דילוג לתוכן

לגור בדרום? איפה?

נדל"ן ומשכנתאות
6 4 35 4
  • אני רואה לאחרונה המון דיבורים על הדרום, אם זה נתיבות (בעיקר), אופקים, באר שבע וכדו'. המחירים שם באמת קורצים לי, אבל איך אני אדע מה מתאים לי.
    אשאל זאת כך: מעבר לעיר אחרת היא החלטה אחת שתשפיע לאורך כל החיים, איזה אינדקציות אני צריך לקבל כדי שאהיה בעמדת המחליט להיכן לעבור?

• אני גם אחד שזכה לעבור לפרפריה, ונהנה עד הגג.
    הדבר הראשון לעשות?
    הוא פשוט ליסוע אתה בעצמך, אתה ולא ע"י שליח, אתה ולא ע"י מתווך, אתה ולא ע"י מלאך...
    ובכך לשפוט אתה בעצמך על הווי המקום. על הקהילה, על הצביון וכדו'.
    וכבר אמרו: חן מקום על יושביו. ברגע שזה זה – יהיה לך כמין קליק...

• אני רואה לאחרונה המון דיבורים על הדרום, אם זה נתיבות (בעיקר), אופקים, באר שבע וכדו'. המחירים שם באמת קורצים לי, אבל איך אני אדע מה מתאים לי.
    אשאל זאת כך: מעבר לעיר אחרת היא החלטה אחת שתשפיע לאורך כל החיים, איזה אינדקציות אני צריך לקבל כדי שאהיה בעמדת המחליט להיכן לעבור?

@כלכלה-נבונה said:

אני רואה לאחרונה המון דיבורים על הדרום, אם זה נתיבות (בעיקר), אופקים, באר שבע וכדו'. המחירים שם באמת קורצים לי, אבל איך אני אדע מה מתאים לי.

בהחלט כמו שכתב @פלוס רק ראייה במקום תעשה משהו
    אני אומר את זה בתור אחד שקניתי דירה על הנייר אבל לא יצא לי להיות במקום וחשבתי כל מיני דברים, אבל כשהגעתי למקום גיליתי הרבה דברים (טובים אגב)
    היה פה פעם ויכוח אם עדיף להגיע בשבת או ביום חול, כי בשבת כולם מעונבים וכו'
    אני גם חושב שעדיף יום חול אבל לא להסתובב עם הרכב שעה אלא להיות יום שלם שם, בבית כנסת, בגינה, לדבר עם מישהו שיחה עם כל השאלות (שתכינו מראש)
    רק ככה זה יהיה אינדקציה

• מה יותר שווה,
    נתיבות או אופקים?
    מבחינת מחירים, צביון וכו'.

• מה יותר שווה,
    נתיבות או אופקים?
    מבחינת מחירים, צביון וכו'.

@ברוקנר אופקים יש פחות בנייה חדשה, העניין הגדול עכשיו זה נתיבות יש שם הרבה פרויקטים חדשים
    צביון, תלוי איזה מגזר אתה, ספרדים יותר חזק נתיבות, ועכשיו יש כמה פרויקטים ליטאים, אופקים יש קהילה יותר ותיקה וגדולה של ליטאים

• @ברוקנר אופקים יש פחות בנייה חדשה, העניין הגדול עכשיו זה נתיבות יש שם הרבה פרויקטים חדשים
    צביון, תלוי איזה מגזר אתה, ספרדים יותר חזק נתיבות, ועכשיו יש כמה פרויקטים ליטאים, אופקים יש קהילה יותר ותיקה וגדולה של ליטאים

@שששששש said:

אופקים יש קהילה יותר ותיקה וגדולה של ליטאים

זה ממש תלוי. הבנתי שבפרויקטים החדשים זה קהילה שונה ממש מהוותיקה, ויש שם המון ספרדים בני תורה.

נושאים מוצעים