דילוג לתוכן

קורסים של הרב לבקוביץ מתשואה כהלכה, שווה את העלות?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    115 צפיות
    ר
    אני גם רואה אנשים פותחים עסקים ולא לוקחים איש ניהול ובדרך כלל זה נראה בהתאם, רוב האנשים שפותחים עסק יש להם ראש גדול, ואין להם כניסה לפרטים, לדוגמא, לחשבן כמה עלה המוצר וכמה הם הרוויחו עליו, לסדר את החשבוניות, לבדוק שאין סחורה פגומה וכו' וכו', בקיצור ניהול עסקי. אני כיום מנהל עסק בקטנה של קרוב משפחה שלי, ואכן כל העול עלי, אבל מעניין אותי אם יש מקום ללמוד את זה בצורה מסודרת, והאם אפשר למצוא בזה עבודות קטנות בשכר גלובלי.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    218 צפיות
    מ
    האם מישהו כאן חבר בקורס? והאם זה לא אותו תוכן בדיוק מהמיני קורס של אבנר סטפק שהיה בירושלים ובב''ב? (כי מהתוכן ענינים שאיצה אמר זה היה ממש אותו דבר)
  • 1 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    קל זכותק
    בהחלט הספר של אהרן זלץ הוא מיוחד מאוד
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר
  • 1 הצבעות
    7 פוסטים
    544 צפיות
    צ
    @עשירית-האיפה גוטפלוס מתחייבים לך שאם עד חצי שנה מסיום הקורס לא התייעלת ב-2000 ש"ח לחודש הם מחזירים כמעט את כל הכסף, בתנאי שהיית בכל השיעורים וביצעת את כל המשימות. ולכן אני הייתי בגוטפלוס. אבל זה קורס שמיועד רק למי שמבין ומתכונן לעשות שינוי, ולא למי שחושב שהוא ישמע שיעורים וזה יסתדר לבד. לתשומת לב: השבוע מתחיל מחזור חדש. להמשך בירורים ניתן לפנות אלי למייל.