן כרגע אני בהפסד משמעותי בכסף אמיתי (בעיקר בגלל שהתפתיתי להשתמש במינוף שהברוקר נתן לי), אבל במסחר דמו שאני מנהל (שבו התחלתי רק לפני 4 חודשים, במקום לעשות את התהליך הפוך...) אני כבר קרוב לנקודת ההתחלה למרות שהייתי בהפסד של 20%. אני למדתי ניתוח טכני בעיקר משני ערוצי יוטיוב,מיכה סטוקס וסייקלס טריידינג של זיו חקשוריאן. לשניהם יש קורס חינמי מאד מקיף, ושניהם גם מוכרים קורס למתקדמים. לשניהם יש עדכונים ביוטיוב כל הזמן בהתאם למצב השוק, לשניהם יש קהילה תומכת, ושניהם טוענים שהם הרוויחו יפה מאד בשוק ההון והסיבה שהם פונים לקהל הרחב היא רצון לעזור ולא שהם מחפשים הכנסה כתחליף להשקעה. ניתוח טכני לא מתאים לכל אחד, אין ספק. הוא מבוסס על נסיון, ולרוב המשקיעים אין סבלנות לחכות לפני שהם מתחילים לקנות. הוא דורש סבלנות כי לא תמיד יש מניות שמתאימות לכניסה למרות שהן נראות ׳זולות׳ באופן יחסי. הוא דורש עצבי ברזל כדי לא להתפתות לקנות רגע לפני הפריצה המיוחלת (וזה קורה כל הזמן). והוא מאכזב פעמים רבות בגלל שהסטופלוס מכר את המניה בהפסד רגע לפני שהיא טסה למעלה כשאני בחוץ בגלל שלא הייתי זמין חצי יום ופספסתי הזדמנות לכניסה חוזרת. אני אברך 3 סדרים ביום, וכיום מספיק לי בדרך כלל שעה עד שעתיים ביום בסה"כ כדי לעבור על כל המניות שנמצאות אצלי במעקב (כמה מאות...), להתעדכן בחדשות בצורה מרוכזת באמצעות שתי קהילות שאני חבר בהן (הוצאה חודשית של 250 שח בחודש, שבעזרת AI כנראה ניתן יהיה להסתדר בלעדיהן בהמשך, הסינון הוא הגורם המעכב כרגע ואני מקווה למצוא לזה פתרול יעיל) ואני שומע/צופה מדי יום בכמה ערוצים שעוזרים לי להשאר מעודכן. כמובן שביום שישי אני לא פנוי לזה, כך שיש לי רק ארבעה ימי מסחר, ועוד יום פנוי להשלמת ידע/מעקב מניות. אני מסכים שזה לא מתאים לכל אחד, אבל גם אברך יכול להשקיע בשוק ההון ולהרוויח יפה. צריך פשוט להכיר את המעלות והחסרונות, ולהצטייד בסבלנות.
  • אינטראקטיב ישראל

מסחר עצמאי מסחר עצמאי
    54
    1 הצבעות
    54 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @עומק-הסיכוי לא הבנתי אותך. התכוונת ל- GOOGLE TRANSLATE ?
  • מסחר עצמאי דרך קרן השתלמות IRA

מסחר עצמאי
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    622 צפיות
    ניסן עציונינ
    @רואה-את-הנולד תיקנתי