דילוג לתוכן

ספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן

שוק ההון והשקעות
47 20 1.5k 18

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    64 פוסטים
    306 צפיות
    א
    @משקיע-זהיר-מידי כתב בהשקעות בשוק ההון ובינה מלאכותית: בכל מקרה בהצלחה לכל מי שעושה את הדברים ומודע לסיכונים אני מאד אשמח בהצלחתם, אבל בבקשה אל תשכנעו אחרים לעשות דברים כאלו בגלל שיש לכם כושר שכנוע טוב. קודם כל אני לא ממליץ ולא מייעץ לאף אחד, בשום במה. באמת, ולא בתור איזה משפט שחייבים לומר... @משקיע-זהיר-מידי כתב בהשקעות בשוק ההון ובינה מלאכותית: אבל כל השאר היה כאלו שאו שלא הבינו את המשמעות או שהיו בעד כשזה היה כסף של אחרים. למדתי היטב את המשמעות, התנסיתי קודם בסכומים קטנים. @משקיע-זהיר-מידי כתב בהשקעות בשוק ההון ובינה מלאכותית: ואני מכיר אנשים שטוענים כמוך שהם ניצחו את כל החכמים וכו' לא חושב שניצחתי מישהו, השקעתי בצורה שלמדתי היטב והיא גם די פשוטה. מעולם לא ניסיתי "להכות את השוק" אלא לעשות תשואה יפה בצורה בטוחה. ובכל מקרה - ההצלחה שאני ראיתי היא לא הוכחה לכלום בעיני. הדגשתי את זה. @משקיע-זהיר-מידי כתב בהשקעות בשוק ההון ובינה מלאכותית: אני לא חוזר בי ממה שהתרעתי בהם אז כיוון שמבחינה כלכלית הם לקחו הימור שבמקרה הצליח זה לא הופך את זה למעשה פחות פזיז ומסוכן. המציאות היא שאנשים כאלו (בכל סוג של השקעה שלא נכונה מבחינה כלכלית) שהצליחו פעם אחת הם בסיכון אדיר להתרסקות כלכלית בהמשךת וזה מתוך שיחות אישיות עם עסקני צדקה גדולים מאד. בכל מקרה בהצלחה לכל מי שעושה את הדברים ומודע לסיכונים אני מאד אשמח בהצלחתם, אבל בבקשה אל תשכנעו אחרים לעשות דברים כאלו בגלל שיש לכם כושר שכנוע טוב. הבעיה היא שבעיניך הכל אותו דבר (לפחות כך אתה כותב), בין אם מישהו השקיע סכום יפה שקיבל בירושה והוא כרגע "שוכב בצד", בין אם זו פנסיה להרבה שנים קדימה, בין אם זו משכנתא רצחנית על דירת המגורים או הלוואה בריבית גבוהה במטרה להשקיע אותהה ב- S&P - הכל זה הימור וסיכון והתרסקות כלכלית בדרך... תבדיל בין הדברים. ניקח את המקרה הראשון- השקעה של סכום כסף שהתקבל בירושה - גם אם אתה בטוח שלהכניס בבת אחת סכום גדול לשוק ההון במחקה מדד, בזמן מסויים, זו לא החלטה הכי חכמה (וכאן אני חולק עליך) - זה עדיין רחוק מלכנות את זה "הימור". האם על כך אתה מסכים?
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    109 צפיות
    M
    @אבי-ה-נערה כתב בספרי קודש סטים במחירי עלות: אשמח לדוגמאות למחירים לספרי יסוד @בן-עליה כתב בספרי קודש סטים במחירי עלות: גם אני אשמח למחירים מכיוון שלאורך הזמן מחירים משתנים אני לא חושב שכדאי לכתוב מחירים בפורום, ניתן להתקשר למספר המצורף ולקבל הצע"מ עדכנית.
  • 3 הצבעות
    1 פוסטים
    224 צפיות
    חופש כלכליח
    @ישראל-גוטמן מתקדם במהירות ליעד!!!! [image: 1761575367820-f5127e32-2435-493d-b205-71ab7ed79dde-image.png]
  • 4 הצבעות
    43 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @ניסן-עציוני כתב בקורסים של הרב לבקוביץ מתשואה כהלכה, שווה את העלות?: מדובר בקורס שכבר צולם בצורה פרונטלית וכעת נמכר לצפיה בצורה דיגטלית, ככה שהוא לא מתוכנן, אלא כבר קיים, יש בו 4 שיעורים בני שעתיים של אהרן זלץ ו4 שיעורים בני שעתיים של הרב לבקוביץ רק מציין שהקורס מסודרים היה 10 שיעורים של שעה אז מבחינת כמות שעות אין הבדל גדול ביחס לר׳ אברהם לבקוביץ פלוס כל המרצים האחרים
  • אתרים מומלצים - שוק ההון

שוק ההון והשקעות המלצות מידע
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    טריידרט
    BloxTax מערכת להנפקת דו"ח עבור רשות המיסים על אחזקת קריפטו (ביטקוין) בארנק פרטי ובורסות זרות המערכת/החברה בפיקוח ואישור רשות המיסים ורשות ני"ע בישראל (כ900 ש"ח | חובת דו"ח חל רק על קניה ומכירה | קניה ואחזקה לא מחייב דו"ח)