דילוג לתוכן

הצעת חוק של ח"כ יעקב אשר: שכירים יוכלו לפתוח קרן השתלמות ולהפקיד באופן עצמאי

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
11 8 618 7

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    100 צפיות
    צ
    @S1252 ברור שלא כדאי לחכות, קודם כל תפתח פנסיה ברירת מחדל, שם תקבל את הדמי ניהול הכי זולים למתחילים - 1% מהפקדה 0.22% מהצבירה. החל מיוני 2025 ניתן להצטרף לקרן ברירת מחדל ללא מילוי טפסים ושאלון בריאות, רק בהתאם ל: אם ספרת הביקורת של העובד היא אחת הספרות 7, 8 או 9, יצורפו עובדים אלה לקרן הפנסיה של אינפיניטי אם ספרת הביקורת של העובד היא אחת הספרות 4, 5 או 6, יצורפו עובדים אלה לקרן הפנסיה של מור אם ספרת הביקורת של העובד היא אחת הספרות 2 או 3, יצורפו עובדים אלה לקרן הפנסיה של אלטשולר שחם. אם ספרת הביקורת של העובד היא אחת הספרות 0 או 1, יצורפו עובדים אלה לקרן הפנסיה של מיטב. במידה ורוצים קופה אחרת יש למלא טופס הצטרפות ושאלון בריאות (שאלון בריאות רק אם אין קופה פעילה אחרת שמניידים אליה). קה"ש תפתח דרך בנקל - הם פותחים בהראל בדמי ניהול 0.6. תבחר לך מסלול מנייתי כשר - לטווח הארוך. או מסלול הלכה של אינפיניטי. ותתחיל להתעמק בנושא. כמובן שתמיד תוכל לשבת עם איש מקצוע ולקצר את הלמידה. בהצלחה.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    204 צפיות
    צ
    @רואה-את-הנולד הוא מורכב מכמה מדדים שאמורים להיות תחליף להשקעה בנאסד"ק, מלפני כשנה וחצי המדינה אסרה שיהיה מסלול שמשקיע במדד אחד כמו נאסד"ק בגלל הסיכון, חוץ מהסנופי ומדד עולמי. אז החברות מצאו פתרון לעקוף את זה ולהשקיע בנאסד"ק.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    141 צפיות
    שלום996ש
    @ytzmoore כתב בפתיחת קרן השתלמות לאזרח בריטניה: אני אזרח בריטי ומעונין לפתוח קרן השתלמות, אני מעוניין לדעת האם אמור להיוצר בעיות בקשר למס בישראל ובבריטניה? כמו כן, כשנסיתי להירשם לאחד הקרנות, הוא דרש מיקוד בחו"ל בין 5 ל7 ספרות כשבפועל בבריטניה יש רק 2 ספרות ו3 אותיות והמערכת לא נותנת להתקדם. תודה רבה! האם קיבלת תשובה על השאלה כבר?
  • קרן השתלמות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות קרן השתלמות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    253 צפיות
    בנימין 26ב
    @הודיה כתב בקרן השתלמות: רציתי לשאול האם קיימת אפשרות להגדיל את אחוזי ההפרשה שלי (לא של המעסיק) לקרן השתלמות או להפקיד כספים אישיים נוספים לקרן מדי חודש? יש אפשרות להגדיל אך ההגדלה תהיה חייבת במס רווחי הון, כבר אפשר להפקיד בגמל להשקעה.
  • 4 הצבעות
    23 פוסטים
    799 צפיות
    צ
    @בן-עליה כתב בקרן ההשתלמות: ההטבה הכי משתלמת לפני סוף השנה: מה שידוע לי בעוסק זעיר אין הצהרת הון נכון, אין חובה. אבל יכולים לבקש.