דילוג לתוכן

חשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש

מסחר עצמאי
6 3 361 3
  • האם בחשבון מסחר עצמאי מקבלים ריבית על היתרת זכות בחשבון?
    ואם אני לא מקבל את זה האם יכול להיות שהחברה המנהלת משקיע את זה שלא כהלכה וזה בגללי?
    תודה רבה

ואם אני לא מקבל את זה האם יכול להיות שהחברה המנהלת משקיע את זה שלא כהלכה וזה בגללי?
    תודה רבה

@רואה-את-הנולד
    יש ריבית עבור יתרת זכות בכפוף למסמכי פתיחת החשבון,
    אבל אני לא יודע האם בכולם.
    ולכאורה זה משולם בסוף כל רבעון.

אם יש מישהו שיודע בוודאות שיעדכן.

תודה רבה

@רואה-את-הנולד כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש:

האם בחשבון מסחר עצמאי מקבלים ריבית על היתרת זכות בחשבון?
    תודה רבה

יש בתי השקעות שמקבלים, ויש שלא מקבלים.
    בכל מקרה זה גרושים.
    לא שמעתי על איסור להלוות כספים לגורמים שיכולים לבצע בהם איסורים, מלווה להוצאה ניתנה, ומרגע ההלוואה הכסף כבר לא שלך.

• @רואה-את-הנולד כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש:

תודה רבה

בכל מקרה זה גרושים.
    לא שמעתי על איסור להלוות כספים לגורמים שיכולים לבצע בהם איסורים, מלווה להוצאה ניתנה, ומרגע ההלוואה הכסף כבר לא שלך.

@ה-שלמה
    יש היתר עיסקא עם הבתי השקעות?

• @רואה-את-הנולד כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש:

תודה רבה

בכל מקרה זה גרושים.

• @ה-שלמה

@צמיחה כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש:

@ה-שלמה

כן.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    151 צפיות
    מ
    ידיעה חשובה למסחר בפסגות אני מכיר לפחות שתי אנשים שהתחילו לסחור שם ולא נדרשו כלל להפקיד 10,000 ש"ח אחד אף הפקיד פחות מ 50 ש"ח וזה נפתח לו, איני לוקח אחריות כלל על מידע זה, @הון_כשר נכון אבל כמו שציינת בפייר יש רק קרנות נאמנות מחקות ולא קרנות סל מחקות שבמו שכתבת אין הרבה עם הכשר של גלאט הון דרך אגב אמנם אין דמי שמירה בפייר אבל יש עמלות קניה ומכירה של 0.08% וניתן להגיע ל 0.07% עם הטבות ומינימום של 3שקל לפעולה לעומת זאת בפסגות זה 0.06% ומינימום של 2 שקל זה פער של הרבה אחוזים במינימום.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    196 צפיות
    מ
    באמת שאלה טובה. לדעתי פשוט כל בתי ההשקעות עושים את זה יותר כדי למשוך לקוחות חדשים (כאלו שלא היו משקיעים בלעדיהם) וזה לא לוקח לקוחות לבנק. מה גם שברגע שהתיק גדול מספיק, עןברים לבנק בתנאים נוחים. מה שיוצר בעצם סיטואציה שבתי ההשקעות עובדים עבור הלקוחות הכבדים של הבנקים בעוד עשור או שניים.
  • VTI לעומת VOO

הועבר מסחר עצמאי s&p 500 מסחר מסחר עצמאי השקעה בשוק ההון
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    259 צפיות
    שמש מרפאש
    @אפ_על_פי_כן כתב בVTI לעומת VOO: שלום לכולם שאלה למומחי השקעות כאן - בתיק מסחר עצמאי שלי, רציתי לרכוש ETF שעוקב אחרי S&P. (מלבד רוב התיק שהוא VT - מדד עולמי). קניתי יחידות קרן VTI של ואנגארד. (הסיבה שאני קונה קרנות אמריקאיות - בגלל אזרחותי האמריקאית) לאחרונה הבנתי שVTI הוא לא בדיוק S&P, אלא מדד כלל החברות האמריקאיות. השאלה היא כמה קריטיים ההבדלים? אם ארצה לרכוש עוד, עדיף ללכת על ה- S&P המדוייק (כלומר VOO) ? ומה הרציונל להשקיע דווקא ב- VTI או לחילופין דווקא ב- VOO. תודה מראש לעונים... לא ממליץ על VTI. זה מדד שכולל בתוכו את כלל החברות הנסחרות בארה"ב, וזה אומר שיש בו גם הרבה חברות פח.
  • 0 הצבעות
    19 פוסטים
    906 צפיות
    טריידרט
    @גמל-און כתב במישהו יודע האם יש אפשרות לסחור עצמאית דרך טלפון כשר?: אם הפעולות יהיו נגישות בטלפון, האם זה יגרום ליותר טעויות מאשר דרך חדרי מחשבים? לדעתי, כן. כאשר אדם סוחר דרך מערכת פלאפונית אוטומטית (או אפליקציה בסאמרטפון), הוא חווה סיפוק מיידי – כל פעולה מתבצעת בלחיצת כפתור, מה שמקטין את הזמן לחשוב ולשקול את ההשלכות. לעומת זאת, כאשר יש צורך לדבר עם נציג אנושי או אפילו ללכת לפעול דרך מחשב, נוצרת השהיה טבעית – הזמן שלוקח לבצע את הפעולה מאפשר יותר שיקול דעת, מה שגורם להימנעות מהחלטות פזיזות. גם קבלת שירות אנושי במוקד טלפוני מכניסה גורם של אחריות חיצונית – אדם מרגיש יותר מחויב להצדיק את החלטותיו כלפי מישהו אחר (גם אם אין לו צורך להסביר את עצמו), מה שמוביל להחלטות שקולות יותר. הכותב אינו פסיכולוג מוסמך, אך בהחלט פסיכולוג חובבן... אתה מורשה לחלוק עלי
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    55
    4 הצבעות
    55 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @צמיחה הנתונים שאני מכיר זה לפחות שנתיים כדי להתחיל להרוויח. כשמדברים על 60% זה לא בסכום אלא במספר הפעולות. לצורך הדוגמא מתוך 10 עסקאות 6 הסתיימו ברווח. המטרה היא לסגור הפסד עם רווח נמוך (5%-10%) ולסגור רווח בתשואה משמעותית (50% ומעלה. אני מכיר גם עסקאות של מאות אחוזים) התוצאה תהיה עלייה בסך הכל. הנסיון שצוברים מועיל לצמצם את ההפסדים ולמצוא את הרווחים הגדולים.