דילוג לתוכן

התייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא

נדל"ן
149 19 1.2k 12

נושאים מוצעים

• כל כמה זמן כדאי לבדוק מחזור משכנתא?

נדל"ן
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    54 צפיות
    ש
    @משכנתא-בקצב-שלך תודה רבה!
  • מימון ללא היתר עיסקא?

נדל"ן משכנתאות
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    40 צפיות
    מ
    אשמח באם יש למישהוא מידע על אפשרות (באם ישנה כזו) לקבלת משכנתא ללא צורך בהסתמכות על היתר עיסקא, וכמו כן , עקב שאני זקוק לגיוס מימון עבור קנית דירה, ואני מעדיף שלא להזדקק למשכנתא מהבנק ע"י ה"ע, אני מציע למי שיש בידו סכום זמין להשקעה, והוא מעוניין בהשקעה סולידית, ללא חששות כלל, שהוא יוכל לממן לי את הנכס תמורת תשואה (בדומה לריביות משכנתא) קבועה, ורישום הערת אזהרה על הסכום, למעוניינים: 0548597633
  • עדכוני משכנתאות

נדל"ן משכנתא בנק ישראל משכנתאות עדכונים
    42
    11 הצבעות
    42 פוסטים
    921 צפיות
    ח
    @מאיר-כ כן. הריבית היא על כל יום. ברגע שזה משתנה יש הבדל. יש את פירסום הריבית ויש את היום בו היא נכנסת בפועל. היות וכל יום נצברת ריבית לכן אם לדוג' יורד לך המשכנתא ב15 לחודש ונכנס שינוי הריבית ב8.1 אז רק שבוע אחד היה לך ריבית נמוכה יותר ולכן זה יהיה בהבדל של כמה שקלים. אבל בהחזר הבא שלך כבר יהיה 30 יום שבהם היה לך ריבית "החדשה" (מאז הפירעון של חודש זה) ולכן תראה את ירידה גבוה יותר. על כל 100K במסלול פריים יורד 12-14 ש"ח (תלוי אם עברו 30 או 31 יום מהפירעון הקודם)
  • 1 הצבעות
    4 פוסטים
    163 צפיות
    רואה את הנולדר
    תמיד חשבתי שהבנק עצמו מרוויח שהפריים גבוה וסה"כ הבנק לאומי החליט להרוויח קצת פחות לפי מה שאתה אומר @ניסן-עציוני זה נראה שטעיתי במשהו.
  • 2 הצבעות
    7 פוסטים
    259 צפיות
    רואה את הנולדר
    @פשוט-יהודי כתב במחשבון ריבית דריבית: אבל התוצאה אמורה להיות לפחות קרוב למה שיוצא במחשבונים? אם לא אז לא היו קוראים להם מחשבונים היו קוראים להם מדמיינים