דילוג לתוכן

השקעות לאזרחי ארה"ב סיכום [מקוה מועיל]

שוק ההון והשקעות
44 10 1.4k 9

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    35 פוסטים
    653 צפיות
    ר
    @הקול-השפוי כוונתי שכל אחד שנכנס לשוק ההון גם בצורה פאסיבית צריך לדעת ולהבין שתרחיש של ירידה של 40 אחוז הוא ריאלי ועל דעת כן הוא מכניס שזה לא מעניין אותו בגלל שהו משקיע לטווח הארוך הנתונים שהוא הביא מאד מחדדים את הריאליות שזה ירד כשאדם נכנס על דעת כן שהוא מבין זה יכול לקרות אצלו הוא לא יבהל מירידה
  • 1 הצבעות
    55 פוסטים
    2k צפיות
    הקול השפויה
    @בן-עליה הורדת מחיר הקרקע זה רווח ליזמים ותו לא.
  • 8 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @חופש-כלכלי said: הציבור אמנם הפסיק ליפול לעוקצים של "20% בחודש", אבל הוא עדיין נופל לעסקאות נדל"ן בינוניות רק בגלל "הרגש" של הקירות. כי יש כמה אנשים עם כשרון כתיבה לא רע, שמאוד מאמינים בנדל״ן ובעקיפין גורמים לאנשים לחשוב שבנדל״ן אי אפשר להפסיד, ואפילו מישהו שמכר דירה בפריסייל מעל המחיר לאברך תמים, לשיטתם הוא עדיין לא נוכל.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    252 צפיות
    abaye123A
    @טריידר כתב בBTB השקעות והלוואות חברתיות: חתול פיננסי - חוות דעת על BTB לפני שאכתוב על החויה האישית שלי, רק יש לשים לב שהנאמר שם אמור לגבי 2 המסלולים הותיקים של BTB, לפני כחודשיים הם השיקו מסלול חדש בשם neo שמציע נזילות מיידית עם ריבית שנתית 4.7% מוצמדת לפריים (אין לי מושג מה זה אומר) - אישית השקעתי במסלול הזה 1500 ש"ח למשך קצת יותר מחודש (כלום זמן אני יודע, זה היה יותר למשחק לראות איך זה עובד מאשר להרויח משהו..) ומשכתי עם רווח של 15 ש"ח נטו, והכסף היה למחרת בחשבון הבנק שלי, כך שנראה שהמסלול הזה אכן עובד לגבי המסלולים הותיקים שעליהם אמור כל ענין הנזילות ברחבי האינטרנט - אכן זה ממש ככה משכתי ב29/05 את הכסף ממסלול המאצ' שלהם, סה"כ 100 ש"ח, וזה עדיין לא הונזל, מלבד זה קצת נשגב מבינתי המתמטיקה של הנתונים הללו, כאילו למרות הכמה אג' של הרווח אני במינוס של 0.03 כנראה בגלל ההפרשות, אבל הם לכאורה צריכות להיות מהרווח בלבד, כך שלא ברור לי העניין.. [image: 1749513045216-72eb1ea5-db29-4fe1-9784-ab20947b2d10-image.png]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    250 צפיות
    ס
    @רייך-ניסן קופת גמל להשקעה אי אפשר, קופת גמל לתגמולים ופיצויים אפשר.