דילוג לתוכן

חשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש

מסחר עצמאי
6 3 409 3
  • האם בחשבון מסחר עצמאי מקבלים ריבית על היתרת זכות בחשבון?
    ואם אני לא מקבל את זה האם יכול להיות שהחברה המנהלת משקיע את זה שלא כהלכה וזה בגללי?
    תודה רבה

ואם אני לא מקבל את זה האם יכול להיות שהחברה המנהלת משקיע את זה שלא כהלכה וזה בגללי?
    תודה רבה

@רואה-את-הנולד
    יש ריבית עבור יתרת זכות בכפוף למסמכי פתיחת החשבון,
    אבל אני לא יודע האם בכולם.
    ולכאורה זה משולם בסוף כל רבעון.

אם יש מישהו שיודע בוודאות שיעדכן.

תודה רבה

@רואה-את-הנולד כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש:

האם בחשבון מסחר עצמאי מקבלים ריבית על היתרת זכות בחשבון?
    תודה רבה

יש בתי השקעות שמקבלים, ויש שלא מקבלים.
    בכל מקרה זה גרושים.
    לא שמעתי על איסור להלוות כספים לגורמים שיכולים לבצע בהם איסורים, מלווה להוצאה ניתנה, ומרגע ההלוואה הכסף כבר לא שלך.

• @רואה-את-הנולד כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש:

תודה רבה

בכל מקרה זה גרושים.
    לא שמעתי על איסור להלוות כספים לגורמים שיכולים לבצע בהם איסורים, מלווה להוצאה ניתנה, ומרגע ההלוואה הכסף כבר לא שלך.

@ה-שלמה
    יש היתר עיסקא עם הבתי השקעות?

• @רואה-את-הנולד כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש:

תודה רבה

בכל מקרה זה גרושים.

• @ה-שלמה

@צמיחה כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש:

@ה-שלמה

כן.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    289 צפיות
    ב
    אני סוחר בפסגות ובאלטשולר אני נהנה יותר מאלטשולר יש מעלות וחסרונות בכל אחד מהם א. עמלות קניה ומכירה ב. מרווח המרה למט"ח ג. מי שסוחר אקטיבי בפסגות יש ספר פקודות ג.נ בשניהם יש לי קישור ואם תחליט להצטרף לאלטשולר אשמח שתעשה זאת דרכי בחתימה
  • כמה שאלות על קבלות לעסק

מסחר עצמאי מסחר עצמאי יעוץ
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    551 צפיות
    ב
    יש משהו שניסה אתר מסוים ויכול להמליץ עליו? ועוד שאלה אפשר להוציא כל אתר כמה קבלות או שזה יוצר בעיה בדיווח (השאלה לידיעה כי לי אין נפק"מ אני צריך פחות 10 לחודש) תודה
  • 0 הצבעות
    30 פוסטים
    2k צפיות
    chavy7032C
    בהמשך למה שלמדנו עד עכשיו דיברנו על ריבית פריים, ריבית קבועה וריבית משתנה, והבנו שבמסלולים המשתנים יש שני מרכיבים מרכזיים: עוגן – המנגנון שעל פיו הריבית משתנה מרווח – התוספת שהבנק מוסיף מעל העוגן עד כאן הכול ברור ️ אבל עכשיו מגיע שלב חשוב אחד קדימה בלמידה שלנו יש הוראה של בנק ישראל שקובעת משהו קריטי: העוגן לא יכול להיות בשליטת הבנק. כלומר – הבנק לא מחליט איך העוגן נקבע, והוא גם לא יכול "לשחק" איתו. העוגן חייב להיות מבוסס על גורם: חיצוני אובייקטיבי שלא תלוי בבנק לשון ההוראה – נב"ת 451, סעיף 16א.(א): "הבסיס לקביעת שיעור הריבית בהלוואה, במועד שינויו, יהיה אובייקטיבי חיצוני (היינו, שלתאגיד לא תהיה השפעה ישירה בקביעתו), כגון: שיעור הריבית הממוצעת כהגדרתה בצו הבנקאות (עמלות פירעון מוקדם), התשס"ב-2002, ריבית פריים או עקום האפס שמפרסם בנק ישראל." אז מה כן נשאר למשא ומתן? המרווח זה החלק היחיד שבו הבנק כן קובע — ועליו בדיוק אתם יכולים להשפיע. ולכן, כשאתם מקבלים הצעת משכנתא: אל תסתכלו רק על הריבית הכוללת. תפרקו אותה: מה העוגן מה המרווח כי מי שמבין את ההבדל — מתחיל לשלוט במשכנתא שלו, ולא להפך ️
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    722 צפיות
    ניסן עציונינ
    @גמל-און כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: @ניסן-עציוני כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: נו באמת, תפחית מזה את ה3 חודשים שהוא צריך להמתין עם סגירת החשבון, עליהם הוא משלם עמלה של 15 שקל, וזה עוד יותר מינורי. כבר עדיף לו לנייד לibi שם יקבל מענק פתיחה של 250 שקל ויסגור סיפור הוא ישלם 75 ש"ח והוא יקבל בין 200 ל700 ש"ח. שומע אגב ישלם 45 ולא 75
  • מסחר עצמאי דרך קרן השתלמות IRA

מסחר עצמאי
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    781 צפיות
    ניסן עציונינ
    @רואה-את-הנולד תיקנתי