דילוג לתוכן

מהלך דרמטי שיווזיל את מחירי הדירות במאות אלפי שקלים

נדל"ן ומשכנתאות
15 7 645 7

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    25 פוסטים
    373 צפיות
    ה
    נשמע מעניין וכמה עולה דירה באזור של הקהילה הלטאית היום
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    197 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @רוצה-לדעת-3 @פושט-רגל-מרמה-ד כי הכי קל לי לפרסם מידע על חריש שהוא מוכר יחסית.... את המידע שלי על עיסקאות מדהימות מבפנים אני רוצה שיפנו אלי- בני ברק, דירת 4 חדרים חדשה בצפון בני ברק- במחיר שקרוב יותר ל 2 מיליון מאשר ל 2.5 מיליון, בביתר, דירת 5 חדרים עם יח''ד ב 3 מיליון ש''ח, במיקום מעולה, דירת 4 חדרים עם מחסן, באזור מרכזי, עם הכנסה של 7500 אש''ח לפחות, ב 2.4 בלבד. (הדירה הזו עדיין רלוונטית) בקרית גת הישנה, דירות 3 חדרים במיליון (נמכרו ב 1.150 לפני שנתיים) בית שמש- דירת 3 חדרים ברמה ד', עם אפשרות לסגירת מרפסת לחדר, מחסן וחניה, 1.820. חלק מהעיסקאות הרעיון שלהם היה התפשרות על נקודות לא מהותיות, וזה בדיוק מה שאנחנו עושים בליווי מעמיק ב''ה.
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    1k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    481 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר אני הייתי לוקח את דבריך למקום אחר, אם אינך יכול לקנות דירה גדולה יותר היום, סיכויים גדולים שגם בעתיד לא תוכל לקנות אותה, וממילא זה אמור לגרום לך לעשות חושבים ואולי להשתקע במקום אחר שבו כן יש לך את היכולת לקנות דירה גדולה יותר.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    246 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר כתב בבכמה מעלים את השכירות בחידוש חוזה?: אגב, כדאי לזכור שחודש חודשיים שהדירה ריקה עקב עזיבת השוכרים, כבר 'מכסה' את ההנחנה החודשית של שנים רבות ! זה אמור להיות פשוט, אך נוכחתי כמה פעמים להיתקל בבעלי דירה שלא הסכימו להוריד אפילו 200 ש"ח מ5000 ש"ח, והעדיפו להשאיר את הדירה ריקה למשך חצי שנה ויותר, העיקר שהשוכר המיוחל ישלם את מבוקשתם.... זה מאוד נכון ופלא לראות אנשים שנוהגים אחרת. אמנם גם לזה יש גבול. אם שוכריי יתעקשו שלא אעלה להם כלום, יהיה לי שווה להפסיד חודש ואולי גם קצת יותר כדי להעלות להם את השכירות ב1000.