מערכת לניהול כספים, עם אפשרות לניהול כמה פרויקטים/עסקים על מערכת אחת
-
שלום חברים,
אם יש לכם כמה עסקים או פרוייקטים שאתם מנהלים במקביל, הפוסט הזה בשבילכם!
אתחיל בנימה אישית,
אני באופן אישית התמודדתי הרבה זמן עם חוסר בהירות בכספים שלי,
מטבעי אני בן אדם שקופץ להרבה פרויקטים (עוד מעט אספר לכם על אחד מהם:), חלקם פרוייקטים עם מטרות רווח, חלקם בלי רווח (כמו ניהול ועד בית ועוד)
הגעתי למצב שאני לא מצליח לדעת כמה הרווחתי מכל פרויקט (או כמה הפסדתי... שגם זה קרה הרבה בגלל כל הבלאגן)
ותמיד ריחפו השאלות, איפה הכסף?? כמה יש לי בבנק? מי חייב לי כסף? ולמי אני חייב כסף? כמה הרווחתי החודש? וכמה השנה? כמה פרויקט ספציפי -שגוזל ממני כוח וזמן רב- הרוויח מאז שהתחלנו איתו...
ואל לנו לשכוח את הפרוייקט הגדול הזה שנקרא 'כלכלת המשפחה', כמה אני מוציא בחודש, ומה עם הוצאות שנתיות וכו'
בקיצור... הרבה שאלות ובלאגן אחד גדול.
כמה שניסיתי לעשות סדר, אקסלים חכמים, ומה לא... תמיד מצאתי את עצמי מנסה לבנות תמונה מפאזל מפורק של אלף חלקים...אז בקשתי מבחור מוכשר שיבנה תוכנה שבדיוק זה יהיה הייעוד שלו, להקיף את כל המצב הפיננסי, כולל כל העסקים, הבית, והקופות הצדדיות, ובעדכון אחד לכל תנועה, להגיע לתמונה מלאה וכוללת של המצב הפיננסי שלי.
בשבילי זה היה ממש ישועה, פתאום נהיה סדר מכל הבלאגן שלי, ואני יכול לקבל תשובה לכל שאלה בזמן אמת, כשבאמת צריך את המידע....
(ופה גיליתי לכם את אחד הפרוייקטים;)ביקשתי ממנו שיבנה את זה בצורה שעוד אנשים יוכלו להשתמש עם זה, ומי שמזדהה עם הקושי שאני חוויתי, מוזמן להיכנס לאתר ולהתנסות (יש שם תקופת ניסיון חינם) אתר שׁלִיטִי לניהול כספים בפרוייקטים מרובים
מדובר בתוכנה נקיה ופשוטה, שנותנת כיסוי לבעיות שתיארתי לעיל.
(מעלות: ניהול פרויקטים ועסקים מרובים, ניהול חובות, מעקב רווח והפסד, מעקב תזרים ויתרות מזומנים. חסרונות: (לעת עתה) אין אפשרות עדכון טלפוני, אין משיכת נתונים אוטומטית מבנקים, עיצוב פשוט)
כמובן שאתר זה אינו תחליף להנהלת חשבונות מקצועי, אלא פלטפורמה משלימה שנותנת את התמונה המלאה.אגב, אם יש למישהו הערות והארות אשמח לשמוע, עדיין לא נאמרה בתוכנה המילה האחרונה ויש הרבה שיפורים בדרך, ותלוי בפידבק שנקבל....
בהצלחה רבה לכולם וחופשה נעימה
להשלמת הנושא, תוכלו למצוא דיונים דומים בקישורים דלהלן:
מערכת לניהול הוצאות והכנסות מותאמת למגזר מישהו מכיר? שמתמקד בעיקר לגבי מערכות שמושכות נתונים ממערכות בנקאיות כמו בנקים וחברות אשראי.
או כאן מערכת טלפונית לניהול ושליטה בתקציב החודשי שזה יותר ממוקד על מערכות בתמיכה טלפונית, אך הם לא נותנים מעקב על חובות, או יתרות קופות וכד' -
שלום חברים,
אם יש לכם כמה עסקים או פרוייקטים שאתם מנהלים במקביל, הפוסט הזה בשבילכם!
אתחיל בנימה אישית,
אני באופן אישית התמודדתי הרבה זמן עם חוסר בהירות בכספים שלי,
מטבעי אני בן אדם שקופץ להרבה פרויקטים (עוד מעט אספר לכם על אחד מהם:), חלקם פרוייקטים עם מטרות רווח, חלקם בלי רווח (כמו ניהול ועד בית ועוד)
הגעתי למצב שאני לא מצליח לדעת כמה הרווחתי מכל פרויקט (או כמה הפסדתי... שגם זה קרה הרבה בגלל כל הבלאגן)
ותמיד ריחפו השאלות, איפה הכסף?? כמה יש לי בבנק? מי חייב לי כסף? ולמי אני חייב כסף? כמה הרווחתי החודש? וכמה השנה? כמה פרויקט ספציפי -שגוזל ממני כוח וזמן רב- הרוויח מאז שהתחלנו איתו...
ואל לנו לשכוח את הפרוייקט הגדול הזה שנקרא 'כלכלת המשפחה', כמה אני מוציא בחודש, ומה עם הוצאות שנתיות וכו'
בקיצור... הרבה שאלות ובלאגן אחד גדול.
כמה שניסיתי לעשות סדר, אקסלים חכמים, ומה לא... תמיד מצאתי את עצמי מנסה לבנות תמונה מפאזל מפורק של אלף חלקים...אז בקשתי מבחור מוכשר שיבנה תוכנה שבדיוק זה יהיה הייעוד שלו, להקיף את כל המצב הפיננסי, כולל כל העסקים, הבית, והקופות הצדדיות, ובעדכון אחד לכל תנועה, להגיע לתמונה מלאה וכוללת של המצב הפיננסי שלי.
בשבילי זה היה ממש ישועה, פתאום נהיה סדר מכל הבלאגן שלי, ואני יכול לקבל תשובה לכל שאלה בזמן אמת, כשבאמת צריך את המידע....
(ופה גיליתי לכם את אחד הפרוייקטים;)ביקשתי ממנו שיבנה את זה בצורה שעוד אנשים יוכלו להשתמש עם זה, ומי שמזדהה עם הקושי שאני חוויתי, מוזמן להיכנס לאתר ולהתנסות (יש שם תקופת ניסיון חינם) אתר שׁלִיטִי לניהול כספים בפרוייקטים מרובים
מדובר בתוכנה נקיה ופשוטה, שנותנת כיסוי לבעיות שתיארתי לעיל.
(מעלות: ניהול פרויקטים ועסקים מרובים, ניהול חובות, מעקב רווח והפסד, מעקב תזרים ויתרות מזומנים. חסרונות: (לעת עתה) אין אפשרות עדכון טלפוני, אין משיכת נתונים אוטומטית מבנקים, עיצוב פשוט)
כמובן שאתר זה אינו תחליף להנהלת חשבונות מקצועי, אלא פלטפורמה משלימה שנותנת את התמונה המלאה.אגב, אם יש למישהו הערות והארות אשמח לשמוע, עדיין לא נאמרה בתוכנה המילה האחרונה ויש הרבה שיפורים בדרך, ותלוי בפידבק שנקבל....
בהצלחה רבה לכולם וחופשה נעימה
להשלמת הנושא, תוכלו למצוא דיונים דומים בקישורים דלהלן:
מערכת לניהול הוצאות והכנסות מותאמת למגזר מישהו מכיר? שמתמקד בעיקר לגבי מערכות שמושכות נתונים ממערכות בנקאיות כמו בנקים וחברות אשראי.
או כאן מערכת טלפונית לניהול ושליטה בתקציב החודשי שזה יותר ממוקד על מערכות בתמיכה טלפונית, אך הם לא נותנים מעקב על חובות, או יתרות קופות וכד'@רווחים-עם-ערכים
לא הצלחתי להתחבר,
בחרתי ניסיון חינם ולא הצלחתי להתקדם הלאה.הוא מתכוון בהמשך להתחבר לבנקאות פתוחה?
תכלס זה העיקר. -
@רווחים-עם-ערכים
לא הצלחתי להתחבר,
בחרתי ניסיון חינם ולא הצלחתי להתקדם הלאה.הוא מתכוון בהמשך להתחבר לבנקאות פתוחה?
תכלס זה העיקר.@הקול-השפוי
אחרי ההתחברות, עליך להיכנס לחשבון שלך דרך כפתור 'חשבונות'.
לגבי בנקאות פתוחה, מקווים להגיע גם לזה בעז"ה, אבל לא נראה לי שיקרה בזמן הקרוב.
אגב, יש לציין שיש אפשרות להוסיף שותפי עריכה לכל חשבון, וזאת דרך פניה בכפתור 'צור קשר'.
בהצלחה -
@הקול-השפוי
אחרי ההתחברות, עליך להיכנס לחשבון שלך דרך כפתור 'חשבונות'.
לגבי בנקאות פתוחה, מקווים להגיע גם לזה בעז"ה, אבל לא נראה לי שיקרה בזמן הקרוב.
אגב, יש לציין שיש אפשרות להוסיף שותפי עריכה לכל חשבון, וזאת דרך פניה בכפתור 'צור קשר'.
בהצלחה@רווחים-עם-ערכים עדיין לא הצלחתי
זה מגיע לחלון שלא ברור מה עושים שם
(לחצתי על הוסף למעלה בצד ימין והוא טוען לי שנגמר לי החבילה) -
למי שלא הצליח להיכנס לחשבו קישור ישיר לכניסה לחשבון
https://1.13156.co/pr -
הנה מדריך קצר לשימוש באתר
מדריך שליטי.pdf
אם משהו לא ברור יש אפשרות להשאיר הודאות בכתובת הראשי 1.13156.co