דילוג לתוכן

לפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ

נדל"ן ומשכנתאות
31 9 1.4k 10

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    4 פוסטים
    65 צפיות
    ש
    @בית-שמש הרעיון הוא שבסוף אין וודאות גם בלקיחת קבלן ואולי עוד חמש שנים יתחילו לך נזילות כי החומרים שהוא נתן לך לקנות הם לא היו טובים כמו כן גם בייעוץ משכנתאות אתה עוד חמש שנים תלך ליועץ אחר או שפתאום בן דוד שלך נהייה יועץ והוא ייתן מבט על המשכנתא שלך ויסביר לך שהמשכנתא מצויינת כלומר רוב הדברים השקרים העיגולי פינות בסוף מתגלים אני יכול להעיד על עצמי שרוב לקוחותיי הם מהמגזר החרדי ולא היה לי לקוח אחד שלא השווה את התוצאה שלו ובירר כמה פעמים על הריביות לגבי האסטרטגיה אני מסביר אותה בדרך פשוטה מובנת וקלילה ומכניס את הלקוח לתהליך קבלת ההחלטות כדי שיזכור ויידע מה הוא לקח ומה הסיכון והסיכויי זה שיש לקוחות שזה לא מעניין אותם או שוכחים זה כבר בעייה אחרת
  • כל כמה זמן כדאי לבדוק מחזור משכנתא?

נדל"ן ומשכנתאות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    179 צפיות
    ש
    @משכנתא-בקצב-שלך תודה רבה!
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    413 צפיות
    כ
    @בית-שמש זה מה שחישבתי. הפער נובע רק מההבדלים בשנתיים הקרובות כולל העמלת פירעון. מה שכתבתי לפי 20 שנה היינו שכשלוקחים משכנתא ל20 שנה ואחרי שנתיים פורעים פירעון מוקדם. זה משנה לכמה שנים לקחו מראש, בשביל לחשב כמה היתרה לסילוק בעת הפירעון וכמה המדד מייקר כל חודש.
  • מה אומרים על עמנואל החרדית ?

נדל"ן ומשכנתאות עמנואל דיור
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    748 צפיות
    איציק התותחא
    @אנונימי2 כתב במה אומרים על עמנואל החרדית ?: כמה זמן לוקח לך ? בבוקר כ 1:25 באוטבס כמובן (יש נת"צ ואין צורך לחפש חניה בבני ברק) חזור בין 40 דקות לשעה ב 12 בלילה עם רכב בין 35 דקות ל40 דקות
  • 7 הצבעות
    7 פוסטים
    327 צפיות
    הקול השפויה
    @אבי-ר. כתב במה זה לוח שפיצר? ולמה אנשים טועים לחשוב שלא שווה למחזר את זה בסוף התקופה: @הקול-השפוי כי באמת מצד אחד הרעיון הוא די פשוט, אלא שיכול להיות שבזמנם היה צריך ראש מיוחד בשביל לעשות את זה בתכלס'. אז אתה אומר שהחידוש היה הנוסחה לביצוע בלי מחשב. אולי.