דילוג לתוכן

השכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    9 פוסטים
    412 צפיות
    א
    @אוריאל-שורצברט טען @עו-ד-נתן-רוזנבלט - במאמרו המתפרסם אחת לשבוע, בסקירה שעשה על המאחז המדובר-באירוע שהוזמן אליו (הכנסת ס"ת)- שלמאחז המדובר יש אישורים, ואפילו הוצע להם ע"י השלטונות גדר ושמירה והם סירבו
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    653 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 8 הצבעות
    81 פוסטים
    1k צפיות
    א
    אני חושב שפחות או יותר ענין סיקור מעלותיה לטב ולמוטב של העיר חריש נכתב כאן באריכות והענין די מוצה וכעת הנתונים קצת התחילו לחזור על עצמם. כל המעוניין לקבל סיקור על העיר מוזמן לדפדף באשכול זה בדפים הקודמים ובפרט בעמוד הראשון. אני חושב שלהמשיך לדבר על כך זה לחזור על אותם דברים וזה קצת יכול להלאות את הקוראים ככל שתהיה התפתחות נוספת ו/או יהיו למישהו שאלות ספציפיות שלא קיבלו מענה עד כאן בטוחני שתושבי חריש יענו על כך. בהצלחה.
  • עוד מעט הקבלנים (לא) יורידו מחירים...

נדל"ן מחירי הדיור
    14
    3 הצבעות
    14 פוסטים
    601 צפיות
    טריידרט
    @מפתח_בינה האם מישהו מעוניין באמת להוריד את מחירי הדיור?
  • נוף הגליל

הועבר נדל"ן פתרונות דיור
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    179 צפיות
    ש
    שלום וברכה לחברי הפורום ולמי שמצטרף, אשמח למידע על הפרוייקטים החדשים בצפון נוף הגליל (שכונת מורדות צפוניים), ועל התארגנות לקנות במתחרד בצמוד לפרויייקטים הנ"ל, אם זה איפה שהיה הגרלת מחיר מטרה או רק ליד, וכל מידע שיש, בתודה.