דילוג לתוכן

סילוק עסקה בתשלומים

כלכלת המשפחה
3 2 119 2
  • לפעמים אני מבצע עסקה בתשלומים מכל מיני סיבות (באופן כללי נמנע מזה עד כמה שאפשר),

ואחרי כמה חודשים עם שיפור התזרים אני מעוניין לסגור את העסקה,

האם יש דרך לסלק עסקה בתשלומים ?

כלומר לשלם כאן ועכשיו את כל יתר התשלומים, ולא להמשיך בתשלומים חלקיים מדי חודש ?

(כיום אני עושה זאת ידנית, דהיינו מפריש לחשבון אחר את כל הסכום שנשאר, ומקים הו"ק לחשבון שממנו יורד החיוב החודשי, אבל מסורבל מדי)

• עכשיו מצאתי שבחברת ישראכארט זה אפשרי - ראה כאן

• לפעמים אני מבצע עסקה בתשלומים מכל מיני סיבות (באופן כללי נמנע מזה עד כמה שאפשר),

ואחרי כמה חודשים עם שיפור התזרים אני מעוניין לסגור את העסקה,

האם יש דרך לסלק עסקה בתשלומים ?

כלומר לשלם כאן ועכשיו את כל יתר התשלומים, ולא להמשיך בתשלומים חלקיים מדי חודש ?

(כיום אני עושה זאת ידנית, דהיינו מפריש לחשבון אחר את כל הסכום שנשאר, ומקים הו"ק לחשבון שממנו יורד החיוב החודשי, אבל מסורבל מדי)

@טריידר אפשר גם במקס.
    בעיקרון יש על זה איזה עמלה, אבל אם עושים עצמאית באתר זה יותר זול/בחינם.

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    2 פוסטים
    124 צפיות
    שמיל שמילש
    @דוד-גולדברג הפתרון של שימוש במזומן לא באמת ישים הכלל השלישי ניחא [למרות שהסיפור עם הדופמין נשמע קצת מיסטי לשכנע אנשים] הכלל השני צריך לנסות על עצמי ולבדוק, אבל צריך לזה ככל הנראה 'סדר מוסר' כל יום של כמה דקות. לדעתי העצה הפשוטה ביותר היא לקחת מחברת לרשום כמה כסף יש לך לחודש הקרוב בכותרת למעלה, ולמטה בסוף כל יום לרשום את כל הווצאות שהיו, כשאתה רואה כל יום שמכסת הכספים האמיתית שקיימת לך נגמרת אתה תחשוב פעמיים בעתיד
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    166 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • מידע על אשראי הייטקזן

כלכלת המשפחה אשראי הייטק הטבות בנק
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    169 צפיות
    בוטח בה'ב
    מה שמסתבר שהם לא מפסידים עלייך... וגם אם יש מתנת הצטרפות ריבוי כ.א. ופיזור תשלומים זה יכול להוות טריגר לסחרחורת כלכלית -נקודה למחשבה לפני כל הצטרפו למועדון כזה או אחר
  • 6 הצבעות
    8 פוסטים
    248 צפיות
    ביזנייעסב
    @אשא-עיני בעיקרון קנייה באינטרנט (אלי אקספרס טמו וכדו') יכולה לחשוף פרטים (מהסיבה הזו ממליצים להשתמש בפייפאל) יתכן שישנם דרכים נוספות שגלויות ליודעי ח"ן...
  • 13 הצבעות
    57 פוסטים
    1k צפיות
    י
    https://marketing.isracard.co.il/clubs/ זה הכרטיס של ישרכרט, שם הכרטיס הוא BASIC הוא מצויין לרכישות בחו"ל להשוואה, דמי כרטיס- ישרכרט חינם, מותנה בשימוש כל שהוא כל חודש, במקס חינם, (רשמית מותנה כל עוד הלקוח עובד בפייסבוק, מעשית כנראה חינם לכולם) עמלת המרה- בישרכרט חינם, במקס 1 אחוז, תאריך החיוב על עסקאות חול- בישרכרט נדחה לתאריך החיוב החודשי ללא עלות, במקס כנראה גם כך, אולי צריך לבקש את זה ולבדוק שזה לא עולה עמלה, מאמץ בפתיחת הכרטיס- בישרכרט צריך זיהוי באמצעות מצלמת מחשב ואז הכרטיס פעיל מיד ונשלח בדואר רגיל, במקס לפי הזכור לי אין צורך בזיהוי כזה רק בת.ז. לשליח