דילוג לתוכן

חוברת כלכלה של קהילת בית השם, מומלץ לקרוא!

חתונות הילדים
12 7 1.4k 7

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    12 פוסטים
    386 צפיות
    צ
    @רחל-ריש said: כבר שנים ארוכות שאנחנו משלמים סכומי כסף לגמחי"ם. יש לנו 40 יחידות בגמ"ח המרכזי וכן יחידות נוספות בגמחי"ם שונים. האם ניתן להוציא את הכסף מהגמחי"ם ולהשקיע בשוק ההון? חשוב לציין שכבר יש ילדים גדולים יחסית שאמורים להתחתן בעז"ה בעוד כ-5 שנים וגם קטנטנים. נשמח למענה מפורט ככל האפשר מבעלי ניסיון. אכן שאלה מורכבת קצת, אף אחד לא ימליץ למשוך כספים בלי תוכנית מעשית אחרת, וכמה שנים בודדות, זה בהחלט לא מספיק זמן בשוק ההון. אבל מצד שני - 40 יחידות בגמ"ח המרכזי ועוד יחידות בגמ"חים נוספים - זה אומר סכום לא מבוטל. אתם משלמים כל חודש כמה אלפי ש"ח רק עבור זכאות להלוואות !! לפחות תתחילו עם תוכנית לילדים היותר צעירים. למרות שגם למבוגרים יותר אפשר לעשות תוכנית, אבל זה כבר יותר מורכב. בלי להכיר אתכם - נראה לי שאם אתם מצליחים לתרום לגמ"חים כ"כ הרבה כסף כל חודש. סביר להניח שאתם יכולים לעשות את זה גם בשוק ההון.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    248 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני ב''ה מציעה שירות של פגישות מיפוי לקראת רכישת דירה, תוך התחשבות מעמיקה בתכנון הכלכלי שלכם, עלויות נלוות, הון עצמי ראשוני ויכולת החזר, ומביאה דוגמאות של איזורים להשקעות שמתאימים לכם, סיכונים וסיכויים של כל סוג השקעה- לפי מה שקורה כעת בשוק. 02-6-310-301 שלוחה 1, או במייל TAZRIM@TAZRIM1000.COM
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    6k צפיות
    מ
    יש גם את זה: https://forum.benakel.org/topic/1099/האם-תוכנית-שוק-ההון-של-הגמ-ח-המרכזי-משיאים-לובסט-אכן-רווחית-לציבור-בדיקת-עומק
  • 5 הצבעות
    4 פוסטים
    353 צפיות
    צ
    @טריידר צודק בכל מילה, באופן אישי הייתי חותם ערבויות [על סכומים קטנים], פעם אחת גם שילמתי את הערבות... סיפרתי את זה לחבר, והוא אמר שאני אשם, הוא נוהג לחתום ערבויות לכל מבקש [כי הוא מגלגל הרבה כסף בשביל הבית כנסת וצריך להיות מוכר בכל הגמ"חים וצריך ערבים, אז הוא גם חותם ערבויות] הוא אומר לכל לווה, אם אתה לא מחזיר את הכסף בזמן ואני צריך לשלם במקומך, אני מגיע אליך הבייתה ומתחיל להוציא דברים... פעם אחת קרה שמנהל גמ"ח התקשר אליו והודיע לו שהלווה לא פרע בזמן, הוא הלך מיד לאותו לווה דפק בדלת, פתחה הגברת, הוא הודיע לה שבעלה לקח הלוואה והחתים אותו, אם עד מחר הוא לא מסדר את העניין, הוא לוקח את הספה. למחרת הלווה פרע את כל הכסף.
  • 1 הצבעות
    42 פוסטים
    3k צפיות
    צופה ומביטצ
    @טריידר אכן זה בשלבי ביצוע סופיים, ובתקווה שבקרוב יופץ לרבים, וחשוב לומר שהרבה נזקף להערותיו המחכימות של רבי @טריידר וכל מחשבון נוסף שיופץ הרי זה משובח ויביא עוד אנשים להכיר ולהחכים ולהתנהל בחכמה.