דילוג לתוכן

מהלך דרמטי שיווזיל את מחירי הדירות במאות אלפי שקלים

נדל"ן
15 7 494 7

נושאים מוצעים

• 7 הצבעות
    7 פוסטים
    183 צפיות
    הקול השפויה
    @אבי-ר. כתב במה זה לוח שפיצר? ולמה אנשים טועים לחשוב שלא שווה למחזר את זה בסוף התקופה: @הקול-השפוי כי באמת מצד אחד הרעיון הוא די פשוט, אלא שיכול להיות שבזמנם היה צריך ראש מיוחד בשביל לעשות את זה בתכלס'. אז אתה אומר שהחידוש היה הנוסחה לביצוע בלי מחשב. אולי.
  • 3 הצבעות
    13 פוסטים
    494 צפיות
    א
    @ניק200 כתב בערים חרדיות חדשות מתוכננות בדרום: @ניק100 אל המחירים כבר לא זולים, עכשיו פורסם שדירת 5 חדרים תעלה 2.22! מחיר לא זול בכלל! אבל אולי המחירים ירדו במשך הזמן בגלל שלא יהיה לזה ביקוש! או שהם ימכרו את הדירות לדתיים אפילו ברמה ה' אפשר לקנות 5 חדרים ב2.2 מיליון צריך גם לקחת בחשבון גם אפשרות של ירידת מחירים נוספת ברמה ד'
  • 2 הצבעות
    14 פוסטים
    355 צפיות
    מ
    @משהמשה @משהמשה כתב בהצעת חוק: מענקים לרכישת דירה ראשונה בירושלים: ועוד יותר כואב ששר שמתפטר ובוודאי ראה מתפקידו כשר כמה דברים שדרושים תיקון, ובמקום להעלות דברים רציניים כהצעות חוק. הוא מניף דגל של משהו שהוא מאוד מאמין בו, והציבור שבחר בו מאוד רוצה אותו הוא הוא בדיוווווק העניין לצערינו...
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    509 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 0 הצבעות
    100 פוסטים
    3k צפיות
    ס
    ישר כח על הפוסט הנפלא. והמושקע. אבל להאיר את עינך גם אם המצב ימשיך לדשדש. ולרדת מעט הקבלנים ימשיכו לבנות ולהרוויח. הם קונים את הקרקעות כמעט פחות ב30% מהשיא וטווחי הרווח שלהם הם לפחות 16%. כך שהם יכולים לספוג עוד ירידות, [כמובן על הקרקעות שהם קנו אחרי הירידה במחיר] ועדיין להתפרנס יפה, ולחדש ראנג רובר כל שנה.