דילוג לתוכן

דירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל"

נדל"ן
23 4 105 3
  • @משהמשה כל הדירות שם הם 60 או 65 מ"ר שבוודאי אי אפשר לשפץ ל5 חדרים
    אבל אין בעיה מי שרוצה לנסות שיחזור לפה עם תוצאות מה יצא לו

@שוב אני אומר אלו דירות שותפים החדרים קטנים מאוד תבדקו את מה שאני אומר

• @משהמשה כל הדירות שם הם 60 או 65 מ"ר שבוודאי אי אפשר לשפץ ל5 חדרים
    אבל אין בעיה מי שרוצה לנסות שיחזור לפה עם תוצאות מה יצא לו

@שששששש תסתכל שוב יש שם הרבה דירות 70 75 ואפילו 80
    וזה המחיר שמפורסם אם יש מחיר כזה ב75 אפשר בקלות להשיג גם 80
    תיקח בחשבון שמדובר בדירות ישנות ומוזנחות...
    מי שרוצה באמת להשקיע בנדלן לא יושב ביציע ושולל כל דבר
    אם מישהו מספר לך שהוא מכיר כמה שקנו כאלו דברים, ואתה מתעניין בזה אז תיסע לשם ותשב עם מתווכים מקומיים ותוכל למצוא גם מציאות.

כשהרב @יאיר-אלדרק מנסה למצוא עיסקה שיכולה להביא לו דירה במרכז עם תנאי משכנתא סבירים
    צריך רק לעודד ולעודד ולתמוך

וכמובן לחזור שהכל חייב להיות מקצועי, ולהזהר ממתווכים שיכולים להפיל חלילה.
    אם מצאת והצלחת
    תספר כאן שאברכים ילמדו שאפשר להגיע לדירה משלך עם קצת ראש פתוח... וחשיבה מחוץ לקופסא
    וממך יראו וכן יעשו...

• @שששששש תסתכל שוב יש שם הרבה דירות 70 75 ואפילו 80
    וזה המחיר שמפורסם אם יש מחיר כזה ב75 אפשר בקלות להשיג גם 80
    תיקח בחשבון שמדובר בדירות ישנות ומוזנחות...
    מי שרוצה באמת להשקיע בנדלן לא יושב ביציע ושולל כל דבר
    אם מישהו מספר לך שהוא מכיר כמה שקנו כאלו דברים, ואתה מתעניין בזה אז תיסע לשם ותשב עם מתווכים מקומיים ותוכל למצוא גם מציאות.

כשהרב @יאיר-אלדרק מנסה למצוא עיסקה שיכולה להביא לו דירה במרכז עם תנאי משכנתא סבירים
    צריך רק לעודד ולעודד ולתמוך

וכמובן לחזור שהכל חייב להיות מקצועי, ולהזהר ממתווכים שיכולים להפיל חלילה.
    אם מצאת והצלחת
    תספר כאן שאברכים ילמדו שאפשר להגיע לדירה משלך עם קצת ראש פתוח... וחשיבה מחוץ לקופסא
    וממך יראו וכן יעשו...

@משהמשה יישר כח על הדברים אעדכן בכל ההתפתחויות!!!

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    78 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • השקעה שוה מאוד

נדל"ן נדלן
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    139 צפיות
    י
    [דרוש משקיע – עסקת נדל"ן רווחית באלעד יחידת דיור 40 מ"ר, רוב הבנייה מוכנה – שיפוץ פנים להשלמת הנכס. השקעה: כ־50–80 אלף ₪. ההשקעה – שימוש מלא בנכס ל-3.5 שנים. צפי לשכירות 4000 ש"ח יוסי – מתווך 058-323-5120
  • דירה בהנחה שו"ת ללא צורך בהמתנה שבוע...

נדל"ן
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    201 צפיות
    ס
    הודעת משרד הבינוי והשיכון ורשות מקרקעי ישראל מודיעים: ביום רביעי, ה-25.12.24, כ"ד בכסלו תשפ"ה, תיפתח ההרשמה להגרלה התשיעית של דירה בהנחה, בה יוגרלו כ-4,000 דירות ברחבי הארץ.כ-20% מהדירות יוקצו למשרתי מילואים פעילים.אישור זכאות להרשמה ניתן להנפיק עד ליום חמישי ה-9.1.25, ט' בטבת תשפ"ה. כאן תוכלו לשאול שאלות טכניות איפה כדאי ואיך להירשם. @הנהלה אולי כדאי לפתוח קטגוריית משנה מיוחד לדירה בהנחה \ מחיר למשתכן.
  • 1 הצבעות
    40 פוסטים
    1k צפיות
    ס
    @יוסי-0 כמה?
  • למי אפשר להמליץ על רכישת נכס בארה"ב?

הועבר נדל"ן
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    166 צפיות
    מ
    בכדי להעדיף השקעה בחו"ל על פני ארצנו הקדושה - צריכים בודאי סיבה טובה. אשתף מה שעלה בדעתי, ואשמח לשמוע את תגובות הציבור. אני מכיר באופן אישי מספר אברכים צעירים שבבעלותם דירה באזור המרכז ללא משכנתא כלל (!). כשמדברים על תכנון הוצאות העתיד כחתונות הילדים בע"ה, ישנם אלו שאינם מוכנים להשתדל בחסכון חודשי בסכום מכובד, ואף שעי"ז השמחות יעלו רבע מחיר. אז אברכים אומרים לי - 'אני מוכן להוציא משכנתא של מיליון ש"ח - רק תמצא לי השקעה שמכניסה בחודשי 6000 ש"ח כדי שאוכל להחזיר את המשכנתא...' אשמח לשמוע אם מישהו מכיר חיה כזאת... - לרכישת דירה שניה בארץ ללא הון עצמי, אדם זקוק ליכולת של הוצאה חודשית של כ-2000 ש"ח. גם שוק ההון לא מציע פתרון להנ"ל, כידוע. במקרה כזה, אני חושב שאפשר לשקול השקעה פאסיבית בנדל"ן בארה"ב, שם הנתונים של גובה השכירות לעומת מחירי הבתים - מראים על תזרים גבוה שמאפשר כיסוי החזר משכנתא בארץ. אז המטרה היא לא לשכנע אנשים שכדאי להרוויח 8% בחו"ל במקום 3.5% בארץ. - הרי יש כאן עליית ערך..! אבל אם הפתרון הזה יביא מישהו להשקיע במקום לעשות את ה'כלום' שהוא עושה עכשיו - אז כדאי שיבדוק את האפשרות...