דילוג לתוכן

האם ניתן לשכנע זוצי"ם לעבור לחריש?

נדל"ן
103 16 3.1k 14

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    50 פוסטים
    805 צפיות
    חופש כלכליח
    @סמארט-הון כתב בהשכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת: בנווה יעקב זה לא יביא חילונים, בעיקר דתיים בסגנון אחר. דתיים זה סוג של חילונים אם בונים בניין של עשרים קומות ומגיע סוג אחר של הדתיים הסוג הנוסף של החילונים יגיע בקלות
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    520 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 4 הצבעות
    88 פוסטים
    3k צפיות
    ו
    א. מנסיון, הקהילות מתפתחות בעיקר בשיטת חבר מביא חבר, הראשונים שבאים סומכים על היזם שמוכר להם רעיון, וזה השלב הקשה, אבל כשכבר יש משפחות שגרות במקום ומארחות חברים וקרובים, הם מגדילים באופן ניכר את ההכרות עם המקום ואת האמון, ומשם זה מכפיל את עצמו, כל 2 משפחות חדשות שמגיעות עכשיו, שוות עוד כמה משפחות שבאות לאורך השנים. ב. אין דומה משפחה שעוברת למקום שאין בו מנין, למקום מסודר, ככל שהקהילה גדלה ומספקת יותר שירותים ויכולות, נכנסים למעגל המצטרפים הפוטנציאלים יותר משפחות.
  • האם בעוד עשור צפת חרדית?

נדל"ן צפון צפת הסכם גג
    11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    313 צפיות
    הקול השפויה
    @רואה-את-הנולד כתב בהאם בעוד עשור צפת חרדית?: אבל המצב לא טוב בכללי ורק התחבורה הפנימית קשורה בקשר עקיף לראש העיר צפציפית במה שנוגע לתחבורה פנימית נעשה מהפך של ממש כבר בקדנציה הקודמת על ידי דגל וחב"ד שהשקיעו בנושא את כל כוחם. (באמת חלק משמעותי מההצלחה היה כמות הקילומטרים שהעיר קיבלה לתחבורה הפנימית).
  • 6 הצבעות
    50 פוסטים
    2k צפיות
    ו
    החבר שעבר לקרית גת ליטאי? אשמח לעדכון על התפתחות קהילה במקום, לתועלת הציבור.