דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?
-
מצורף פה התוכנית של ויזניץ ובעלזא
אשמח לדעת האם זה מתאים למחזיקים ITINחוברת אפריון.pdf@אנונימי2 כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אשמח לדעת האם זה מתאים למחזיקים ITINמדובר על פוליסת חיסכון, כך שזה כמו כל קופת גמל להשקעה או פוליסת חסכון רגילה, בכלל PFIC.
לגבי בעלי ITIN - הדעה הרווחת בין הרו"ח היא שגם עליהם חל מס PFIC, למרות שיש רו"ח המקילים בזה, וכמו שכתבתי כאן.@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
מעניין לבדוק האם הם מודעים בכלל לבעיות המס של אזרחי ארה"ב (PFIC)
אני נתקלתי באנשים, אנשי מקצוע בתחום, שלא ידעו מהחיים שלהם מה זה PFIC ולמה לאזרח ארה"ב לא כדאי לפתוח קופגל"הגם הרו"ח שמתעסקים עם מיסוי אמריקאי לא כלום מודעים לזה...
מצטרף לתקוותך שהם מודעים לכך ויש לזה פתרון (שאני טרם מודע אליו), אחרת זה עלול ל היות ברוך כמו שכתב @ביזנייעס :@ביזנייעס כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אני מנסה לקוות שכן
אחרת זה יכול להיות ברוך רציני לאמריקאים שם -
@אנונימי2 כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אשמח לדעת האם זה מתאים למחזיקים ITINמדובר על פוליסת חיסכון, כך שזה כמו כל קופת גמל להשקעה או פוליסת חסכון רגילה, בכלל PFIC.
לגבי בעלי ITIN - הדעה הרווחת בין הרו"ח היא שגם עליהם חל מס PFIC, למרות שיש רו"ח המקילים בזה, וכמו שכתבתי כאן.@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
מעניין לבדוק האם הם מודעים בכלל לבעיות המס של אזרחי ארה"ב (PFIC)
אני נתקלתי באנשים, אנשי מקצוע בתחום, שלא ידעו מהחיים שלהם מה זה PFIC ולמה לאזרח ארה"ב לא כדאי לפתוח קופגל"הגם הרו"ח שמתעסקים עם מיסוי אמריקאי לא כלום מודעים לזה...
מצטרף לתקוותך שהם מודעים לכך ויש לזה פתרון (שאני טרם מודע אליו), אחרת זה עלול ל היות ברוך כמו שכתב @ביזנייעס :@ביזנייעס כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אני מנסה לקוות שכן
אחרת זה יכול להיות ברוך רציני לאמריקאים שם@סייעתא-דשמיא כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
גם הרו"ח שמתעסקים עם מיסוי אמריקאי לא כלום מודעים לזה...
מצטרף לתקוותך שהם מודעים לכך ויש לזה פתרון (שאני טרם מודע אליו), אחרת זה עלול ל היות ברוך כמו שכתב @ביזנייעס :רו"ח אמריקאיים מודעים ל- PFIC, זו בדיוק העבודה שלהם (תחשוב על רו"ח ישראלי שלא יודע מה זה מס רווחי הון.)
העניין הוא שיש המון "מאכערים" שמציעים שירותי הגשת דוחות, הם הרבה פעמים מבינים אך ורק בהגשת הדוח השנתי ו- FBAR וכלום לא מעבר.
(- לא שזה דבר רע להיעזר בהם.) -
@סייעתא-דשמיא כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
גם הרו"ח שמתעסקים עם מיסוי אמריקאי לא כלום מודעים לזה...
מצטרף לתקוותך שהם מודעים לכך ויש לזה פתרון (שאני טרם מודע אליו), אחרת זה עלול ל היות ברוך כמו שכתב @ביזנייעס :רו"ח אמריקאיים מודעים ל- PFIC, זו בדיוק העבודה שלהם (תחשוב על רו"ח ישראלי שלא יודע מה זה מס רווחי הון.)
העניין הוא שיש המון "מאכערים" שמציעים שירותי הגשת דוחות, הם הרבה פעמים מבינים אך ורק בהגשת הדוח השנתי ו- FBAR וכלום לא מעבר.
(- לא שזה דבר רע להיעזר בהם.)@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
רו"ח אמריקאיים מודעים ל- PFIC, זו בדיוק העבודה שלהם (תחשוב על רו"ח ישראלי שלא יודע מה זה מס רווחי הון.)
כמעט ואין רו"ח אמריקאיים שמתעסקים עם PFIC.
-
@אפ_על_פי_כן כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
רו"ח אמריקאיים מודעים ל- PFIC, זו בדיוק העבודה שלהם (תחשוב על רו"ח ישראלי שלא יודע מה זה מס רווחי הון.)
כמעט ואין רו"ח אמריקאיים שמתעסקים עם PFIC.
@סייעתא-דשמיא
לא דיברתי על דיווח מסובך של השקעות PFIC, אלא להגיד לך אם ההשקעה שלך PFIC או לא. זה הם בהחלט יודעים. -
@סייעתא-דשמיא
לא דיברתי על דיווח מסובך של השקעות PFIC, אלא להגיד לך אם ההשקעה שלך PFIC או לא. זה הם בהחלט יודעים.@אפ_על_פי_כן
נתקלתי גם ברו"ח שעוסקים במיסוי אמריקאי שרק אחרי שהזכרתי את המושג PFIC נזכרו בזה... -
שאלות:
א. התוכנית אמורה לסגור את תוכניות ה'ערבים' למיניהם?
ב. האם תהיה אפשרות לשלם את ההלוואות בתשלום ישיר לגמח, בתשלום חודשי בגובה ההפקדות עד ההלוואות?
(זה נראה לי השילוב הכי מוצלח לתוכנית 'אפריון מוגבר': גם לא מוציאים משוק ההון - הכסף ממשיך לגדול, גם ממשיכים לשלם את אותו סכום חודשי וגם בדיעבד הכסף בשוק ההון משועבד לגמ"ח - כך שהגמ"ח בטוח) -
לפני כמה ימים העלו באשכול זה חוברת מפורטת של תכנית "אפריון" של חסידות ויזניץ
בכדי לבחון את כדאיות ההצעה הכנסתי את הנתונים למחשבון ריבית דריבית, בהשוואה לאפשרויות אחרות עם סכומים זהים
לפי התוצאות שעלו בידי נראה שאכן התכנית משתלמת יותר מאשר בשוק ההון ללא גמ"ח
(אמנם לא הארכתי בהסברים, אך כמדומה שמי שמתמצא קצת במספרים יוכל לתפוס את הדברים) -
פ פושט רגל מרמה ד' התייחס לנושא זה
-
שאלות:
ב. האם תהיה אפשרות לשלם את ההלוואות בתשלום ישיר לגמח, בתשלום חודשי בגובה ההפקדות עד ההלוואות?
(זה נראה לי השילוב הכי מוצלח לתוכנית 'אפריון מוגבר': גם לא מוציאים משוק ההון - הכסף ממשיך לגדול, גם ממשיכים לשלם את אותו סכום חודשי וגם בדיעבד הכסף בשוק ההון משועבד לגמ"ח - כך שהגמ"ח בטוח)א. לכאורה כן.
כשם שלחסידות ויזניץ היה עד עכשיו גמ"ח עזר נישואין משלהם, ולא עבדו דרך הגמ"ח המרכזי אושר וכבוד, כך יהיה להם תוכנית ערבים משלהם.ב. לכאורה כן, אבל אין מזה נפק"מ.
לגמ"ח לא באמת משנה מהיכן הוא מקבל את הכסף, משוק ההון או מהכיס הפרטי שלך (רק צריך לקחת בחשבון שלאחר החתונה השלישית ההחזרים הם 6 לחודש). אבל אם הגמ"ח מתעקש למשוך משוק ההון - תפתח חשבון השקעות נפרד ותשקיע בעצמך.אגב, במסלול המשולב ממשיכים להפקיד כל חודש לשוק ההון 2,500 ובמקביל למשוך ממנו 5,000-6,000 - ובלשון הגמרא: הפוכי מטרתא למה לי?!
השאלה היותר משמעותית לדעתי, האם הגמ"ח יגיד בשלב כלשהו, כיון שיש לך בחשבון כבר מספיק כסף כדי לא לקחת הלוואות נוספות וגם כדי לכסות את כל החובות שהצטברו, בבקשה החזר את הכל.
אבל זה שאלות שיתעוררו רק עוד 30 שנה... והפתרון יהיה תלוי באיזון האקטוארי של הגמ"ח, האם יפרגן לחסידים לצבור מיליון שקל ולהתקדם הלאה או שיהיה מוכרח לכסף נזיל לצורך הלוואות לאחרים. -
לא קראתי את כל הפוסטים עד כה
האם תכל'ס יש הסבר ברור על מיזם משיאים - לובסט?
אולי כדאי לפתוח אשכול נפרד לדיון על זה והאם זה ריוחי
ובעצם הם מתחרים עם ארגון בנקל -
לא קראתי את כל הפוסטים עד כה
האם תכל'ס יש הסבר ברור על מיזם משיאים - לובסט?
אולי כדאי לפתוח אשכול נפרד לדיון על זה והאם זה ריוחי
ובעצם הם מתחרים עם ארגון בנקל@פשוט-יהודי עדיין לא פורסם במדויק
ולבערך אין ערך -
שאלות:
(זה נראה לי השילוב הכי מוצלח לתוכנית 'אפריון מוגבר': גם לא מוציאים משוק ההון - הכסף ממשיך לגדול, גם ממשיכים לשלם את אותו סכום חודשי וגם בדיעבד הכסף בשוק ההון משועבד לגמ"ח - כך שהגמ"ח בטוח)@עיניו-בראשו כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
שמעתי בהרצאה מיוסף מינצברג שזה אמור להיכנס לתוך התכנית
שבמקרה של פטירה ח"ו של חבר בתכנית תהיה גביה דרך חברי התכנית כדי שהילדים יקבלו את מה שמגיע להם -
@פשוט-יהודי עדיין לא פורסם במדויק
ולבערך אין ערך@שמח-לעזור כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
ולבערך אין ערךאבל האתר כבר נפתח
-
@עיניו-בראשו כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
שבמקרה של פטירה ח"ו של חבר בתכנית תהיה גביה דרך חברי התכנית כדי שהילדים יקבלו את מה שמגיע להם@משכנתא-בקצב-שלך כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
@עיניו-בראשו כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
שבמקרה של פטירה ח"ו של חבר בתכנית תהיה גביה דרך חברי התכנית כדי שהילדים יקבלו את מה שמגיע להםזה כתוב באתר של לובסט
-
@שמח-לעזור כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
ולבערך אין ערךאבל האתר כבר נפתח
@פשוט-יהודי האתר נפתח ל״הרשמה מוקדמת״
נראה לי שמתאימים לך תוכנית אישית -
מה קורה עם מי שהפקיד עד עכשיו בגמח המרכזי\אושר בכבוד?
ועוד שאלה כמה זמן יצטרכו להפקיד לגמח המרכזי@בן-עליה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
מה קורה עם מי שהפקיד עד עכשיו בגמח המרכזי\אושר בכבוד?
יהיה ניתן להעביר יחידות של הגמ"ח המרכזי לתוך התכנית
-
נראה לי שמתאימים לך תוכנית אישית@שמח-לעזור כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
נראה לי שמתאימים לך תוכנית אישיתניתן גם להירשם דרך נדרים פלוס
לכתוב בחיפוש קופה "משיאים"