דילוג לתוכן

מערכת לניהול כספים, עם אפשרות לניהול כמה פרויקטים/עסקים על מערכת אחת

פרנסה
6 3 264 3
  • שלום חברים,
    אם יש לכם כמה עסקים או פרוייקטים שאתם מנהלים במקביל, הפוסט הזה בשבילכם!
    אתחיל בנימה אישית,
    אני באופן אישית התמודדתי הרבה זמן עם חוסר בהירות בכספים שלי,
    מטבעי אני בן אדם שקופץ להרבה פרויקטים (עוד מעט אספר לכם על אחד מהם:), חלקם פרוייקטים עם מטרות רווח, חלקם בלי רווח (כמו ניהול ועד בית ועוד)
    הגעתי למצב שאני לא מצליח לדעת כמה הרווחתי מכל פרויקט (או כמה הפסדתי... שגם זה קרה הרבה בגלל כל הבלאגן)
    ותמיד ריחפו השאלות, איפה הכסף?? כמה יש לי בבנק? מי חייב לי כסף? ולמי אני חייב כסף? כמה הרווחתי החודש? וכמה השנה? כמה פרויקט ספציפי -שגוזל ממני כוח וזמן רב- הרוויח מאז שהתחלנו איתו...
    ואל לנו לשכוח את הפרוייקט הגדול הזה שנקרא 'כלכלת המשפחה', כמה אני מוציא בחודש, ומה עם הוצאות שנתיות וכו'
    בקיצור... הרבה שאלות ובלאגן אחד גדול.
    כמה שניסיתי לעשות סדר, אקסלים חכמים, ומה לא... תמיד מצאתי את עצמי מנסה לבנות תמונה מפאזל מפורק של אלף חלקים...

אז בקשתי מבחור מוכשר שיבנה תוכנה שבדיוק זה יהיה הייעוד שלו, להקיף את כל המצב הפיננסי, כולל כל העסקים, הבית, והקופות הצדדיות, ובעדכון אחד לכל תנועה, להגיע לתמונה מלאה וכוללת של המצב הפיננסי שלי.

בשבילי זה היה ממש ישועה, פתאום נהיה סדר מכל הבלאגן שלי, ואני יכול לקבל תשובה לכל שאלה בזמן אמת, כשבאמת צריך את המידע....
    (ופה גיליתי לכם את אחד הפרוייקטים;)

ביקשתי ממנו שיבנה את זה בצורה שעוד אנשים יוכלו להשתמש עם זה, ומי שמזדהה עם הקושי שאני חוויתי, מוזמן להיכנס לאתר ולהתנסות (יש שם תקופת ניסיון חינם) אתר שׁלִיטִי לניהול כספים בפרוייקטים מרובים
    מדובר בתוכנה נקיה ופשוטה, שנותנת כיסוי לבעיות שתיארתי לעיל.
    (מעלות: ניהול פרויקטים ועסקים מרובים, ניהול חובות, מעקב רווח והפסד, מעקב תזרים ויתרות מזומנים. חסרונות: (לעת עתה) אין אפשרות עדכון טלפוני, אין משיכת נתונים אוטומטית מבנקים, עיצוב פשוט)
    כמובן שאתר זה אינו תחליף להנהלת חשבונות מקצועי, אלא פלטפורמה משלימה שנותנת את התמונה המלאה.

אגב, אם יש למישהו הערות והארות אשמח לשמוע, עדיין לא נאמרה בתוכנה המילה האחרונה ויש הרבה שיפורים בדרך, ותלוי בפידבק שנקבל....

בהצלחה רבה לכולם וחופשה נעימה

להשלמת הנושא, תוכלו למצוא דיונים דומים בקישורים דלהלן:
    מערכת לניהול הוצאות והכנסות מותאמת למגזר מישהו מכיר? שמתמקד בעיקר לגבי מערכות שמושכות נתונים ממערכות בנקאיות כמו בנקים וחברות אשראי.
    או כאן מערכת טלפונית לניהול ושליטה בתקציב החודשי שזה יותר ממוקד על מערכות בתמיכה טלפונית, אך הם לא נותנים מעקב על חובות, או יתרות קופות וכד'

• שלום חברים,
    אם יש לכם כמה עסקים או פרוייקטים שאתם מנהלים במקביל, הפוסט הזה בשבילכם!
    אתחיל בנימה אישית,
    אני באופן אישית התמודדתי הרבה זמן עם חוסר בהירות בכספים שלי,
    מטבעי אני בן אדם שקופץ להרבה פרויקטים (עוד מעט אספר לכם על אחד מהם:), חלקם פרוייקטים עם מטרות רווח, חלקם בלי רווח (כמו ניהול ועד בית ועוד)
    הגעתי למצב שאני לא מצליח לדעת כמה הרווחתי מכל פרויקט (או כמה הפסדתי... שגם זה קרה הרבה בגלל כל הבלאגן)
    ותמיד ריחפו השאלות, איפה הכסף?? כמה יש לי בבנק? מי חייב לי כסף? ולמי אני חייב כסף? כמה הרווחתי החודש? וכמה השנה? כמה פרויקט ספציפי -שגוזל ממני כוח וזמן רב- הרוויח מאז שהתחלנו איתו...
    ואל לנו לשכוח את הפרוייקט הגדול הזה שנקרא 'כלכלת המשפחה', כמה אני מוציא בחודש, ומה עם הוצאות שנתיות וכו'
    בקיצור... הרבה שאלות ובלאגן אחד גדול.
    כמה שניסיתי לעשות סדר, אקסלים חכמים, ומה לא... תמיד מצאתי את עצמי מנסה לבנות תמונה מפאזל מפורק של אלף חלקים...

אז בקשתי מבחור מוכשר שיבנה תוכנה שבדיוק זה יהיה הייעוד שלו, להקיף את כל המצב הפיננסי, כולל כל העסקים, הבית, והקופות הצדדיות, ובעדכון אחד לכל תנועה, להגיע לתמונה מלאה וכוללת של המצב הפיננסי שלי.

בשבילי זה היה ממש ישועה, פתאום נהיה סדר מכל הבלאגן שלי, ואני יכול לקבל תשובה לכל שאלה בזמן אמת, כשבאמת צריך את המידע....
    (ופה גיליתי לכם את אחד הפרוייקטים;)

ביקשתי ממנו שיבנה את זה בצורה שעוד אנשים יוכלו להשתמש עם זה, ומי שמזדהה עם הקושי שאני חוויתי, מוזמן להיכנס לאתר ולהתנסות (יש שם תקופת ניסיון חינם) אתר שׁלִיטִי לניהול כספים בפרוייקטים מרובים
    מדובר בתוכנה נקיה ופשוטה, שנותנת כיסוי לבעיות שתיארתי לעיל.
    (מעלות: ניהול פרויקטים ועסקים מרובים, ניהול חובות, מעקב רווח והפסד, מעקב תזרים ויתרות מזומנים. חסרונות: (לעת עתה) אין אפשרות עדכון טלפוני, אין משיכת נתונים אוטומטית מבנקים, עיצוב פשוט)
    כמובן שאתר זה אינו תחליף להנהלת חשבונות מקצועי, אלא פלטפורמה משלימה שנותנת את התמונה המלאה.

אגב, אם יש למישהו הערות והארות אשמח לשמוע, עדיין לא נאמרה בתוכנה המילה האחרונה ויש הרבה שיפורים בדרך, ותלוי בפידבק שנקבל....

בהצלחה רבה לכולם וחופשה נעימה

להשלמת הנושא, תוכלו למצוא דיונים דומים בקישורים דלהלן:
    מערכת לניהול הוצאות והכנסות מותאמת למגזר מישהו מכיר? שמתמקד בעיקר לגבי מערכות שמושכות נתונים ממערכות בנקאיות כמו בנקים וחברות אשראי.
    או כאן מערכת טלפונית לניהול ושליטה בתקציב החודשי שזה יותר ממוקד על מערכות בתמיכה טלפונית, אך הם לא נותנים מעקב על חובות, או יתרות קופות וכד'

@רווחים-עם-ערכים
    לא הצלחתי להתחבר,
    בחרתי ניסיון חינם ולא הצלחתי להתקדם הלאה.

הוא מתכוון בהמשך להתחבר לבנקאות פתוחה?
    תכלס זה העיקר.

• @רווחים-עם-ערכים
    לא הצלחתי להתחבר,
    בחרתי ניסיון חינם ולא הצלחתי להתקדם הלאה.

הוא מתכוון בהמשך להתחבר לבנקאות פתוחה?
    תכלס זה העיקר.

@הקול-השפוי
    אחרי ההתחברות, עליך להיכנס לחשבון שלך דרך כפתור 'חשבונות'.
    חשבונות.png

לגבי בנקאות פתוחה, מקווים להגיע גם לזה בעז"ה, אבל לא נראה לי שיקרה בזמן הקרוב.

אגב, יש לציין שיש אפשרות להוסיף שותפי עריכה לכל חשבון, וזאת דרך פניה בכפתור 'צור קשר'.
    בהצלחה

• @הקול-השפוי
    אחרי ההתחברות, עליך להיכנס לחשבון שלך דרך כפתור 'חשבונות'.
    חשבונות.png

לגבי בנקאות פתוחה, מקווים להגיע גם לזה בעז"ה, אבל לא נראה לי שיקרה בזמן הקרוב.

אגב, יש לציין שיש אפשרות להוסיף שותפי עריכה לכל חשבון, וזאת דרך פניה בכפתור 'צור קשר'.
    בהצלחה

@רווחים-עם-ערכים עדיין לא הצלחתי
    זה מגיע לחלון שלא ברור מה עושים שם
    (לחצתי על הוסף למעלה בצד ימין והוא טוען לי שנגמר לי החבילה)

• למי שלא הצליח להיכנס לחשבו קישור ישיר לכניסה לחשבון
    https://1.13156.co/pr

• הנה מדריך קצר לשימוש באתר

מדריך שליטי.pdf
    אם משהו לא ברור יש אפשרות להשאיר הודאות בכתובת הראשי 1.13156.co

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    6 פוסטים
    41 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @למען-הציבור כתב בטיפים ורעיונות ועצות פרקטיות בשוק ההון ומיסוי: זה מאוד משנה אם לא מקזזים לך מראש, או שאתה מקבל החזר אחרי כמה חודשים מסיום שנת המס יש גם צד שעדיף ניכוי מס במקור ולהשתמש במס הכנסה כקופת חיסכון קטנה לעד שש שנים שנותנת ריבית קבועה של 4% + הצמדה למדד, עם אפשרות למשיכה בטווח של עד חודש בערך (זמן הטיפול המקסימלי בהחזר מס בדר"כ ניתן לקצר ע"י הגשה פיזית) החל מכ3 חודשים אחרי סיום שנת המס ופטור מלא ממס רווחי הון. אין שום תוכנית עם תשואה מובטחת ברמה כזו בשוק.
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    74 צפיות
    יצחק שקל דעתי
    הכול התחיל בפקק אחד, רגיל לגמרי. כולם עומדים, מתקדמים מטר וחוזרים לעמוד. ואז פתאום אחד זז הצידה, נכנס לסמטה צדדית , ופתאום נעלם. תוך דקה הוא עקף את כולם. דרושים מובילים – מי שמוכן לא להסתפק בזרם, למצוא דרכים חדשות, ולקבוע את הקצב שלו. חשבתי על זה הרבה אחרי. יש אנשים כאלה – מובילים. לא מחכים שיזיזו אותם, לא מסתפקים בזרם. פשוט מחפשים דרך אחרת. בעולם הכלכלי זה נראה אחרת, אבל העיקרון זהה. יש את מי שמחכה למשכורת, ויש את מי שמתכנן מה יעשה איתה. יש את מי שמתלונן על יוקר המחיה, ויש את מי ששואל איך אפשר להגדיל הכנסה. המוביל לא בהכרח חכם יותר, הוא פשוט לא נגרר. הוא זה שקם בבוקר ואומר: הפעם אני קובע את הקצב. ואז קורה קסם קטן גם אם הדרך עוד לא ברורה, הוא פתאום רואה הזדמנויות שאחרים מפספסים. קורס השקעות, מיזם קטן, אפילו רעיון לחיסכון פשוט בבית. אבל הנגרר? הוא אומר ”אף אחד לא מצליח,“ אין מה לעשות,“ וממשיך בדיוק באותו מסלול פקוק. וזה לא רק בכסף.זה בתפיסה. מוביל קובע את הטון גם אם העולם סביבו מאחר להבין. מי שמוביל — מגדיר את הכיוון . מי שנגרר — פשוט מתרגל לעמוד במקום . תשאל את עצמך: האם אני נוסע, או רק נוסע אחרי? דרוש מוביל – מה אנחנו מחפשים: יוזמה: לא להסתפק במה שיש, למצוא דרכים חדשות. חשיבה עצמאית: לקבוע את הקצב ולא להישאר בזרם. ראיית הזדמנויות: להבחין במה שאחרים מפספסים. פעולה: להוציא רעיונות, חיסכון או מיזם לפועל. אמונה בעצמך: לדעת שאתה יכול ולהתחיל להתקדם עכשיו. אם אתה רוצה להיות חלק מהמובילים – חייג אליך או אליי ותתחיל להתקדם. כי אתה יכול.
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    353 צפיות
    ב
    יש עסק זעיר ויש עסק רגיל, תלוי באופי במחזור (בעיקר) ואפשר תמיד להגדיר עסק רגיל. יחד עם זאת יש עוסק מורשה פטור ועוסק מורשה רגיל (שאינו פטור). כל אדם שיש לו עסק נקרא 'עוסק' ומוטלת עליו לקבל רישיון מהרשויות עבור כך. אם המחזור הוא קטן, וגם, הוא אינו מקבוצת העסקים שמפורסמת ברשות המיסים, הוא מקבל רישיון אך הוא פטור מתשלום מע"מ על הרווחים שהעסק מניב לו. כל הפטור הוא רק על הרווחים שלו, לכן, מוצרים שהוא קונה לעסק הוא אינו מזדכה מהמע"מ שהוא משלם עליו. לעומתו, עוסק רגיל, שמשלם מע"מ, הוא מזדכה ממע"מ על כל המוצרים שהוא קונה, אך משלם זאת בעת מכירתו את המוצר, שאז נגבה מע"מ לכל הסכום אותו הוא קיבל תמורת המוצר (שבעצם כולל גם את עלות החומר ושאר הוצאות וגם את הרווחים). עד כה דברנו על המע"מ, ישנו היטל נוסף שנקרא 'מס הכנסה' (חבר של כולנו ..), הוא חל על כולם בשווה, אלא מה, יש את עניין הנקודות, לכל אזרח ישראלי יש ניקוד זכות במ"ה על עצם היותו ישראלי (מגיע לא?) ולאישה יש עוד, לאם לילדים קטנים יש עוד, נכות וכו'. כל נקודה מזכה ממס עד סכום מסויים. לכן יתכן ואחד יצטרך לשלם החל מסכום מסויים וחבירו על אותו סכום ואף יותר לא יחוייב שקל. לתשומת לב, הניקוד משתנה במהלך החיים, לכן יש לעקוב אולי 'פתאום' אתם חייבים לשלם מעכשיו .. חובה שלישית על הפותח עסק היא תשלום ביטוח לאומי, בדרך כלל הוא עומד על כ6% ממה שהוצהר כהנסה במהלך השנה. ויש שרשומים כאינו בהגדרה, שאינם משלמים עד משהו כמו 26 אלף (תקנו אותי) ומעל הסכום הזה 12%, וכבר הרחיבו פה מה צריך לדעת כדי לבחור מעמד. לסיום, אני לא רו"ח, כך שאל תראו בשום דבר שכתוב כאן כאל הצעה או לא יודע מה ...
  • 3 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    ודאי שהדבר הכי נכון הוא לעזור לאדם לצאת ממצבו וזו המעלה הגדולה בצדקה אבל ודאי שאם יבואו למנהלי הגמחי"ם שגם כך משקיעים מזמנם ואני מאמין שרובם אם לא כולם ללא תמורה ועל חשבון המשפחה ויבקשו מהם להתחיל לתחקר את הלווים זה לא לעניין במיוחד שלא תמיד זה נעים למלווה
  • 0 הצבעות
    34 פוסטים
    993 צפיות
    הקול השפויה
    @יצחק-שקל-דעת כתב בהאם הציבור החרדי מתעורר לכלכלת המשפחה? דיון על מגמת החיסכון וההשקעות לחתונות ילדים: שלום וברכה !! אני שמעתי שזה נכנס לציבור החרדי מהסיבה שבחיסכון לכל ילד נתנו בחירה למסלול השקעה ואז ככה הציבור נכסף לזה. קשה להאמין