דילוג לתוכן

סקר: הוצאות חודשיות לנפש

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    127 צפיות
    חופש כלכליח
    כל חברה או חנות שיחליטו שהם מפסיקים לעשות חשבון מה הם מכניסים מה הם מוצאים בעיקרון יכולים לעשות את זה ולא בטוח שהם יגיעו לפשיטת רגל אבל הסיכוי שהריוחיות שלהם תרד גבוה זה לא חובה אבל זה עוזר מאוד
  • 7 הצבעות
    3 פוסטים
    136 צפיות
    אבי ר.א
    @שששששש כתב באשליית המלאי והשפע: הכל נכון במוצרים שמתכלים, אבל יש מוצרים שאין בעיה שיהיה עוד הרבה למשל אבקת כביסה, אין מה לעשות עם 40 ק"ג ואם יש מבצע שבעתיד יחסוך עשרות שקלים למה לא, או שמן למאור ועוד ועוד אבל העיקרון מובן ונכון נכון אבל השאלה גם כמה מקום יש בבית, (השטח של הדירה עולה הרבה...) וגם בזה צריך שלא יבוא למצב של וכשבאתי לסדר מחדש, גיליתי שלושה סוגי שמפו, שתי קופסאות קקאו סגורות, ושקית סוכר ששכחתי שקניתי בכלל. נ.ב. אני חושב שעיקר המסר הוא לגבי האשראי והמסגרת בבנק.
  • 0 הצבעות
    40 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @הקול-השפוי המערכת ש @ניסן-עציוני דיבר עליה נבנית במיוחד למגזר החרדי אומנם אין בה בנקאות פתוחה, אבל אני מקווה שיהיה לזה מספיק משתמשים שיהיה שווה לעבוד על זה יש בה אופציה לעדכן הוצאות בטלפון, ואז להתאים לקטגוריה במחשב אמור להיות בה בעתיד אפשרות להעלאת קבצי אקסל, לחישוב אוטומטי של מעשרות, ועוד אני אישית לא אוהב את כל המערכות של הבנקאות הפתוחה
  • קורסים מקצועים ואמינים

פרנסה כלכלה נבונה קורסים יעוץ
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    383 צפיות
    טריידרט
    אהרן זילבר - התפתחות אישית ועסקית
  • 4 הצבעות
    1 פוסטים
    241 צפיות
    טריידרט
    חישוב התקציב החודשי עושה לך כאב ראש ? כל עשירי בחודש אתה מוצא את עצמך עם ערימת ניירות ? אין לך מושג כמה כסף יש לך, ואיפה זה נמצא ? . מצו"ב קובץ אקסל (פשוט) עבור חישוב התקציב החודשי בקלות: תקציב חודשי.xlsx *אין לגעת בקוביות הצבועות, הם מתוכננות לחישוב אוטומטי. **הקובץ הועלה כאן ללא התחייבות לשירות לקוחות, המבין כבר יבין. ***אם למישהו יש קובץ יותר איכותי - שיעלה כאן לטובת הציבור. ***כמובן אפשר גם לשפר את הקובץ, ולהעלות את השדרוג כאן.