דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • קטגוריות
  • פוסטים אחרונים
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג

הפורום הכלכלי החרדי הראשון

1. דף הבית
  2. כלכלת המשפחה
  3. טיפים לכלכלה נכונה

טיפים לכלכלה נכונה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כלכלת המשפחה
קבוצת צאטכלכלה
6 פוסטים 5 כותבים 106 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ס מנותק
    ס מנותק
    סייעתא דשמיא
    כתב נערך לאחרונה על ידי

הודעה חשובה מידידנו @ניסן-עציוני בנוגע לקבוצה בצאט:

במשך קרוב לשנה אני ושורת כותבים מוכשרים עמלנו יחד לייצר במה חזקה, שמעניקה ידע עצום, כלים רבים והבנה מעמיקה בכל מכמני העולם הפיננסי, בנדל"ן, בשוק ההון, בשוק ההשקעות, בכסף, בפנסיות, בחסכונות, בעסקים, במיסים, בזכויות ובמה לא.

אלפי משפחות שהתחברו לקו ולסגנון, ביצעו שינוים בחיים שלהם, חסכו הרבה מאד כסף, הרויחו המון כסף, חסכו והגדילו את ההשקעות שלהם והכל בזכות הקבוצה, עולם שלם שקם וצץ לו על פלטפורמה חינמית.

הספקנו גם להריץ תוכניות, כמו 'מסודרים' - בדיקה כלכלית פיננסית חינמית לכל משפחה שנרשמה, וגם קורס יוקרתי 'מסודרים בשוק ההון' שמחר פותח את המחזור הראשון שלו, ועם המון תוכניות במסגרת 'מסודרים' כבר התחלנו לקדם תהליכים.

ואז, בבוקר אחד החליט הקב"ה לנסות אותנו, המייל שלי ושל יתר הכותבים ננעל ללא אפשרות גישה, ואני לא מדבר על כמויות התכתובות והחומר שנעולים לי בתוכו, אלא על האפשרות לכתוב הודעות בקבוצה, שעל למעלה מ6000 החברים שבה הפכה לכלי ריק, שלא ניתן להעלות בו הודעות, אפילו הודעה על הקמת הקבוצה הזו, לצערי אנחנו לא יכולים להעלות זה.

היו רגעים שחשבתי שסימן שמיימי הוא עבורי להתייאש, לקפל ציוד ולסגור, לסכם שנה מופלאה שעברתי במחיצתכם, לסכם אלפי מיילים של תמיכה וסיוע באישי לאנשים, לחשב את מאות המאמרים שכתבתי אישית ושכתבו יתר הכותבים, אולי גם להעלות על הכתב כמה כסף חסכתי למשפחות בני תורה, ולשמר באמתחתי את הכמויות והסכומים ליום הדין, עת אזדקק לזכויות.

ואז קיבלתי את ההודעה הזו מאחד מצוות הנציגים המעולים של תוכנית 'מסודרים' אלו שמידי ערב מדברים עם עשרות בתי אב ובודקים איתם אם אין כסף מיותר שהם מבזבזים, עמלות שנגבות בטעות, דמי ניהול שאפשר לבטל, זכויות שהם זכאים להם או כספים שניתן לבצע עליהם ניוד ולחסוך כסף.

והחלטתי, אל יאוש, יוצאים לדרך חדשה!

35053743-d7c9-45c5-9dea-ed4fc3ea62eb-unnamed.png
    ההודעה הזו גרמה לי להחליט שלהפך, החסימה הזו תגרום לי להגדיל את הקבוצה, לפתח אותה ולייצר ממנה משהו גדול בהרבה.

כנראה שמשמים הוחלט שהגיע הזמן לעבור לפלטפורמה חיצונית, כשרה יותר, יציבה יותר ולא תלויה בגורמים חיצוניים, כן כרגע היא אולי לא הכי מושכת ומעוצבת, אבל לאט לאט נשפר אותה ונקדם אותה עד ליצירת הבמה האיכותית ביותר והחזקה ביותר במגזר, לפנינו שורה רחבה של תוכניות לקידום הרווחה בבתי ישראל ובכולם נעמוד.

ועכשיו לחלק שלכם,
    היות ואין לי גישה למייל שלי אין לי דרך להודיע לחברים בקבוצה שהוקם לה תחליף חיצוני, אז בבקשה ממכם, בואו תעבירו את ההודעה הזו לכל בתי האב החרדים, כדי שנחזיר את הכח והעוצמה שהיו לנו גם לפלטפורמה הנוכחית, ונוכל לקדם את שורת הפרויקטים שעומדת לצאת בעזרת השם בשנה הקרובה.

שימו לב
    קבוצת טיפים לכלכלה נכונה של ניסן עציוני נחסמה, ועכשיו חוזרת בפלטפורמה חיצונית
    שפתוחה בכל החסימות https://mesudrim.chatfree.app/
    הרשמו עכשיו, הפעילו את הפעמון, שמרו את הקבוצה בסימניות שלכם
    ותצטרפו לקהילת הענק לחסכון, השקעה והתנהלות כלכלית נכונה.

ניסן עציונינ תגובה 1 תגובה אחרונה
    6
    • ס סייעתא דשמיא

הודעה חשובה מידידנו @ניסן-עציוני בנוגע לקבוצה בצאט:

במשך קרוב לשנה אני ושורת כותבים מוכשרים עמלנו יחד לייצר במה חזקה, שמעניקה ידע עצום, כלים רבים והבנה מעמיקה בכל מכמני העולם הפיננסי, בנדל"ן, בשוק ההון, בשוק ההשקעות, בכסף, בפנסיות, בחסכונות, בעסקים, במיסים, בזכויות ובמה לא.

אלפי משפחות שהתחברו לקו ולסגנון, ביצעו שינוים בחיים שלהם, חסכו הרבה מאד כסף, הרויחו המון כסף, חסכו והגדילו את ההשקעות שלהם והכל בזכות הקבוצה, עולם שלם שקם וצץ לו על פלטפורמה חינמית.

הספקנו גם להריץ תוכניות, כמו 'מסודרים' - בדיקה כלכלית פיננסית חינמית לכל משפחה שנרשמה, וגם קורס יוקרתי 'מסודרים בשוק ההון' שמחר פותח את המחזור הראשון שלו, ועם המון תוכניות במסגרת 'מסודרים' כבר התחלנו לקדם תהליכים.

ואז, בבוקר אחד החליט הקב"ה לנסות אותנו, המייל שלי ושל יתר הכותבים ננעל ללא אפשרות גישה, ואני לא מדבר על כמויות התכתובות והחומר שנעולים לי בתוכו, אלא על האפשרות לכתוב הודעות בקבוצה, שעל למעלה מ6000 החברים שבה הפכה לכלי ריק, שלא ניתן להעלות בו הודעות, אפילו הודעה על הקמת הקבוצה הזו, לצערי אנחנו לא יכולים להעלות זה.

היו רגעים שחשבתי שסימן שמיימי הוא עבורי להתייאש, לקפל ציוד ולסגור, לסכם שנה מופלאה שעברתי במחיצתכם, לסכם אלפי מיילים של תמיכה וסיוע באישי לאנשים, לחשב את מאות המאמרים שכתבתי אישית ושכתבו יתר הכותבים, אולי גם להעלות על הכתב כמה כסף חסכתי למשפחות בני תורה, ולשמר באמתחתי את הכמויות והסכומים ליום הדין, עת אזדקק לזכויות.

ואז קיבלתי את ההודעה הזו מאחד מצוות הנציגים המעולים של תוכנית 'מסודרים' אלו שמידי ערב מדברים עם עשרות בתי אב ובודקים איתם אם אין כסף מיותר שהם מבזבזים, עמלות שנגבות בטעות, דמי ניהול שאפשר לבטל, זכויות שהם זכאים להם או כספים שניתן לבצע עליהם ניוד ולחסוך כסף.

והחלטתי, אל יאוש, יוצאים לדרך חדשה!

35053743-d7c9-45c5-9dea-ed4fc3ea62eb-unnamed.png
      ההודעה הזו גרמה לי להחליט שלהפך, החסימה הזו תגרום לי להגדיל את הקבוצה, לפתח אותה ולייצר ממנה משהו גדול בהרבה.

כנראה שמשמים הוחלט שהגיע הזמן לעבור לפלטפורמה חיצונית, כשרה יותר, יציבה יותר ולא תלויה בגורמים חיצוניים, כן כרגע היא אולי לא הכי מושכת ומעוצבת, אבל לאט לאט נשפר אותה ונקדם אותה עד ליצירת הבמה האיכותית ביותר והחזקה ביותר במגזר, לפנינו שורה רחבה של תוכניות לקידום הרווחה בבתי ישראל ובכולם נעמוד.

ועכשיו לחלק שלכם,
      היות ואין לי גישה למייל שלי אין לי דרך להודיע לחברים בקבוצה שהוקם לה תחליף חיצוני, אז בבקשה ממכם, בואו תעבירו את ההודעה הזו לכל בתי האב החרדים, כדי שנחזיר את הכח והעוצמה שהיו לנו גם לפלטפורמה הנוכחית, ונוכל לקדם את שורת הפרויקטים שעומדת לצאת בעזרת השם בשנה הקרובה.

שימו לב
      קבוצת טיפים לכלכלה נכונה של ניסן עציוני נחסמה, ועכשיו חוזרת בפלטפורמה חיצונית
      שפתוחה בכל החסימות https://mesudrim.chatfree.app/
      הרשמו עכשיו, הפעילו את הפעמון, שמרו את הקבוצה בסימניות שלכם
      ותצטרפו לקהילת הענק לחסכון, השקעה והתנהלות כלכלית נכונה.

ניסן עציונינ מנותק
      ניסן עציונינ מנותק
      ניסן עציוני
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@סייעתא-דשמיא תודה רבה על הפרסום
      מחכה לכולכם שם

לצערי כתובת המייל שלי נחסמה
      כתובת המייל העדכנית שלי היא nisanetzioni@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
      3
      • א מנותק
        א מנותק
        אבי ר.
        כתב נערך לאחרונה על ידי

מישהו יודע למה קורה שמייל ננעל ונחסם?

א תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • א אבי ר.

מישהו יודע למה קורה שמייל ננעל ונחסם?

א מחובר
          א מחובר
          אביב
          כתב נערך לאחרונה על ידי אביב

@אבי-ר.
          פרסמו שם בקבוצה של "חדשות שוק ההון וכלכלה" שזה יושב על חשבון עסקי עם דומיין ייחודי וצריך לשלם עליו.....
          זה דומיין שהחזיק עליו כ-35 קבוצות, והכל נתקע.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • א אביב

@אבי-ר.
            פרסמו שם בקבוצה של "חדשות שוק ההון וכלכלה" שזה יושב על חשבון עסקי עם דומיין ייחודי וצריך לשלם עליו.....
            זה דומיין שהחזיק עליו כ-35 קבוצות, והכל נתקע.

א מנותק
            א מנותק
            אבי ר.
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@אביב תודה!
            אתה יודע למה זה קרה להם?
            (שנדע להיזהר שלא יקרה לנו)

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • א אבי ר.

@אביב תודה!
              אתה יודע למה זה קרה להם?

ש מנותק
              ש מנותק
              שששששש
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@אבי-ר. כתב בטיפים לכלכלה נכונה:

@אביב תודה!
              אתה יודע למה זה קרה להם?

לא יודע אם זה קשור אבל היה שם איזה מריבה שמישהו גנב את הדומיין מהבעלים שלו ויכול להיות שדיווחו עליו ולכן חסמו

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              תגובה
              • תגובה כנושא
              התחברו כדי לפרסם תגובה
              • מהישן לחדש
              • מהחדש לישן
              • הכי הרבה הצבעות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
              • פוסט ראשון