דילוג לתוכן

קרנות ממונפות - האם ואיך ?

שוק ההון והשקעות
62 13 635 12

נושאים מוצעים

• משקיעים חכמים?

שוק ההון והשקעות משקיעים מתחילים שוק ההון
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    16 צפיות
    שמעון יוחאי חסןש
    מה זה משקיע חכם ואיך זה קשור למלחמה הנוכחית? במוצאי שבת, אחרי ששמענו מכל הפרשנים על התקיפה המוצלחת, על התחכום, על מטס התקיפה הגדול ביותר שחיל האוויר הוציא ️ — אני, ואני בטוח שעוד רבים, הרגשנו אופוריה. במילים פשוטות? הרגשנו על גג העולם ️ יש לנו צבא מתוחכם, יכולות מיוחדות, מודיעין מדויק… ואפילו, אם נהיה כנים, קצת זלזלנו: “תראו את האיראנים האלה… טיל אחד לא פגע כל השבת…” ואז זה קרה. אני לא מדבר רק על הלילה בלי שינה אלא על האסון הנורא, על הפגיעות הקשות בגוף ובנפש ברגע אחד — כל האוויר יצא. האופוריה התחלפה בענווה. המציאות החזירה אותנו לקרקע 🧎‍️ והתזכורת הייתה חדה וברורה: בלי סיעתא דשמיא — אין פה כלום. לא הכול תלוי בנו. לא הכול תלוי בצבא המתוחכם שלנו. אז מה הקשר לבורסה? התחושה הזאת של אופוריה יכולה להגיע אלינו גם כשאנחנו משקיעים. הרווחנו יפה, העסקאות הצליחו, התיק ירוק — ואז אנחנו מתחילים להרגיש בלתי מנוצחים. אבל כמו במלחמה, גם בשוק ההון — המציאות יכולה להשתנות ברגע. ולכן בתור משקיעים חכמים אנחנו נשים את הגבול לעצמנו ונמתן את עצמנו כדי שהמציאות לא תזכיר לנו את מקומנו וכוחנו בעולם להצטרפות לקבוצת הפורום הפיננסי שלחו הודעה למיילkhny887@gmail.com או 0506719079 פריט רשימה
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    108 צפיות
    ד
    @החושב זה בדיוק מה שכתבתי שאילון מאסק טוען שלא יהיה בסיס לכסף
  • 2 הצבעות
    4 פוסטים
    170 צפיות
    שמעון יוחאי חסןש
    @חלמיש-צור לא רק המהלכים של ארצות הברית אלא של רוב המדינות בעולם מונעות בגלל כסף ומשאבים כמו נפט וכו
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    131 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @יום-הדין עקרונית החיסכון לכל ילד שייך בצורה חוקית לילד שלך. מה זה אומר זה לא אומר הרבה, אבל אני מכיר חברה צעירים שהוציאו את הכסף ללא ידיעת ההורים בבחרותם. (אז האמת היא שהם הוציאו דובר על סכומים קטנים אבל זה תמיד יכול לקרות) ככה שכדי שהכסף הזה ישמר ולא יבוזבז על ידי אחד מילדיך אתה תצטרך לחנך את ילדך מגיל צעיר שהכסף הזה מיועד לחתונה או הדירה שלו וכו' או במקרה שח"ו קורה ויורד למישהו ילד מהדרך הכסף יהיה שייך מבחינה חוקית לילד שיוכל גם לבזבז אותו על דברים לא מידי מרנינים.
  • האם אני המשקיע הנכון

הועבר שוק ההון והשקעות
    27
    7 הצבעות
    27 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @ניסן-עציוני תוכל לשתף באיזה 3 מדדים ? וכן אשמח לקבל הסבר על מסלול עוקב מדדי מניות