דילוג לתוכן

לאן פני המדד?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    52 צפיות
    צ
    @SH8597 בד"כ קרן כספית יותר טובה מפק"מ, בגלל גובה הריבית של קרן כספית שהוא די דומה לריבית בנק ישראל, ואילו הריבית בפק"מ היא פחות מזה. וסיבה נוספת שבקרן כספית המס הוא בניכוי אינפלציה בשונה מהפק"מ. אם בפק"מ אתה יכול לקבל ריבית יותר גבוהה מאשר ריבית בנק ישראל, אז בהחלט ייתכן שעדיף פק"מ. ומקסימום עוד שנה תבדוק שוב. בפרט שצפוי עוד ירידה בריבית. אבל לטווח של 4 שנים אתה יכול גם לקנות אג"ח ולקבע ריבית לפני הירידות, וגם לקוות לעליית מחיר האג"ח אם יהיו ירידות נוספות בריבית בנק ישראל. אבל הכי פשוט זה קרן כספית, לא צריך להבין בזה כלום. השאלה היא מה תהיה הריבית בשנים הקרובות.
  • השקעה בזהב ובכסף

שוק ההון והשקעות שוק ההוו
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    167 צפיות
    ד
    אני חושב שזה דולר זה בורסה אמריקאית
  • 15 הצבעות
    35 פוסטים
    780 צפיות
    נ
    @יהודה-לה תודה על הקו! עוזר לי הרבה, הבנתי למה המחירים לא מעודכנים כי המחירים באתר למשל למטבעות קריפטו זה מעודכן לשעתיים אחורה למשל עכשיו 3:15 המחיר מעודכן באתר שהבאת ל13:00 ולקריפטו זה מאוד משמעותי יכול להיות בתוך שעתיים תנודות של 10%! מקווה שתוכל לשנות את זה, בכל מקרה תודה על הקו.
  • 4 הצבעות
    72 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @איש-ישן כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?: @אני-אחר כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?: משקיעים פנו לר' מאיר הייזלר שיבדוק לעומק את ההשקעה, הרב הייזלר פנה ליזם לשאול אותו אם זה בסדר והוא ענה שבשמחה. וכשפנה צבי טסלר לרב סילמן, הרב הייזלר כבר התחיל בבדיקה שלו והרב סילמן סומך עליו אתה יודע את זה בוודאות לא מכיוון בעלי המכרה? לא ב100 אחוז, אבל מה זה משנה?
  • 15 הצבעות
    161 פוסטים
    5k צפיות
    ב
    ראיתי שיש קרנות שכתוב בהם שהקרן לא מתחייבת לחלק תשלומים זה אומר שאין חלוקת דיבידנדים? השאלה שלי כי קראתי בכל מיני מאמרים שהקרנות הישראליות הם קרנות צוברות תודה על ההסברים