דילוג לתוכן

ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן
55 10 597 10

נושאים מוצעים

• 6 הצבעות
    8 פוסטים
    325 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @המוצלח נראה לי שהמנהלים @מונטיפיורי לא רוצים שיהיה כאן נידונים על משכנתאות באשכול הזה אלא באשכול הייעודי של המשכנתאות לכן אענה לך שם בעז"ה
  • 7 הצבעות
    214 פוסטים
    2k צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @מבין-עניין כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: לכל המומחים מה כדאי/יכול להשיג במיחזור פנימי בפאג"י? מה שיש כרגע זה פריים יחסית גבוה [מינוס 0.2] וצמוד מדד גבוה [3.5] מומלץ למחזר או לפריים במינוס סביבות 0.8 או מל"צ כל שנתיים בתוספת סביבות 0.8-0.9 בהצלחה
  • וולטי יעוץ משכנתאות

נדל"ן נדלן
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    168 צפיות
    ח
    @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: מישהו מכיר או יודע משהו על האמינות והשירות שלהם? תבדוק מה כותבים עליהם בגוגל, (קח בחשבון שחלק מהפירגונים יכולים להיות ע"י קרובי משפחה חברים או אפי' עובדים בחברה, ולכן חשוב לראות בעיקר את אלה שמאוכזבים) @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: והאם ההצעות שלהם טובות בפער משמעותי? אני משער שלאחד שרק חשוב לו הריביות הם יהיו לו טובים, אבל לאחד שהמשכנתא שלו קצת יותר מורכבת מסתבר שפחות, (הם לא מתמקדים בזה)
  • 1 הצבעות
    38 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    אם כבר טחנו אותו מכל הכיוונים לפחות ניתן לעסקאות שלו לדבר זה המייל שהוא שלח עכשיו. לא קראתי אותו עדיין עשיתי העתק הדבק. אבל איתמחי גברא שהוא מציע דברים טובים. ומי שחושב שיש לי קשר אליו ואני משווק אותו שיעשה לי דיסלייק.... [אגב גם מי שמרוויח מדברים דומים בשוק ההון נקרא שהוא משווק ???] נכס מהמם בירושלים, אבל רק לבעל יכולת, תנאים מפליגים ופוטנציה השבחה גבוהה ​נכס מהמם ב-גילה בירושלים ​ דירת פנטהאוז 4.5 חד' 106 מ' דירה משופצת קומפלט: צנרת חשמל חדשה, כלים סניטריים חדשה. מחסן פרטי בקומת המחסנים. קומה עליונה עם מרפסת גדולה ויפה. עם מעלית. שווי שכ"ד להשכרה 7,000 ש"ח. לפינוי בינוי עם היזם חב' "עומר" הנדסה הבונה את הפרויקט המרכז העולמי של ויז'ניץ. תוספות של דירות התמורה, כמות לא מקובלת בשוק של 42 מ' מתוכו 12 מ' מרפסת. לפי תוספת התמורה, תתקבל דירה של 6 חד' ועוד תוספת מחסן צמוד לדירה, (לא בקומת מחסנים) ​ ​שווי שכ"ד שתתקבל מהיזם לפחות 10-20% מעל שווי שכ"ד. ​ ​שווי הנכס החדש הצפוי (לפי מחירי היום) הנו לפחות 4,600,000 ש"ח ​ ​חלום של השקעה ​במיוחד בתנאי מינוף: ​של דירה לא ראשונה ההשקעה 1,325,000 ש"ח ​במצב של דירה ראשונה, ההשקעה 662,500 ש"ח בלבד ​ ​מדובר על אחוזי רווח גבוהים מאד, במיוחד לאור התנאים ​הנמוכים כיום בפרויקטים של פינוי בינוי.
  • תמ"א 38 מה צריך לדעת שנכנסים לתהליך?

נדל"ן נדלן תמא 382
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    175 צפיות
    בוטח בה'ב
    כתב בתמ"א 38 מה צריך לדעת שנכנסים לתהליך?: שלום וברכה יש לי דירה בפריפריה עכשיו מוצע לנו תמ"א 38/2 בבנין מה צריך לדעת בענין וממה להיזהר? האם מומלץ לקחת עו"ד פרטי בנוסף לעו"ד של נציגות הדיירים? (הממומן ע"י החברה..) למישהו יש עצות ספציפיות בנושא מקום בו אפשר ללמוד ע"כ בקלות? תודה!