מגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן
-
@ia90990 כתב במגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן:
@הקול-השפוי
גם אני אמרתי שמעדיפים את הצפון...
רק שלדרום יש "שם רע" כי את הצפון מכירים מהטיולים ואת הדרום לא...
ואני מדבר מניסיון בתור אחד שהצפון הוא היה על כף ידו ומעולם לא דרך בדרום..
אשתי מהדרום ופתאום גיליתי עולמות שלא הכרתי בכלל...
לא שהבחירה לצפון השתנתה.. פשוט יש איזשהי חוסר מודעות בנושא הזה... כאילו דרום זה טילים ופחד... וצפון זה נופים ואוויר..
[מה שהתהפך כי לפני מעל 15 שנים הצפון זה היה פחד של חיזבאללה ומעל 2 מלחמות שהיה שם ועזה עדיין לא יצרה את הטיל הראשון שלה..]היות וכרגע זה המצב יש עדיפות לכל קהילה בצפון על פני קהילה בדרום.
נ.ב
לעניין הירידת מחירים כנ"ל אם תהיה ירידה אז ממילא נכון שבבית שאן תהיה ירידה משמעותית.. אבל יש סיבות לזה שהמחירים לא גבוהים כמו בשאר המקומות והסיבה היא בעצם תחילת הוויכוח שלנו שאין שם תשתיות... וממילא אם בבית שאן זה 300,000 דירה ובעפולה זה 500,000 אז עדיף עוד 200,000 ונלך על הברי מאשר על השמא.. וכמו כל הוויכוח הארוך הזה שמשום מה עוד מנסים להוכיח אחרת.. אין בעיה בית שאן זה עיירה קטנה ומדהימה לספרדים עמך ישראל ולטיולים וכדו' אבל להגיד שהיא הדבר הבא למיינסטרים זה קצת רחוק מהמציאות כרגע.. [ושוב בגדש על כרגע!! שלא תגידו שלא אמרתי..]עוד 5-10 שנים נדבר מה התוצאות..ברור שכרגע חסר שם ולכן אין שם נהירה המונית כמו בעפולה, אבל כל קהילה מתפתחת בהדרגה, ברור שאנשים שמגיעים לשם היום מגיעים על דעת שעדיין אין את כל התשתיות המתאימות.
ובכל אופן יש אנשים שזה שווה להם, כמו תחילת הקהילה בעפולה שלא היה שם תשתיות ועם הזמן התפתחה הקהילה עד שהגיעה למה שהיא היום, ובמצב המצוקה היום יש מספיק אנשים שזה שווה להם.היתרון של המחירים הנמוכים זה יתרון שישמר תמיד ולכן יש סיכויים גדולים שתתפתח שם קהילה יפה ונאה, למרות שהיום עדיין חסר תשתיות.
@הקול-השפוי כתב במגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן:
היתרון של המחירים הנמוכים זה יתרון שישמר תמיד
רכסים תוכיח שלא....
-
רכסים תוכיח שלא....
@שבתי-בבית-ה כתב במגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן:
רכסים תוכיח שלא....
זה כוחות השוק, אחרי שהקהילה הצליחה ברור שהמחירים יעלו.
ביום שבית שאן תגיע לרכסים היא לא תצטרך להיות זולה בשביל להצליח. -
חברים!
בבקשה!
המקום לדיונים אלו ברשות הרבים
בתקוה להבנה
תודה -
המחיר כך
שלוש חדרים 550 -600
4 חדרים 600 600+[במצב טוב]
יש מציאות לדוגמה עכשיו היה דירה של 104 מ''ר קומה שניה במצב טוב מנוצלת 5 חדרים גדולים שלוש כיונים +מחסן קטן ב640
ויש דירות משופצות ממש ברמה גבוהה מהיסוד ממש נוצץ באזור ה700 -
המחיר כך
שלוש חדרים 550 -600
4 חדרים 600 600+[במצב טוב]
יש מציאות לדוגמה עכשיו היה דירה של 104 מ''ר קומה שניה במצב טוב מנוצלת 5 חדרים גדולים שלוש כיונים +מחסן קטן ב640
ויש דירות משופצות ממש ברמה גבוהה מהיסוד ממש נוצץ באזור ה700@תיווך-בית-שאן
זה נראה שביד שתיים המחיר יותר גבוהה
ומה הפרוצדורה בישביל להגיע? -
@תיווך-בית-שאן
זה נראה שביד שתיים המחיר יותר גבוהה
ומה הפרוצדורה בישביל להגיע?אז כך בבית שאן המחיר היה סביב 450 550 והתחילו להגיע משקעים מהמרכז התחילו התושבים לזרוק מחיר ועד היום אנחנו עדים לאנשים שחושבים שהם מבנים גדולים משלמים 100 150 יותר אני יכול לומר לך שדירה שפורסמה ב730 מחר חותם אברך על מחיר 643 לכן שמצאים ברכים בשטח יכולים לדעת מה המחיר המתי ומה המחיר שהבע''ב רוצה ומה המחיר שהו זורק ביד 2 אני יכול לומר לך על כמה דירות שאני מכיר את המחיר האמתי וזה הרבה פחות
-
-
@תיווך-בית-שאן
דירת 4 חדרים קומה ראשונה בעדולם (מצב טוב אבל ישן יחסית) ב700 אשח זה יקר? -
@תיווך-בית-שאן
דירת 4 חדרים קומה ראשונה בעדולם (מצב טוב אבל ישן יחסית) ב700 אשח זה יקר?ברמת העיקרון זה יקר יש במחיר הזה יותר גדלות ויותר משופצות גם קומה א
-
ברמת העיקרון זה יקר יש במחיר הזה יותר גדלות ויותר משופצות גם קומה א
כמובן שאני לא שולל מספיק שיש מחסן של 20 מטר בשביל הכנסה של 1200 לחודש ואז זה כן שווה ,צריך לבדוק כל אחד לגופו