דילוג לתוכן

לפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ

נדל"ן
31 9 974 10

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    7 פוסטים
    326 צפיות
    נ
    אני לא מבין למה כולם יושנים איפה כל החברי כנסת שעוד שנייה יתחילו לפמפם על "ועשית ככל אשר יורוך" למה אתם לא עושים את מה שמוטל עליכם? עכשיו זה לפני הבחירוות צריך להעלות את על סדר היום של הציבור @שלום-ברנר תודה על קידום הנושא ופתיחת האשכול! לידיעה יש אשכול נוסף על הנושא שפחות פעיל בימים האחרונים. https://forum.benakel.org/post/12686
  • 1 הצבעות
    16 פוסטים
    424 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @אפ_על_פי_כן בדיוק כמו ש@מבין-עניין ו@השומר רשמו זה מאוד משתנה ותלוי בביקושים והרבה פעמים גם במתווכים. יצא לי לראות 2 דירות באיזור חיפהןהקריות, לדוגמא, אחת- יש תהליך מעשי בעירייה אחרי בחירצ יזם וחתימות שכנים ועדיין אין עליית מחיר כלל, ודירה ברחוב סמוך- נמכרה במחיר יקר בהרבה בשל האיזור עם הפינוי בינוי.... לפעמים בשביל להעלות את הערך מספיק לשלם כמה אלפי שקלים לשלט מרשים עם שם היזם.... אבל באמת תלוי בהרבה גורמים, השלבים, התמורה הצפויה במטרים, השווי שלה, שיתוף הפעולה של היזם והעירייה, שכנים מתנגדים/ איזור של משקיעים, רמת הביקוש וההיצע, ברכישה- המטרה שלכם- פליפ קצר וודאי בזמן קצר או אורך רוח לרכוש ולהמתין? במכירה- אתם הולכים לרכוש נכס יקר יותר או זול יותר- כי אם אתם הולכים להגדיל משמעותית את שווי הנכס, אם תהיה עליית ערך היא עלולה למחוק לכם את פוטנציאל הרווח.
  • עדכוני משכנתאות

נדל"ן משכנתא בנק ישראל משכנתאות עדכונים
    50
    12 הצבעות
    50 פוסטים
    1k צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    זה מפת השינויים [image: 1770644320926-ce34b0ed-90f1-4333-87b3-31a1b48875a8-image.png]
  • 6 הצבעות
    15 פוסטים
    413 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @בית-שמש כתב בירידת עוגנים צפויה: מתי זה קרה? בימים האחרונים? בתחילת החודש הלועזי כל בנק ביום אחר בין 2-11 לחודש ובטפחות ב-26 לחודש הקודם
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    566 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל