דילוג לתוכן

יריד נכסים וירטואלי

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
9 3 399 4

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    61 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @איש-קיש אשדוד, ראשון לציון, כפר סבא, רחובות, חדרה, אילת, נהריה, קריית גת, יהוד, קדימה צורן, בית דגן ועוד. רשימת הערים המלאה תפורסם עם פתיחת ההרשמה.
  • 3 הצבעות
    10 פוסטים
    118 צפיות
    איש קישא
    @דוד-גולדברג כיודע לאפקט ריבית דריבית קריטי מספר השנים ובמקרה או שלא לקחת מעשה קיצון של אחד שקנה אי שם בשנות השמונים שהאיום האיראני עוד לא החל אפילו.. יש בדברך טעם ונושא לדיון כפי שהעירו לפני אך לי צרמה ההקצנה הזאת, דירה שקונים לילד בגיל 5 ומוכרים בגיל 20 מזדקנת ב15 שנה ולשוק ההון המשמעות של זה קטנה יותר וממש לא קיצונית כפי שתיארת ברוב כישרון וחשבון
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    136 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @רוצה-לדעת-3 @פושט-רגל-מרמה-ד כי הכי קל לי לפרסם מידע על חריש שהוא מוכר יחסית.... את המידע שלי על עיסקאות מדהימות מבפנים אני רוצה שיפנו אלי- בני ברק, דירת 4 חדרים חדשה בצפון בני ברק- במחיר שקרוב יותר ל 2 מיליון מאשר ל 2.5 מיליון, בביתר, דירת 5 חדרים עם יח''ד ב 3 מיליון ש''ח, במיקום מעולה, דירת 4 חדרים עם מחסן, באזור מרכזי, עם הכנסה של 7500 אש''ח לפחות, ב 2.4 בלבד. (הדירה הזו עדיין רלוונטית) בקרית גת הישנה, דירות 3 חדרים במיליון (נמכרו ב 1.150 לפני שנתיים) בית שמש- דירת 3 חדרים ברמה ד', עם אפשרות לסגירת מרפסת לחדר, מחסן וחניה, 1.820. חלק מהעיסקאות הרעיון שלהם היה התפשרות על נקודות לא מהותיות, וזה בדיוק מה שאנחנו עושים בליווי מעמיק ב''ה.
  • כי אם החרש תחריש...

נדל"ן ומשכנתאות קהילה ליטאית
    18
    4 הצבעות
    18 פוסטים
    293 צפיות
    ר
    @אלון-דוד said: מבחינה כלכלית ברור שבהמשך היא תהיה עיר מאד יקרה, (בערך ברמה של בית שמש, כמו חדרה הסמוכה) מה לעשות בסוף תמיד ההגיון מנצח, כמה זמן זה יקח א"א לדעת, אבל בסוף זה בוודאות יקרה. (כפי שכבר היום מתבטא בשוק השכירות וזה למרות שמחצית מהעיר של משקיעים) מבחינה חרדית כבר עכשיו רבע מהעיר חרדית, אם זה יתקדם עוד יותר, או שיהיו עוד סוגי קהילות זה תלוי בנו. (עם נפסיק לחפש בכוח למה זה לא טוב, ונפנים שזה לא הר יונה וטבריה, הקבלנים שם לא פרייארים) ממש לא ברור ולא ברור שרמת המחירים הנוכחית תימשך. מבחינה חרדית יש בעיר קהילה ליטאית קטנה ועוד קצת צ'אלמערס', יכול להיות שהיא תתפתח יכול להיות שלא והיא תתקע כמו שקרה לערים אחרות, חריש זה מצויין אם ההבטחות יתממשו אבל לא בטוח שזה יקרה.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    133 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    ישנם ביטוחי דירה שמכסים גם נזק מצד ג' וישנם ביטוחים שמכסים רק נזק מהכנס עצמו מומלץ לבדוק כל פעם כשמבטחים את הדירה איזה כיסוי מקבלים