האם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?
-
שמעתי עצה לגבי החסכונות פנסיה גמל השתלמות וכו'
כל פעם שהדולר בשיא (כלומר 3.75 ומעלה) להעביר לקרן מגודרת מט"ח
וכשהוא יורד לשפל להעביר בחזרה לקרן רגילה
האם זה מומלץ? איך ומתי לעשות את זה בדיוק?
@צמיחה @רחל-עומסי @ניסן-עציוני מה אתם אומרים בעניין?(כמובן אני מדבר על משקיע חכם שלא משקיע במסחר עצמאי אבל זה נושא לאשכולות אחרים..)
-
שמעתי עצה לגבי החסכונות פנסיה גמל השתלמות וכו'
כל פעם שהדולר בשיא (כלומר 3.75 ומעלה) להעביר לקרן מגודרת מט"ח
וכשהוא יורד לשפל להעביר בחזרה לקרן רגילה
האם זה מומלץ? איך ומתי לעשות את זה בדיוק?
@צמיחה @רחל-עומסי @ניסן-עציוני מה אתם אומרים בעניין?(כמובן אני מדבר על משקיע חכם שלא משקיע במסחר עצמאי אבל זה נושא לאשכולות אחרים..)
@בוטח-בה
נראה לי שאתה מתכוון לשיטת יוסלה מינצברג,
אבל זה בנוי גם על המדד,
כלומר מתי שמדד הסנופי עולה אז הדולר יורד, וכן הפוך.
ולכן זה לא סתם מתי שהודולר הגיע לאיזה נקודה מסויימת,
אלא זה מדובר כשרואים שיש מגמה כזאת.זה אפשרי רק בחברת מיטב, ששם יש להם מסלול עוקב מדד S&P500 מגודר מט"ח, זה נקרא מסלול קימות.
-
@בוטח-בה
נראה לי שאתה מתכוון לשיטת יוסלה מינצברג,
אבל זה בנוי גם על המדד,
כלומר מתי שמדד הסנופי עולה אז הדולר יורד, וכן הפוך.
ולכן זה לא סתם מתי שהודולר הגיע לאיזה נקודה מסויימת,
אלא זה מדובר כשרואים שיש מגמה כזאת.זה אפשרי רק בחברת מיטב, ששם יש להם מסלול עוקב מדד S&P500 מגודר מט"ח, זה נקרא מסלול קימות.
-
@צמיחה למה זה צריך להיות קשור למדד?
אין קרנות מגודרות בחברות אחרות?
אתה ממליץ על השיטה שלו או שיש בזה סיכונים התעסקות מיותרת?@בוטח-בה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?:
אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה.
כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה.אין קרנות מגודרות בחברות אחרות?
לא,
יש במסחר עצמאי,
אבל שם זה יוצר אירוע מס בכל מכירה.אתה ממליץ על השיטה שלו או שיש בזה סיכונים התעסקות מיותרת?
יש בזה היגיון למי שמבין
-
@בוטח-בה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?:
אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה.
כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה.אין קרנות מגודרות בחברות אחרות?
לא,
יש במסחר עצמאי,
אבל שם זה יוצר אירוע מס בכל מכירה.אתה ממליץ על השיטה שלו או שיש בזה סיכונים התעסקות מיותרת?
יש בזה היגיון למי שמבין
@צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?:
כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה.ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?)
השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי