דילוג לתוכן

האם Waze "מעדיף" את כביש 6? תחושות על דיווחים חסרים/מאוחרים בפקקים

כלכלת המשפחה
8 6 599 6

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    64 צפיות
    פשוט יהודיפ
    1 ל11 12 ככה זה נקרא
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    238 צפיות
    יהודי גאהי
    הם מארגנים איזה כרטיס עם הנחות בכמה חנויות, על כל כרטיס [היינו על כל אברך שיקבל את הכרטיס] הם גובים 20 ש"ח, בפרטים שהם העבירו לא היה מצויין כלל מה גובה ההנחה בחנויות הללו, מה שגרם לראש כולל שלי לא להירשם למיזם.
  • 'חופש כלכלי'

כלכלת המשפחה 613
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    221 צפיות
    טריידרט
    @משה-חיים כתב: אבל האמת היא שמי שנמצא עמוק יותר בתחום צבירת נכסים - מגיע גם ל-10% ויותר, כך שמדובר ביעד של 5-6 מיליון בלבד במחילה, באופן כללי, אתה מדבר לאחרונה בפוסטים ובוובינרים שלך כמו מישהו שעכשיו ׳׳גילה את אמריקה׳׳, נעשה כמה פליפים נגיע לחמש מליון ונקבל תשואה של 12% בשנה... עובדתית, החיים וההשקעות שם לא קלים, מאות אברכים ואלפי בעלי בתים מושקעים במולטי-פמילי ועושים פליפים, והרבה הרבה רחוקים מאוד מההבטחות המוגזמות שאתה ואחרים משמיעים, אני גם מכיר משקיעים מומחים שעזבו בשנים האחרונות את השוק הזה מחוסר כדאיות מול עיסוקים אחרים. יש שם פוטנציאל, אבל שוב, אני ממליץ לך להוריד את האש קצת ולחכות ולהבנונן במשך תקופה יותר ארוכה על השוק שם, ובעיקר לדבר עם משקיעים מנוסים, לא עם משווקים ולא עם סוחרים ולא עם משקיעים חדשים בתחום... בהצלחה רבה !
  • לדרך ארץ אין בושה !

כלכלת המשפחה כביש 6 פקקים צפון
    7
    1
    10 הצבעות
    7 פוסטים
    378 צפיות
    ר
    אני כעיקרון לא נוסע בכביש 6, אני עדיין לא במצב שאני שווה לי 100 ש”ח לשעה שאני אולי מרויח בכביש 4
  • 5 הצבעות
    33 פוסטים
    3k צפיות
    א
    אהרן זילבר מראיין את יענקי רייניץ, איך הוא התחיל להתפרסם. מרתק ממש!! מלא השראה!! חדר בקרה - פרק 12 - איך יוצאים מאיזור הנוחות של מומחה ויועץ חינמי - לעסק בריא ומפרנס